Geluksmomentjes

The Awesome List: 5 favorieten van de afgelopen weken

 photo 5_zpsb6376bc0.jpg

Omdat ik het fijn vind stil te staan bij de mooie dingen waar ik me een stukje gelukkiger door voel.
Omdat blijheidslijstjes altijd goed zijn.
Omdat deze dingen bij mij, de afgelopen weken een glimlach op mijn gezicht toverde.
En dit nog steeds doen.

 photo IMG_20141003_175814_zps1513406f.jpg

De afgelopen weken heb ik heel wat boeken uitgelezen. Afgesneden, Conflict en Klem. Van de laatste komt binnenkort nog een recensie van op mijn blog. In mijn vrije uurtjes ben ik zoveel mogelijk aan het genieten van fijne boeken. Ik ben nu bezig in Bloedlijn van Corine Hartman.

 photo IMG_20141004_193135_zps9848813a.jpg

Ik probeerde zoveel mogelijk naar buiten te gaan. Na een lange tijd maakte ik een rondje met skaten van zo’n 5 km. Heerlijk park waar ik altijd in skate. Het ‘skate seizoen’ is nu officieel voorbij met alle bladeren en dergelijke. Ik wil wel, met het koudere weer wat vaker daar gaan lopen.

 photo IMG_20141005_194535_zpsbdbaca2e.jpg

Ik hou van onze poezels. Zowel Yara als Ayla zijn de laatste weken lekker knuffelig. Heerlijk om met een kat op schoot te lezen of een serie te kijken. Ik maakte heel wat plekjes in huis waar ze ook lekker kunnen liggen bij de verwarming & we kochten een nieuwe kattenbak voor ze.

 photo IMG_20141010_214718_zpsfd3f29f3.jpg

De afgelopen weken stonden ook in het teken van werk. Lange dagen gemaakt met veel activiteiten en verhuisdozen inruimen. In de vakantie gaan we namelijk verkassen naar een ander gebouw. Ook had ik mijn functioneringsgesprek waar ik hoorde tot Oktober 2015 verlenging te krijgen en was deze foto de laatste keer overblijf voor mij aangezien ik de Vrijdag ochtend ga werken. Ik kijk er nu al naar uit, mijn extra lange weekenden!

En omdat ik vandaag precies een jaar geleden begon bij mijn nieuwe werk.

 photo IMG_20141011_103426_zps9e7995b3.jpg

Bezig met mijn layout. Nog steeds super blij mee en steeds kleine aanpassingen aan het doen. Zo staan de gegevens van de blogpost (comments, datum, categorie) nu onderaan de post en ben ik bezig geweest met mijn titels een ander lettertype te geven. Super leuk om steeds even nรฉt wat anders te doen.

0

49 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *