Blog,  Terugblik

Back in Time: Mijn blogheaders

Ik kreeg een tag van Danielle van Culturalize genaamd Back In Time, een tag waarbij je vragen beantwoord over je blog. Nu heb ik de loop der jaren al heel erg veel met jullie gedeeld op mijn blog. De meeste vragen heb ik dus al eens beantwoord + het feit dat ik minder tags zou doen maakt dat ik hem oversla. Wel heel erg bedankt voor deze tag Danielle!

Echter stond er 1 vraag bij waar ik nog een blogje over heb gemaakt: mijn blog layouts. Nu heb ik mijn oude bijna allemaal niet meer, maar ik heb op USB-sticks en uploadprogramma’s nog het 1 en ander terug kunnen vinden. Ik had uiteraard voor mijn eigen domeintje 1 jaar een blog op web-log.nl, hier heb ik geen headers van geplaatst.

Kennen jullie deze headers & layouts nog van mij?

0

42 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *