Lijstjes & Stokjes

TGIF: Week7/2015

 photo 1798720_366675840173014_3439878973830030272_n_zps40e34b2b.jpg

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijkse op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van afgelopen week. Wat deed ik? Wat kocht ik en wat maakte deze week ‘awesome’? Een soort persoonlijk dagboekje met een korte vragenlijst + gebruik van foto’s, plaatjes & filmpjes. Enjoy! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

» Enthousiast over een vernieuwde (rustig & geheel andere) layout » gezellig app contact met blog vriendinnetje Simone » extra blij met m’n vrije uurtjes aangezien ik een erg drukke week had » lezen in Stille wateren » knuffelen met beide poezels » steeds meer leuke aanmeldingen en invullingen voor #PlukhetGeluk, zo ontzettend tof » heel wat leuke artikelen voor op andere blogs in de maak of al opgestuurd » jullie lieve reacties die ik krijg op Instagram » weer aan de beterende hand zijn » nieuwe blogs ontdekken » mijn nieuwe app voor foto’s te bewerken, binnenkort te zien op Instagram »

Things I did

Niet zoveel. De eerste 2 dagen van de week werkte ik, had ik veel gesprekken en cursussen tussendoor en Woensdag lag ik thuis ziek op bed. Een buikgriep mét daarbij nog een hevige PDS is geen goede combi. Ik werd erg blij van al jullie lieve beterschapswensen op Instagram, bedankt hiervoor<3

Doordat ik niet zoveel kon doen heb ik mijn ‘zieke’ dagen doorgebracht met bloggen, lezen, films/series kijken en vooral veel uitrusten.

Things that made this week awesome

Nostalgie!

Dit geniale filmpje :’) Hahaha.

Things I blog

Ik maakte een blogje over dingen die ik heel goed kan, en dat zijn er een hoop. Tevens kwam de recensie online van Leeuwentemmer, het nieuwste boek van Camilla Läckberg. Was weer een toppertje (de beste van haar tot nu toe) Ik nam jullie ook mee Back in Time en liet mijn oude blogheaders zien.

En en als klap op de vuurpijl: mijn vernieuwde layout. Omdat ik het rustiger wilde in mijn hoofd en ook op mijn blog. Wat vinden jullie ervan?

 photo layyy_zps17f29818.jpg

Ook kreeg ik 2 super lieve complimenten bij de invullingen van #PlukhetGeluk

LiefsvanLieke
Daarnaast wil ik ook Saskia in het zonnetje zetten. Zij heeft dit project bedacht en heeft al veel bloggers geïnspireerd om eens stil te staan bij (hun eigen) geluk. Met dit project wil ze dat we weer bewuster na gaan denken over de dingen die we hebben en waar we gelukkig mee kunnen zijn. Een mooi project, waar ik graag aan mee doe!

Visionary
Nu wil ik toch nog een klein bedankje aan Saskia geven. Deze opdracht heeft mij namelijk echt in tranen geroerd. Ik heb mij het afgelopen jaar erg eenzaam en alleen gevoeld, maar om op te schrijven wie er eigenlijk voor je klaar staat / hebben gestaan zet je wel even met beide benen op de grond. Daarom wil ik Saskia bedanken voor het bedenken van deze opdracht (en natuurlijk het project).

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik bloos er een beetje van. Bedankt meiden voor deze lieve woorden.
Ook is er een pagina aangemaakt voor mijn #PlukhetGeluk project, deze kan je zien in de menubalk bovenaan. Hier staat de uitleg en alle deelnemers op een rijtje. Sta je er nog niet bij? Let me know

♥ ♥ ♥ ♥

Dit weekend komt een zoektermen blogje en #PlukhetGeluk Durven, dromen, doen! online. Hierin heb ik mijn toekomstdromen verwerkt en de dingen die ik al heb behaald. Ben heel erg blij met de invulling van het blogje en… Wauw. Alweer de laatste invulling van het project!
De week erna komt er een winactie voor jullie online & uiteraard nog een aantal samenvattingen + statistieken blogje. Super tof om te doen en ben er al druk mee bezig.

Things to do this Friday / weekend

Ik ga ‘s ochtends weer werken en het weekend bestaat uit een verjaardag van lief vriendinnetje Julie en we gaan wat test ritten maken met wat nieuwe auto’s die we eventueel willen gaan aanschaffen. Spannend dus! Ook komt lief vriendinnetje Wendy langs… Die heb ik al een tijdje niet gezien dus super veel zin met haar te theeleuten.

0

38 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *