Challenges

#PlukhetGeluk Project – Foto’s van Geluk

Foto’s. Foto’s die je blij maken. In het kort: foto’s van geluk. Bij deze opdracht heb ik een collage gemaakt van mijn dierbaarste herinneringen of/en personen in de loop der járen. In willekeurige volgorde, maar allen even belangrijk.

 photo plukhetgeluk_zpse64121d3.jpg

Waarom was dit project? ‘Het gras is groener aan de overkant’ Deze uitspraak ken je vast wel. Ik ben het hier niet mee eens. Ik denk dat je zelf al het geluk kan plukken wat je al bezit. Dit project is om mensen een positieve vibe mee te geven. Omdat ik vind dat tegenwoordig alles snel, mooier, duurder en beter moet. Omdat ik vind dat stil staan bij de kleine dingen in het leven het leven mooier maken. Ik hoop dat mensen bewuster gaan nadenken over wat ze al hebben en waar ze al gelukkig mee zijn. Pluk het Geluk.

 photo PicMonkeyCollageglimlach_zps7f8178cc.jpg
cadeautje met mijn verlovingsring onder kerstboom (2010) 1 van de vele concerten van P!nk onze eerste echte vakantie samen in Kos (2008) concert Westlife (2006?) eerste date met M. foto samen met mijn ouders samen met mijn oude kat (&vriendinnetje) Blacky de babyshower van mijn beste vriendinnetje Wendy in Disneyland net na onze ondertrouw onze 2 katten Yara & Ayla samen skaten en mijn PR verbeteren eekhoorntje in Londen (2011) paardrijden onze trouwdag (2012) foto van onze huwelijksreis: Terschelling foto samen met kindje van mijn bestie, 4 dagen oude Kylie

& een hele recente foto van vorige week:
Ik werd ook heel erg blij van het bloemetje wat ik kreeg van M, voor ons 7.5 jarig samen zijn (L) (L)

Klik hier om alle posten van #PlukhetGeluk te lezen
Benieuwd naar de invullingen van degene die mee doen? Kijk op mijn Bloglovin’ (of Twitter) ik geef alle posten een hartje of sterretje/retweet. Deel alles met de hashtag #plukhetgeluk of laat het me weten als er een post staat zodat ik hem kan toevoegen.

0

43 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *