photo 1798720_366675840173014_3439878973830030272_n_zps40e34b2b.jpg

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijkse op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van afgelopen week. Wat deed ik? Wat kocht ik en wat maakte deze week ‘awesome’? Een soort persoonlijk dagboekje met een korte vragenlijst + gebruik van foto’s, plaatjes & filmpjes. Enjoy! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

» Enthousiast over een vernieuwde (rustig & geheel andere) layout » gezellig app contact met blog vriendinnetje Simone » extra blij met m’n vrije uurtjes aangezien ik een erg drukke week had » lezen in Stille wateren » knuffelen met beide poezels » steeds meer leuke aanmeldingen en invullingen voor #PlukhetGeluk, zo ontzettend tof » heel wat leuke artikelen voor op andere blogs in de maak of al opgestuurd » jullie lieve reacties die ik krijg op Instagram » weer aan de beterende hand zijn » nieuwe blogs ontdekken » mijn nieuwe app voor foto’s te bewerken, binnenkort te zien op Instagram »

Things I did

Niet zoveel. De eerste 2 dagen van de week werkte ik, had ik veel gesprekken en cursussen tussendoor en Woensdag lag ik thuis ziek op bed. Een buikgriep mét daarbij nog een hevige PDS is geen goede combi. Ik werd erg blij van al jullie lieve beterschapswensen op Instagram, bedankt hiervoor<3

Doordat ik niet zoveel kon doen heb ik mijn ‘zieke’ dagen doorgebracht met bloggen, lezen, films/series kijken en vooral veel uitrusten.

Things that made this week awesome

Nostalgie!

Dit geniale filmpje :’) Hahaha.

Things I blog

Ik maakte een blogje over dingen die ik heel goed kan, en dat zijn er een hoop. Tevens kwam de recensie online van Leeuwentemmer, het nieuwste boek van Camilla Läckberg. Was weer een toppertje (de beste van haar tot nu toe) Ik nam jullie ook mee Back in Time en liet mijn oude blogheaders zien.

En en als klap op de vuurpijl: mijn vernieuwde layout. Omdat ik het rustiger wilde in mijn hoofd en ook op mijn blog. Wat vinden jullie ervan?

 photo layyy_zps17f29818.jpg

Ook kreeg ik 2 super lieve complimenten bij de invullingen van #PlukhetGeluk

LiefsvanLieke
Daarnaast wil ik ook Saskia in het zonnetje zetten. Zij heeft dit project bedacht en heeft al veel bloggers geïnspireerd om eens stil te staan bij (hun eigen) geluk. Met dit project wil ze dat we weer bewuster na gaan denken over de dingen die we hebben en waar we gelukkig mee kunnen zijn. Een mooi project, waar ik graag aan mee doe!

Visionary
Nu wil ik toch nog een klein bedankje aan Saskia geven. Deze opdracht heeft mij namelijk echt in tranen geroerd. Ik heb mij het afgelopen jaar erg eenzaam en alleen gevoeld, maar om op te schrijven wie er eigenlijk voor je klaar staat / hebben gestaan zet je wel even met beide benen op de grond. Daarom wil ik Saskia bedanken voor het bedenken van deze opdracht (en natuurlijk het project).

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik bloos er een beetje van. Bedankt meiden voor deze lieve woorden.
Ook is er een pagina aangemaakt voor mijn #PlukhetGeluk project, deze kan je zien in de menubalk bovenaan. Hier staat de uitleg en alle deelnemers op een rijtje. Sta je er nog niet bij? Let me know

♥ ♥ ♥ ♥

Dit weekend komt een zoektermen blogje en #PlukhetGeluk Durven, dromen, doen! online. Hierin heb ik mijn toekomstdromen verwerkt en de dingen die ik al heb behaald. Ben heel erg blij met de invulling van het blogje en… Wauw. Alweer de laatste invulling van het project!
De week erna komt er een winactie voor jullie online & uiteraard nog een aantal samenvattingen + statistieken blogje. Super tof om te doen en ben er al druk mee bezig.

Things to do this Friday / weekend

Ik ga ‘s ochtends weer werken en het weekend bestaat uit een verjaardag van lief vriendinnetje Julie en we gaan wat test ritten maken met wat nieuwe auto’s die we eventueel willen gaan aanschaffen. Spannend dus! Ook komt lief vriendinnetje Wendy langs… Die heb ik al een tijdje niet gezien dus super veel zin met haar te theeleuten.

0
38 reacties

38 thoughts on “TGIF: Week7/2015

 1. Marcella schreef:

  Vervelend dat je zo ziek was, hopelijk ben je nu weer helemaal fit. Zo leuk dat ik overal Plukhetgeluk tegen kom, veel blogs nemen het over. Ikzelf loop nu een paar opdrachten achter, dus ik ga weer lekker aan de slag met het geluk!

 2. Anneleen schreef:

  Ik ben zo blij dat je zoveel positieve reacties krijgt op je zelfbedacht projectje! Want dat verdien je! <3

 3. Jenn schreef:

  Leuk overzichtje weer!

 4. Zwartraafje schreef:

  Oops, ik heb geen Instagram en ontdek dus nu pas dat je ziek bent. Hopelijk voel je je ondertussen al weer beter en valt het opnieuw gaan werken wat mee.

 5. annouska schreef:

  Saved by the bell, dat is oud!!!! En ik vind je layout leuk!

 6. Deisy schreef:

  Wat een fijne dingen heb je allemaal opgeschreven zeg. En wat ontzettend lief dat je mijn reactie waardeert. Ik verbaas mij er elke week weer over hoe graag in naar de opdracht toeleef en hoeveel inspiratie en plezier ik er uit krijg. Je verdient dus alle complimentjes en mooi gebeurtenissen die uit het project voortvloeien. <3

  1. SAS schreef:

   Ik wil je super bedanken voor je fijne en super lieve emailtje. It made my day<3

 7. Maurits schreef:

  Gebruik je een plugin of site om jouw site in die macbooks te zetten, of ben je creatief met photoshop?

  1. SAS schreef:

   Deze zaten bij het thema als voorbeeld toen ik hem kocht en heb ik met mijn logo een beetje aangepast 😉

 8. Lieke schreef:

  Wat super lief dat je me noemt!
  Je project is echt een fijne inspiratie om te schrijven. 🙂

  Fijn weekend gewenst! Liefs!

 9. Morgaine schreef:

  Saved bij de Bell, hahaha dat is pas lang geleden, was ik zelfs alweer vergeten eigenlijk, erg leuk om dit zo even te zien. Ik hoop dat jij je heel snel weer beter gaat voelen.
  Je lay out ziet er goed uit, en de rest ga ik ook even de tijd voor nemen.

  Het pluk het geluk wat je gestart bent, vind ik ook erg leuk, en is iets wat ik al sinds midden jaren ’90 doe, je kunt het ook je dankbaarheid van elke dag noemen bijv. Ooit was dat al in Oprah, en in mijn duistere dagen hielp het mij om de kleine dingen van alledag te zien, wat nu gewoon ingeburgerd is, ik pluk het geluk dus elke dag, in de ochtend en in de avond. 😀

 10. angelique schreef:

  I loved saved by the bell! Al mis ik screege nu wel haha

 11. Chantal schreef:

  Je overzicht klopt weer als een bus

 12. Isabel Cristina schreef:

  Wat een mooie complimenten! <3 Heb erg moeten lachen om saved by the bell haha

 13. Wendy schreef:

  Dat filmpje met die kat is echt super leuk. Ik heb hem inmiddels al 10x gezien, maar ik blijf er om lachen. Heerlijk!

 14. Lies schreef:

  Leuk altijd om te lezen! Vooral nu ik zelf ziek ben 🙁

 15. Nicky schreef:

  Altijd leuk om je overzichtjes te lezen.

 16. Xaviera schreef:

  Mooi overzicht heb je weer gemaakt! Schattig die kat die alles van tafel wil gooien haha. Lief die woorden van Lieke en Deisy!

 17. TypischKim schreef:

  Leuk om te lezen!

 18. Mieke schreef:

  Fijn dat je weer wat beter wordt! Ziek zijn is stom.
  En alweer de laatste post van het #projectgeluk project komt eraan ja. Echt snel gegaan. Ik ga dit weekend eens even nadenken over hoe ik die laatste opdracht in ga vullen.
  Fijn weekend!

 19. Nesrin schreef:

  Weer erg leuk dat het vrijdag is! 😉

 20. Inge schreef:

  Weer zo’n fijn overzichtje! ^^

 21. Kim schreef:

  Saved by the bell <3 Van dat filmpje werd ik nou ook heel blij!
  Veel plezier dit weekend 🙂

 22. jackie schreef:

  je layout straalt echt rust uit….
  vervelend dat je ziek op de bank bent beland..
  en die pluk het geluk berichtjes heb je echt verdient

  fijn weekend
  xoxo

 23. Tamarah schreef:

  Leuk overzicht weer!

 24. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik vind je nieuwe layout erg mooi. Hij is inderdaad heel prettig rustig.

 25. Laura schreef:

  Fijn dat je je iedergeval weer een stuk beter voelt!

 26. Michaela schreef:

  Wauw, die nieuwe lay-out ziet er echt top uit! Erg mooi 🙂

 27. sammie schreef:

  Wat balen van die buikgriep! Klinkt als geen pretje. Saved by the bell hahaha dat heb ik ook regelmatig gekeken 🙂

 28. Bente schreef:

  Ah wat balen dat je buikgriep had! En wat een ontzettend lieve en leuke berichtjes krijg je op het plukhetgeluk project! Erg leuk om te zien en ook leuk om alle invullingen ervan te lezen 🙂

 29. Simone schreef:

  Wat een fijn artikel op de vrijdag! Geniet lekker van je weekend 😀

 30. Eva schreef:

  Fijn weekend voor de boeg! En je layout is echt heel mooi 🙂

 31. Eline schreef:

  Wat een mooi artikel! Zoveel mooie dingen die er gebeurd zijn!

 32. Nicky schreef:

  Gisteren zat ik dus toch al met je nieuwe lay-out te surfen! Jeej! Geniet van je weekend!!!! xx

 33. Dagmar schreef:

  Wauw wat is je lay-out toch prachtig en wat een mooi artikel <3 I love it!

 34. Yudeska schreef:

  Zo te zien staan er een paar hele leuke dingen op de planning! Goed om te horen, en succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *