Lijstjes & Stokjes

TGIF: Week12/2015

 photo 1798720_366675840173014_3439878973830030272_n_zps40e34b2b.jpg

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijkse op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van afgelopen week. Wat deed ik? Wat kocht ik en wat maakte deze week ‘awesome’? Een soort persoonlijk dagjeboekje met een korte vragenlijst + gebruik van foto’s, plaatjes & filmpjes. Enjoy! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

» Het heerlijke weertje » onze nieuwe auto op gaan halen » gezellig appen met vriendinnetjes » nieuwe labels voor mijn thee stash (binnenkort op blog!) » mee zingen in de auto ook al ben je super verkouden » werkgerelateerd nieuws horen wat toch wel een positieve, persoonlijke wending kan geven » leuke activiteiten doen met de kids op werk » complimenten krijgen van ouders, toch altijd super fijn om te horen<3 » mijn nieuwe header » mijn nieuwe broek » lekker lezen in m’n vrije tijd »

Things I did

Werken, werken, werken en tussendoor verkouden zijn! Pfhoe echt super vervelend om volle holtes te hebben, zeker met dit fijne weer! Verder wel een erg drukke werkweek gehad met veel nieuwe collega’s.
Altijd blij als het weer Vrijdag is (L)

 photo IMG_20150318_110430_zpsxzpib2dn.jpg

Ook ging ik een dagje met de bus richting werk. Ik liep weer eens na een lange tijd langs de kinderboerderij. Toch altijd mooi om 2 ooievaars op hun nest te zien zitten en er huppelde een schattig konijntje. Hij snuffelde even aan je handen en liep vervolgens langs het hek met je mee. Super cute om te zien.

Things I bought

Pasfoto’s voor mijn nieuwe IDkaart die ik vandaag ga verlengen. Altijd zo’n hekel aan van die statische foto’s met veel regeltjes. Maar het was nodig want moet toch echt een foto hebben voor m’n vernieuwing.

 photo hghjgjv2_zps2yzyzfm4.jpg

Ook (weer) een nieuwe chill pants kon ik niet laten liggen, heerlijk! Daarnaast labels gekocht waarmee ik wat leuks ga knutselen voor mijn losse thee. Binnenkort komt er uiteraard een blogje van online.

Things that made this week awesome

Check deze super coole eekhoorn. Woow

Lieve hondenvriendjes

Things I blog

Ik shcreef een blogje over de fijne geluksthee die ik kreeg voor mijn verjaardag. Zeker mijn nieuwe favoriet (met leuke ManaTea erbij). daarnaast verscheen beveiligd een update werk gerelateerd. Ik wilde even wat dingen van me afschrijven en vond jullie reacties super lief! Ook op mijn blog: dingen die ik als blogger doe. Ik ben erg benieuwd of jullie je hier in herkennen en of jullie nog andere gewoonten hebben qua bloggen.

Dit weekend online: Blogje over onze auto en toepassingen die ik wil invoeren in 2015. Gebaseerd op de Questions of Life tag van Xaviera.

En je hebt het vast al gezien: een vernieuwde header! Super lief kreeg ik een emailtje van Barbara waar ik veel contact mee heb op Instagram. Uit haar zelf had ze een header gemaakt die ik een beetje heb aangepast en voila. Een nieuwe, Saskia-achtige header is geboren. Dankjewel!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Things to do this Friday / weekend

Ochtendje werken en vandaag is de dag dat we onze nieuwe auto gaan ophalen! Whoop whoop, super spannend hoor. Tevens ga ik vandaag mijn ID kaart laten vernieuwen en gaan we uiteraard dit weekend lekker veel rijden met onze nieuwe Capture.

Geniet van jullie weekend!

0

31 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *