Behind the scenes,  Terugblik

Dit was Maart. Hallo April!

De maand Maart had super veel hoogtepunten dus ik vind het jammer dat de maand is afgelopen haha. Kijken jullie mee naar de leukste momenten via foto’s?

 photo hghjgbhjb_zps7sgf3jqn.jpg

Deze maand begon met mijn verjaardag en ons verjaardagsfeestje! Zo gezellig met allemaal vrienden en familie. Tevens kreeg ik van lief vriendinnetje Wendy een Bagel ontbijt op 2 Maart. We hebben heerlijk gegeten en bijgekletst<3 Daarnaast sloot ik de maand ook af met een Bagel-date met lief vriendinnetje Leona! Super gezellig, cadeautjes voor haar verjaardag alvast gegeven en heerlijk bijgekletst.


 photo hvhjvhvbhjn_zps54sakgs9.jpg

Ik kreeg een super tof en persoonlijk armbandje van een vriendinnetje voor mijn verjaardag. Samen met 2 vriendinnetjes ging ik gezellig lunchen en bowlen. De poezen vonden de vogeltjes op het balkon wel wat. Ik genoot van een plak cake met mijn aller liefstelievelings mok. Ik hou van mijn vernieuwde header gemaakt door Barbara. Yara houd daarin tegen erg van M. en ligt altijd bij hem te knuffelen. Ik genoot in mijn tussenuurtjes van een boek, thee en duinbrood. Dit lieve konijntje zag ik in de kinderboerderij bij ons in de buurt. Ik kocht tevens 2 nieuwe OrchideeΓ«n. Benieuwd hoelang ze het gaat volhouden, aangezien Sas en planten niet samen gaan.

Meet Casper

 photo IMG_20150320_144310_zpsisiz9ou1.jpg

Jaja op 20 Maart kochten we onze splinter nieuwe Renault Capture. Lees meer erover en klik als je nieuwsgierig bent naar de auto. We mochten hem ala David Copperfield met doek onthullen. Super leuk om te doen en waren blij verrast met onze nieuwe auto.

Skaten

 photo IMG_20150322_145030_zpsfy4gersz.jpg

Ik ging weer eens skaten. 4 Km om precies te zijn… Het was heerlijk weer dus besloot ik, ondanks dat ik niet fanatiek mag sporten toch even een heerlijk rondje te maken. Geweldig om in het zonnetje (wel nog koud brrr) alle leuke diertjes te zien en te genieten van het hier en nu.

Eindelijk, my dream came true

 photo PicsArt_1427197335296_zpskn6mz5oa.jpg

Ik kreeg te horen dat in 2015 ik een VAST CONTRACT kan tekenen<3 Het mooiste nieuws dat ik ooit heb gehad en een droom die uitkomt. Zoals jullie weten ben ik vaak van baan gewisseld en heb ik het super naar mijn zin op m’n jobbie nu. Ik ben dus mega blij dat ik kan blijven<3 Tevens kreeg ik goed nieuws dat ik een cursus mag gaan volgen die ik al graag jaren wil doen. Dubbel goed nieuws dus.

Weekendje weg

 photo jhbhjbhjb_zpszlqmnch6.jpg

We verbleven een nachtje in TheaterHotel Almelo waar we het heerlijk hadden! Een ‘review’ van het hotel komt morgen online, want we hebben zeker genoten van het hotel, de winkels in de omgeving, het ontbijten en het avondeten bij een restaurant.

Leuke posten in Maart

Ik deelde onze verjaardags recap
De definitieve afsluiting #PlukhetGeluk kwam online met wat geluk voor deelnemers en mijzelf betekend
Ik deelde mijn geluksmomentjes van de afgelopen weken, en dat waren er wat!
Ik kreeg voor mijn verjaardag heerlijke geluksthee
Ik deelde de dingen die ik doe als blogger en veel dingen kwamen jullie bekend voor
Uiteraard een blogje over onze nieuwe auto
Er kwam een vernieuwde TGIF online waar ik super blij mee ben
En als klap op de vuurpijl: Over mijn vaste aanstelling

Wat was jou hoogtepunt deze maand?

0

32 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *