Christmas time

Even een logje over de kerst cadeaus die ik heb besteld voor vriendlief (vandaar ook met wachtwoord). De laatste weken ben ik druk bezig met bedenken wat ik wil gaan geven. Hij heeft een lijstje gemaakt maar ik vind het altijd leuker om iets te geven wat er juist niét op staat. Hieronder kan je zien wat ik voor vriendlief heb besteld en 2 dingen kan hij uit gaan kiezen en bestel ik later (aangezien het een bon is)Zoals je kunt zien heb ik dus 2 boxers van Björn Borg besteld voor hem vandaag. Deze zijn direct op de bus gegaan dus echt een goede service! Verder zie je hierboven een plaatje van een boot en van een Ferrari. Ik heb op een cadeau bonnen site (thanks Juultje!) 2 ontzettend leuke ‘uitjes’ gevonden. De ene is een rondvaart door de Amsterdamse grachten met daarbij een rondleiding in de Arena en een bezoekje in het Ajax museum. Aangezien vriendlief al jaren een trouwe Ajax supporter is leek dit me wel een leuk cadeau. Maar toen zag ik ook dat je voor een paar uur in een Ferrari kon rijden, ook iets wat hij graag zou willen.

Aangezien ik dus niet kan kiezen, print ik ze uit als ‘bon’ en laat ik hem kiezen welke hij wilt doen. Als ik de bon bestel is hij een jaar geldig en je kan deze uitjes met 2 personen doen! Ik weet zeker dat hij de cadeaus leuk gaat vinden.

Nu nog cadeaus voor m’n schoonvader, schoonzus en haar vriend. Voor het broertje van vriendlief en m’n schoonmoeder hebben we dus al wat. M’n schoonmoeder krijgt een tosti apparaat, deze hebben wij voor onszelf ook gelijk besteld. Alleen kregen we er vandaag maar 1 geleverd, dus gelijk even gemailt. Tenminste hebben we er eentje dus anders is deze voor schoonmoeders en als we die andere later krijgen wordt die van ons. Foto van het tosti apparaat komt nog een keer in een logje over onze eigen aankopen.

One thought on “Christmas time

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *