1998

Gewoon omdat ik een geweldig groene jas had, een super vakantie met m’n ouders had en Parijs een plekje in m’n hart heeft (hartje) Ooit wil ik er nog eens terug..

parijsVROEGA

0

18 thoughts on “1998

 1. Tijne says:

  Ben er deze zomer ook geweest. Loooove it! Heb gewoon een paar uur in het gras gelegen om naar dat grote gevaarte te staren. Mooi vind ik het nog steeds niet maar het is wel heel typerend voor Parijs!(hartje)

  xxx

 2. Jeske says:

  Wat een leuke foto! Parijs lijkt me mooi. Ben er 1x een dag geweest op vakantie in Frankrijk, maar ik kan me er niet veel meer van herinneren. Ik weet alleen nog dat ik de Notre Dame stom vond, want we waren er met kerst en de beelden van de mensen waren groter als die van de kamelen in de kerststal.

 3. Sanne says:

  Wat een mooie foto! Ik vind Parijs zelf helemaal niets, maar misschien moet ik er gewoon nog een keer naar toe πŸ˜‰ maar ik ben toch meer fan van Barcelona πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *