Back in Time: Mijn blogheaders

Ik kreeg een tag van Danielle van Culturalize genaamd Back In Time, een tag waarbij je vragen beantwoord over je blog. Nu heb ik de loop der jaren al heel erg veel met jullie gedeeld op mijn blog. De meeste vragen heb ik dus al eens beantwoord + het feit dat ik minder tags zou doen maakt dat ik hem oversla. Wel heel erg bedankt voor deze tag Danielle!

Echter stond er 1 vraag bij waar ik nog een blogje over heb gemaakt: mijn blog layouts. Nu heb ik mijn oude bijna allemaal niet meer, maar ik heb op USB-sticks en uploadprogramma’s nog het 1 en ander terug kunnen vinden. Ik had uiteraard voor mijn eigen domeintje 1 jaar een blog op web-log.nl, hier heb ik geen headers van geplaatst.

Kennen jullie deze headers & layouts nog van mij?

About the Author

42 Comments

Tamarah

Ja ik ken ze allemaal πŸ™‚ leuk dat je zo veranderlijk bent! En toch knap dat het altijd klopt en je herkenbaar blijft πŸ™‚ .

Reply
Mama van Jenthe (Kelly)

Wat leuk om ze terug te bekijken! Ik heb ook zo’n pagina met allemaal headers. Ik herken ze nog, echt grappig!!

Reply
Nina Simplynspecial

Wat leuk om die veranderingen te zien! Ik ken ze niet allemaal omdat ik je nog maar een paar maanden volg. Ik vind ze steeds mooier worden, ben benieuwd naar de nieuwe πŸ™‚

Reply
Linda

Ik kan me in ieder geval de laatste 3 (boven degene die je nu hebt dus) herinneren, volg ik je toch alweer een hele tijd! πŸ™‚ Leuk! Leuk om het eens terug te zien, mooie manier ook om deze tag toch te doen πŸ˜‰

Mooi ook trouwens het pop-up-vakje rechts onderin om je te volgen! (weet niet of je dat al lang hebt? viel me ineens op)

Reply
Marion

Wat grappig om te zien. De laatste paar ken ik natuurlijk wel, maar van het begin had ik ze nog niet gezien.

Reply
Wendy

Volgens mij heb ik ze allemaal voorbij zien komen. Leuk om te zien. Ik ben al mijn screenshots van lay-outs helaas kwijt. πŸ™

Reply
tineke

De meeste komen me heel bekend voor! Maar volgens mij volg ik jou ook al best lang πŸ˜€

Reply
jackie

ik vind het jammer dat ik deze dingen allemaal niet bewaard heb,..
Deze header heb ik onder tussen gewoon al 5 jaar, ooit eens een keer een andere gemaakt maar deze past gewoon perfect…
de 3e van onder vind ik erg leuk..

Reply
Xaviera

Ik kende de oude headers nog niet, heel erg leuk om te zien! Dawson’s Creek, dat is echt jeugdsentiment. Daar keek ik vroeger veel naar. πŸ™‚

Reply
Inge

Leuk om deze bij jou te zien! Wat grappig ook om de oudere headers te zien, er zit toch wel een rode lijn in, alleen telkens anders vormgegeven. πŸ™‚

Reply
Marieke

Ik ken ze helaas allemaal nog niet omdat ik pas net in het Nederlandse blogwereldje gedoken ben… Maar ze zijn wel leuk, zeg! Ik vind je huidige ontwerp wel het mooiste, maar ook de onderste waarbij de vogels wegvliegen van je logo vind ik heel mooi.

Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe ontwerp! πŸ™‚

Reply
Morgaine

Ik ben dus alles kwijt van web-log…. ergens heb ik nog wel kopfoto’s van toen enzo op de externe zwerven, maar niet hoe de lay out eruit zag destijds. In 2004 begonnen als Morgaine’s Passions aldaar, daarvoor nog een tijd onder een andere naam daar een blog gehad, om dan echt als Morgaine mijn plek gevonden te hebben destijds.
Helaas, toen zij ermee stopten, kon ik niet meer inloggen enzo, en weg alle archieven etc, gelukkig heb ik nog het 1 en ander kunnen redden aan verhalen, maar dan via scherm gewoon copy/paste en in word zitten plakken.

Dat is ook de reden dat ik er toen mee gestopt ben en nu kriebelt het wel weer, ik zou zomaar weer de oude verhalen kunnen plaatsen, een aantal dan πŸ˜€

Reply
Bente

Ik ken ze niet allemaal, maar kan me er nog wel veel herinneren! En ik zie dat je nu weer aan het sleutelen bent πŸ˜‰ Ben benieuwd hoe het er nu weer uit gaat zien πŸ™‚

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *