Mijn kerstlijstje

Dit jaar vieren ik, net als eigenlijk alle andere jaren, kerst bij mijn schoonouders. Wij doen dus aan lijstjes waar je, je wensen op mag zetten. Best wel lastig want wat moet je vragen? Ik wil wel altijd iets vragen/hebben waar ik wat aan heb. Bij deze hier dus mijn kerstlijstje (tot nu toe):


Bonnen voor bol.com of intratuin. En de volgende boeken voor m’n collectie:Wat vragen jullie voor kerst en hoe vieren jullie het dit jaar?

16 reacties op “Mijn kerstlijstje

 1. Oh dat zijn een hoop boeken die je wil hebben.. Fan van haar? haha..

  Ik weet niet hoe we het vieren. Ik ben bang dat mijn kerst zo heel eenzamig niet zo heel geweldig zal gaan worden.. Tenzij ik nog een uitvlucht kan vinden om 2e kerstdag niet hele dag met m’n ouders te zitten haha ๐Ÿ˜›

 2. Wij doen geen cadeautjes met Kerst. Alleen Sinterklaas. Sven is begin januari jarig dus het is wel goed genoeg zo.

 3. Ik heb ook boeken gevraagd en een cd. De eerste kerstdag vieren vriendje en ik het bij mijn ouders en de tweede kerstdag vieren we het samen met mijn schoonfamilie!

 4. Heb nog steeds niet een boek van haar gelezen. Het ligt wel al klaar op de stapel die nog gelezen moet worden en ben nog steeds erg benieuwd. We gaan dit jaar het dobbelspel spelen met vrienden en familie. En voor de rest geven hubbie en ik elkaar een paar dagen Londen cadeau (L)

 5. Wij doen niet aan kerst o.i.d.
  Ik moet dit jaar ook werken (net als elk jaar) en er is een kans dat mijn mams in het z.huis ligt met kerst en anders doodziek op bed. Dus het is even behelpen.

 6. Voor mij is het dit jaar heel makkelijk ๐Ÿ˜‰ Voor sinterklaas met een vriendinnengroepje moesten we ook een verlanglijstje maken, ik heb van alles voor de baby gevraagd ๐Ÿ™‚

  Anders zou ik het ook echt niet weten, het is niet zo dat ik alles al heb, maar ik weet niet waar je me nu voor weinig echt gelukkig mee kunt maken verder ๐Ÿ˜‰

 7. Wij vieren kerst met de familie, maar doen dan geen cadeautjes. Dat doen we met Sinterklaas. Leuk, dat je zo’n grote Nora Roberts fan bent!

 8. Veel boeken van Nora Robberts. Wij doen nooit echt aan cadeautjes voor kerst, maar wel sinterklaas. Ik krijg o.a. een boek over tarotkaarten.

 9. Gezellig! ๐Ÿ˜€ Wij doen niet aan kerst, maar elk jaar aan Sinterklaas. Ik probeer zo gevarieerd mogelijke dingen te vragen, zodat ze kunnen kiezen & het toch nog een verrassing word wat ik krijgt! (yay)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *