#PlukhetGeluk Project – Foto’s van Geluk

Foto’s. Foto’s die je blij maken. In het kort: foto’s van geluk. Bij deze opdracht heb ik een collage gemaakt van mijn dierbaarste herinneringen of/en personen in de loop der járen. In willekeurige volgorde, maar allen even belangrijk.

 photo plukhetgeluk_zpse64121d3.jpg

Waarom was dit project? ‘Het gras is groener aan de overkant’ Deze uitspraak ken je vast wel. Ik ben het hier niet mee eens. Ik denk dat je zelf al het geluk kan plukken wat je al bezit. Dit project is om mensen een positieve vibe mee te geven. Omdat ik vind dat tegenwoordig alles snel, mooier, duurder en beter moet. Omdat ik vind dat stil staan bij de kleine dingen in het leven het leven mooier maken. Ik hoop dat mensen bewuster gaan nadenken over wat ze al hebben en waar ze al gelukkig mee zijn. Pluk het Geluk.

 photo PicMonkeyCollageglimlach_zps7f8178cc.jpg
cadeautje met mijn verlovingsring onder kerstboom (2010) 1 van de vele concerten van P!nk onze eerste echte vakantie samen in Kos (2008) concert Westlife (2006?) eerste date met M. foto samen met mijn ouders samen met mijn oude kat (&vriendinnetje) Blacky de babyshower van mijn beste vriendinnetje Wendy in Disneyland net na onze ondertrouw onze 2 katten Yara & Ayla samen skaten en mijn PR verbeteren eekhoorntje in Londen (2011) paardrijden onze trouwdag (2012) foto van onze huwelijksreis: Terschelling foto samen met kindje van mijn bestie, 4 dagen oude Kylie

& een hele recente foto van vorige week:
Ik werd ook heel erg blij van het bloemetje wat ik kreeg van M, voor ons 7.5 jarig samen zijn (L) (L)

Klik hier om alle posten van #PlukhetGeluk te lezen
Benieuwd naar de invullingen van degene die mee doen? Kijk op mijn Bloglovin’ (of Twitter) ik geef alle posten een hartje of sterretje/retweet. Deel alles met de hashtag #plukhetgeluk of laat het me weten als er een post staat zodat ik hem kan toevoegen.

43 reacties op “#PlukhetGeluk Project – Foto’s van Geluk

 1. Mooie foto’s en fijne momenten heb je uitgekozen om met ons te delen. Leuk ook dat je verder terug hebt gekeken dan een paar jaar. 🙂

 2. Mooie collage heb je ervan gemaakt. Stuk voor stuk mooie foto’s met een speciale betekenis 🙂

 3. Mooi om alle foto’s te zien en de herinneringen daarbij, die foto van jullie huwelijk is erg mooi zo met dat groen eromheen! Lief dat eekhoorntje in London!

 4. Prachtige collage en die foto van jullie huwelijksdag is echt prachtig. Hele mooie momenten stuk voor stuk om te koesteren inderdaad 🙂 X

 5. Oh wat leuk om jouw foto’s te zien! Ik vond het ook een heel leuke opdracht om foto’s van gelukkige momentjes op te zoeken 🙂 Is dat een cinematicketje dat je hebt van jullie eerste date? 🙂 ik heb dit ook bewaard van mij en mijn vriend maar ik heb dat in mijn portemonnee zitten en de druk gaat er vanaf, best jammer vind ik… Hoe bewaar jij dat?

 6. Fijne foto’s! Ik vind het altijd fijn om zulke collages te maken en te zien 🙂
  Mijn invulling moet nog even wachten, mijn laptop is weg voor reparatie momenteel (hopelijk kan ie nog gemaakt worden, anders kunnen iig de bestanden en foto’s gered worden gelukkig) dus kan even niet bij mijn foto’s haha

 7. Wat een prachtige momenten allemaal.
  Koester ze!

  Hmmm, misschien dat ik met deze toch mee doe 🙂 ff kijken he ik in de tijd zit!

 8. Heel erg mooi om te zien, en vooral hoe je het omschrijft, ben het er helemaal mee eens. Geweldig mooie fotos ook prachtig!

 9. Hele mooie momenten! Denk dat mensen dit eens vaker zouden moeten doen, zo een collage maken met de mooie momenten 😀 Daar kan iedereen alleen maar vrolijk van worden !

 10. Wat een mooie momenten waarvan je blij word 🙂 Ikzelf had me beperkt tot 2 foto’s. En ik moet zeggen: dat was erg lastig. Maar misschien dat ik mijn post nog wel aanpas omdat ik toch nog wat dingen er eigenlijk bij had willen plaatsen, haha 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *