#PlukhetGeluk Project – Durven, dromen, doen!

Mijn grootste dromen & wat ik allemaal al heb gedaan met trots is het onderwerp van vandaag in het #PlukhetGeluk Project. Er zijn wat kleine dingen die ik wil behalen maar wil zeker wel stilstaan bij dingen die al behaald zijn. Omdat sommige dromen eigenlijk al elke dag een beetje uitkomen. Stapje voor stapje..

Wauw, dit is voor mij alweer de laatste invulling van het project. Met veel plezier en enthousiaste heb ik hem ingevuld en ook vooral jullie mooie invullingen gelezen. Het was voor mij een super leuk projectje om op te zetten en wil jullie allen dan ook bedanken voor de super leuke aanmeldingen van jullie lieve bloggers!

Volgende week > een winactie voor alle deelnemers van #PlukhetGeluk

Waarom dit project? ‘Het gras is groener aan de overkant’ Deze uitspraak ken je vast wel. Ik ben het hier niet mee eens. Ik denk dat je zelf al het geluk kan plukken wat je al bezit. Dit project is om mensen een positieve vibe mee te geven. Omdat ik vind dat tegenwoordig alles snel, mooier, duurder en beter moet. Omdat ik vind dat stil staan bij de kleine dingen in het leven het leven mooier maken. Ik hoop dat mensen bewuster gaan nadenken over wat ze al hebben en waar ze al gelukkig mee zijn. Pluk het Geluk.

 photo plukhetgeluk_zpse64121d3.jpg


Wat is mijn grootste droom

Op werkgebied:
Een vast contract bij/in mijn huidige werk(veld). Ik hou van dit werk en zou zeker niets anders willen doen. Een vast contract (na al die jaren) zou voor mij de kers op de taart zijn. Met de taart er eigenlijk bij. *Spannend, want ‘eind’ dit jaar hoor ik of ik bij mijn huidige werk mag blijven of niet.

Op persoonlijk gebied:
Een eengezinswoning. Mijn droom is een stuk grond te kopen in een bosrijk gebied. Het huis geheel zelf te ontwerpen en laten bouwen. In de buurt van een klein meertje waar ik dan een veranda heb met een schommelstoel. Uren kan ik er zitten en genieten van de stilte met een boek & een grote mok thee. Als ik weer even actief wil doen trek in mijn skates aan en ga heerlijk in de natuur skaten. Dit is ver buiten budget dus een eengezinswoning geheel verbouwen zal ook al een hele fijne droom en streven zijn. Ook wil ik nog graag gezond en gelukkig getrouwd willen blijven.

Op blog gebied:
Persoonlijk groeien door mijn blog(artikelen) en steeds meer ontwikkelen als blogger. Ik hoop het met nog steeds zoveel enthousiaste te doen en groter te worden met mijn blog. Ik had in 2014 ruim 500 volgers, dit zou ik in 2015 graag willen verdubbelen. Ik wil inspireren, motiveren en mezelf uitdagen.

De overige gebieden:
Ik zou graag eens gaan skaten in Londen (Hyde park), De kleine Zeemeermin in Kopenhagen zien, een kinderboek schrijven en eigenlijk nog liever een positiviteitsboek. Als aansluiting op #PlukhetGeluk, om geluk te delen met de wereld. Ook lijkt meedoen met Wipe Out me ontzettend gaaf. Jaja, over die grote rode ballen, lachuh Graag zou ik actief aan Yoga/ofietsanders willen doen en een nieuwe cursus met beide handen aanpakken om me verder te ontwikkelen. Ik wil boeken lezen, een nieuw PR skaten, mezelf beter leren kennen en mezelf ontwikkelen.


β™₯ β™₯ β™₯ β™₯

Wat heb ik allemaal al bereikt

Ik heb de 9 km gehaald met skaten (mijn PR), met bloed,zweet en tranen heb ik mijn rijbewijs gehaald en ben ook super trots op elke diploma die ik ooit heb behaald. Mijn blog groeit elke dag weer een beetje waarop ik super trots ben. Het is fijn te zien dat mijn artikelen gewaardeerd worden en ik mensen inspireer en motiveer. Daarnaast heb ik een super toffe baan gevonden (in tijd van crisis) waar ik erg blij mee ben. Sinds 2012 ben ik getrouwd met de liefste en we zijn alweer ruim 7 jaar gelukkig samen. We hebben een eigen (koop)huisje en zijn beide gezond. Iets wat zeker ook echt super fijn (en niet vanzelfsprekend) is.

Ik heb een baan gehad die ik erg moeilijk vond maar toch allemaal maar heb gedaan (qua het werk & het auto rijden), ik ben over grenzen heen gegaan en heb ze leren te respecteren. Ik zorg beter voor mezelf en lichaam.

Ik ben persoonlijk gegroeid, wat meer trek ik mijn mond open (vooral op werk) en ik merk dat ik steeds meer positief ingesteld ben, elke minuut van de dag. Ik leef meer in het hier & nu iets wat ik best wel moeilijk vind. Hetzelfde verhaal voor loslaten. Ik laat de dingen wat meer op zijn beloop gaan, zeker iets waar ik het komende jaar meer aan moet werken maar het begin is er!

Klik hier om alle posten van #PlukhetGeluk te lezen
Benieuwd naar de invullingen van degene die mee doen? Kijk op mijn Bloglovin’ (of Twitter) ik geef alle posten een hartje of sterretje/retweet. Deel alles met de hashtag #plukhetgeluk of laat het me weten als er een post staat zodat ik hem kan toevoegen.

39 reacties op “#PlukhetGeluk Project – Durven, dromen, doen!

 1. Je hebt al veel mooie dingen bereikt, daar mag je erg trots op zijn! Een boek schrijven lijkt me heel gaaf, ik hoop dat die droom uit komt. Zou fantastisch zijn!

 2. Bedankt dat wij als bloggers ook deel mochten uitmaken van jouw project! Ik vond het heel erg leuk en inspirerend om mee te doen!

  1. Dankjewel voor je lieve compliment & reactie. Vind het super tof dat je zo enthousiast hebt meegedaan met jou mooie, originele invullingen<3

 3. Leuk om te lezen en leuk om mee te kunnen doen! Ik ga deze laatste tussen het carnavalsgedruis door invullen πŸ˜€

 4. Mooi stuk weer, mooie dromen ook πŸ™‚ Mee doen met whipe out hahaha, vind dat daar altijd de meeste gekke figuren over die rode ballen stuiteren πŸ™‚

 5. Wat een mooi artikel Saskia! Wat is je blog hard gegroeid afgelopen jaren, ik wens je nog héééél veel trouwe volgers toe, en dat huis natuurlijk ook! (die pinguin is te cute!)

 6. Wat een leuk onderwerp/ opdracht om dit project mee af te sluiten. Het is altijd leuk om te dromen over de toekomst. De eengezinswoning die jij voor ogen hebt klinkt helemaal niet verkeerd!
  Mijn laatste stukje van dit project komt morgen online. Ik vond het erg leuk om hier aan mee te doen, thanks voor sharing and caring!

 7. Heel erg mooi om te lezen Sas. Die droom van het huis is geweldig, lekker in zo’n natuurlijke omgeving met een boek op de schommelstoel; ik zie het helemaal voor me! Fijn dat je wat meer je mond open durft te doen op je werk. Die verdubbeling in volgers zie ik zeker gebeuren met jouw mooie blog!

 8. Mooi om er bij stil te staan wat je allemaal eigenlijk al bereikt hebt. En inderdaad, daar mag je trots op zijn. En die verdubbeling van de 500 volgers: je bent al goed onderweg, dus dat gaat vast helemaal goed komen. πŸ™‚

 9. Wat goed om te lezen. Mooie dromen, maar vooral een heel mooie lijst wat je al bereikt hebt en waar je neem ik aan je echt trots op kan voelen.
  En mocht je in de toekomst nog meer van dit soort projecten verzinnen ? Ik doe mee πŸ™‚

 10. wat een mooie invulling van deze week Sas! Die eengezinswoning komt er vast.. En wat heb je al veel moois bereikt!

 11. Wat een prachtige doelen heb jij voor jezelf gesteld zeg. Ik droomde trouwens helemaal weg bij het huis dat je omschreef (waar je zou willen wonen): dat zou ik nou ook prachtig vinden haha πŸ˜‰ Ik hoop dat je in de toekomst mooie dingen gaat neerzetten en gelukkig mag blijven: je bent in ieder geval goed op weg om mensen te inspireren dus dat zit wel goed. X

 12. Leuk om te lezen hoe je steeds meer je eigen plekje hebt gevonden en daar ook voor durft op te komen! Hopelijk word je eind dit jaar beloond met een vast contract!

 13. Mooie maar ook zeer realiseerbare doelen.
  En ja, wie wil nu niet dat ene droomhuisje πŸ™‚ de mijne staat mooi in de bergen. Er moet toch iets te dromen over blijven

 14. Oeeehw een eengezinswoning in een bosrijke omgeving wil ik ook wel <3
  Leuk dat je ook benadrukte hebt wat je al behaald hebt <3 Altijd mooi om terug te kijken!

 15. Wat een mooie dromen en doelen, vooral wipe-out natuurlijk. Wel een seintje geven als je op de tv komt hoor hihi πŸ˜‰ . We hebben met een bedrijfsuitje ooit zoiets gedaan, en maannnn dat is vermoeiend.

 16. Ik duim nu alvast met je mee dat je aan het eind van het jaar goed nieuws krijgt en dat je contract gewoon verlengd wordt! πŸ™‚

 17. Mooie dromen en ook heel mooie verwezenlijkingen! Ik wens je veel succes met al je plannen en dromen! En wat yoga enzo betreft, gewoon doen! Op youtube kan je alvast een aantal video’s vinden daarvoor!

 18. Wow, ik denk dat ik dit het moeilijkste onderwerp van het project vindt.. Ik leef nogal in het hier en nu, en ik ben blij met wat ik nu heb, en wat morgen komt, dat zie ik wel.

  Ik vind wel dat jij er een mooie aanvulling aan gegeven hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *