TGIF: Week4/2015

 photo 1798720_366675840173014_3439878973830030272_n_zps40e34b2b.jpg

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijkse op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van afgelopen week. Wat deed ik? Wat kocht ik en wat maakte deze week ‘awesome’? Een soort persoonlijk dagboekje met een korte vragenlijst + gebruik van foto’s, plaatjes & filmpjes. Enjoy! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__Things I love

Goede nachtrusten m’n vernieuwde lappie met Windows 8 erop, lekker blanco beginnen alle mappen op de computer uitzoeken en reorganiseren een mijlpaal bereiken op Bloglovin’ echt zo leuk! nieuwe blogs ontdekken in m’n vrije uurtjes lekker kunnen lezen mijn nieuw gekochte boek mijn thee-stash opmaken het lieve bloemetje wat ik kreeg afgelopen weekend van M. voor ons 7.5 jarig samen zijn, hij staat nog altijd te pronken in de woonkamer dingen kunnen afsluiten bezig met een leuk pakketje voor een vriendin kunnen beginnen in het boek van Camilla

Things I did

Werken, werken, werken en nog eens werken. En m’n vrije tijd doorbrengen met heel veel theetjes of een goed boek. Ik heb deze week Onspoort (goed boek! Komt nog recensie van) uitgelezen en wil uiteraard beginnen in De Leeuwentemmer die ik deze week kocht.

 photo natuur_zps276eab0b.jpg

Ik maakte de bovenstaande foto op Maandag ochtend, steeds mooiere foto’s kan ik maken in de ochtend. Hoewel het super koud is geniet ik super van de natuur.

Things I bought

 photo spullen_zps9b5de1bc.jpg

Ik kocht deze week 3 nieuwe kledingstukken in de uitverkoop. Super blij mee want erg mooie truien/t-shirts. Verder wat nieuw haar spul, oorwarmers voor dit koude weer en cadeautjes voor een jarige collega. Tevens kocht ik nieuwe pantoffels, een nieuwe huis plaid en het hoogtepunt: het nieuwe boek van Camilla Läckberg.

Things that made this week awesome

Onze poezen die continu lekker kwamen knuffelen

 photo kitties_zps9d421ac7.jpg

En DIT. 600 volgers behaald op Bloglovin’ *doet een dansje*

 photo 600volgers_zpscfe911a1.jpg

Awww ik vond beide filmpjes zo cute

Things I blog

Ik maakte een review over mijn Selfiestick, die je gelijk ook nog eens kan winnen! Doe dus mee en maak kans op deze fijne gadget. Ook kan je een kijkje nemen in mijn boekenkast en koekeloeren naar mijn favoriere schrijvers. Ook had ik aan jullie de vraag: Zou jij fulltime blogger willen zijn? Super leuk om al jullie (uitgebreide) reacties te lezen over dit onderwerp.

De winnaar van de ManaTea is bekend: Liesbet van Zwartraafje. Van harte gefeliciteerd hiermee en vooral veel (thee)drink plezier! Iedereen ook ontzettend bedankt voor het mee doen aan deze toffe winactie.

Je kan nog steeds mee doen met de Selfiestick winactie, klink hierboven op de link voor meer informatie.

 photo plukhetgelukcollae_zps2486c022.jpg

Ook kwamen er veel posten online van mijn projectje #PlukhetGeluk! Super leuk om om jullie invullingen te lezen: die toch net iedere keer weer even anders waren. Zo leuk! Ik kreeg ook nog heel wat aanmeldingen binnen van bloggers die toch nog mee doen. De teller staat nu op 56!!!!! 56 bloggers gaan mee doen met dit project, echt. Ik ben sprakeloos, een beetje verlegen en vooral heel erg enthousiast erover.

Ik lees alle invullingen (met heel veel plezier!) en geef deze een hartje op Bloglovin zodat ik een mooi overzicht krijg. heb je dus een post gemaakt voor #PlukhetGeluk? Laat het me weten in de comments en deel alles op social media met de hashtag #plukhetgeluk. Zo kan ik alles makkelijk (terug)vinden

Een nieuwe naam voor een bestaande categorie komt dit weekend online: That’s my cup of tea. Ook Zondag uiteraard de 2de post van #PlukhetGeluk project. Dit keer foto’s van geluk. Ook heb ik sinds deze week een nieuw lettertype op mijn blog: ik plaatste op Instagram 2 soorten lettertypes en jullie waren erg eensgezind dat dit de leukste en best leesbare was. Ben er nog steeds erg blij mee.

Things to do this Friday / weekend

Eindelijk weer eens The Killing kijken. Het was super spannend maar deze week geen tijd gehad te kijken. Ook nog wat afleveringen van Criminal Minds opgenomen, zin in! Ik ga er dus lekker voor zitten dit weekend met een mok thee. Ook wil ik huize H. weer eens even flink onder handen nemen qua opruimen en schoonmaken.

About the Author

29 Comments

Miss Sentinelli

Echt super leuk om te lezen en mooie foto van de natuur <3. En gefeliciteerd met je 600 volgers!! Echt top 😀 . En super leuk om te zien dat je plukhetgeluk project echt goed loopt.

Reply
Zwartraafje

WAUW, 600 Bloglovin Volgers is echt wel een mooi aantal. Die dierenfilmpjes zijn echt super schattig. Nog eens ontzettend bedankt trouwens, ik zie er al naar uit om die Manatea in mijn favoriete theetas te plaatsen. 🙂

Reply
Nina Simplynspecial

Klinkt als een fijne week! 600 volgers, wauw. Wat goed!
Ik heb nu ook windows8 op mijn nieuwe laptop, vind het maar wennen hoor hihi. Ben wel benieuwd naar je gelukfsfoto’s 🙂

Reply
Deisy

Weer een ontzettend leuk overzicht zeg! En wat gaaf dat je 600 volgers op Bloglovin hebt: zeker iets om trots op te zijn dame! En god: een volledige schone computer is ook echt een grote liefde van mij haha, dan maak je mij echt heel erg gelukkig dus ik begrijp hoe jij je voelt. Wat gaaf trouwens dat je zoveel aanmeldingen hebt. Ook wel begrijpelijk, want tis gewoon een heel goed project en initiatief. X

Reply
Nicky

Leuke overzicht. En wat geweldig dat je project zoveel aanmeldingen heeft; het is ook zo;n leuk en vooral positieve project. Fijne weekend!

Reply
Petra

Heerlijk overzicht. Gefeliciteerd met de 600 volgers. Leuk dat er zoveel mensen mee doen met project #plukhetgeluk.

Reply
Mieke

Fijne week zo te lezen! Super leuk dat er zoveel mensen meedoen met #plukhetgeluk. Het is ook echt een leuke actie!
Een heel fijn weekend gewenst!

Reply
onderdeblauweregen

Ah ja is super leuk als katties lekker met je gaan kroelen. Hier liggen ze met deze koude dagen ook meer tegen ons aan, zo gezellig.
En blijft een leuk project; pluk het geluk, leuk dat er zoveel aan mee doen!

Reply
Saskia

Fijn overzicht! Alleen maar positieve dingen. Zoveel mensen die meedoen, zoveel volgers. Allemaal zó verdiend!

En dat filmpje met die puppy, zo cute <3

Reply
Anneleen

Oh wat leuk dat er zoveel mensen mee doen met je project, ik vind het ook een hele uitdaging om van je opdrachtjes iets moois te maken 🙂 en gefeliciteerd met je 600 volgers, wauw doe je goed! Fijn weekend!

Reply
Xaviera

Heel leuk weer om te lezen allemaal, die foto die je maandag ochtend hebt gemaakt is erg mooi! Nogmaals gefeliciteerd met de 600 volgers, echt een geweldig aantal! Leuk die nieuwe naam, that’s my cup of tea 🙂 Dit lettertype leest erg fijn!

Reply
zomersproetje

Fijn lijstje! Al ben ik wel een beetje jaloers op puntje 1: Goede nachtrusten… Dat had ik deze week alles behalve… Vannacht hooguit 4 uurtjes geslapen. Madam heeft last van haar tandjes.. 🙁 . Maar goed, dat hoort ook bij het moeder zijn haha. En dan ben ik erg blij dat ik nu even niet werk!

Reply
SAS

Kan me voorstellen dat dit erg vermoeiend is, zo zonder goede nachtrust. Hopelijk gaat het snel voorbij met haar tandjes.

Reply
Inge

Leuk overzicht en gezellig die 2 poezen die jullie warm komen houden! Ik ben laatst begonnen met The Killing (of beter gezegd Forbrydelsen)

Reply
Simone

Ach dat filmpje van die kitten die blind is. Fijn om te zien dat hij een thuis heeft <3

Reply
sammie

Leuke spulletjes heb je gekocht en die ochtend foto is mooi! Gefeli met je nieuwe volgers! 🙂 Geniet van het weekend!

Reply
Amy

Yay, gefeliciteerd met je 600 volgers! En ik zag dat je er alweer overheen bent.. leuk! Fijne overzichtjes zijn dit altijd 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *