The Awesome List: 5 favorieten van de afgelopen weken

 photo 5_zpsb6376bc0.jpg

Omdat ik het fijn vind stil te staan bij de mooie dingen waar ik me een stukje gelukkiger door voel.
Omdat blijheidslijstjes altijd goed zijn.
Omdat deze dingen bij mij, de afgelopen weken een glimlach op mijn gezicht toverde.
En dit nog steeds doen.

 photo IMG_20141003_175814_zps1513406f.jpg

De afgelopen weken heb ik heel wat boeken uitgelezen. Afgesneden, Conflict en Klem. Van de laatste komt binnenkort nog een recensie van op mijn blog. In mijn vrije uurtjes ben ik zoveel mogelijk aan het genieten van fijne boeken. Ik ben nu bezig in Bloedlijn van Corine Hartman.

 photo IMG_20141004_193135_zps9848813a.jpg

Ik probeerde zoveel mogelijk naar buiten te gaan. Na een lange tijd maakte ik een rondje met skaten van zo’n 5 km. Heerlijk park waar ik altijd in skate. Het ‘skate seizoen’ is nu officieel voorbij met alle bladeren en dergelijke. Ik wil wel, met het koudere weer wat vaker daar gaan lopen.

 photo IMG_20141005_194535_zpsbdbaca2e.jpg

Ik hou van onze poezels. Zowel Yara als Ayla zijn de laatste weken lekker knuffelig. Heerlijk om met een kat op schoot te lezen of een serie te kijken. Ik maakte heel wat plekjes in huis waar ze ook lekker kunnen liggen bij de verwarming & we kochten een nieuwe kattenbak voor ze.

 photo IMG_20141010_214718_zpsfd3f29f3.jpg

De afgelopen weken stonden ook in het teken van werk. Lange dagen gemaakt met veel activiteiten en verhuisdozen inruimen. In de vakantie gaan we namelijk verkassen naar een ander gebouw. Ook had ik mijn functioneringsgesprek waar ik hoorde tot Oktober 2015 verlenging te krijgen en was deze foto de laatste keer overblijf voor mij aangezien ik de Vrijdag ochtend ga werken. Ik kijk er nu al naar uit, mijn extra lange weekenden!

En omdat ik vandaag precies een jaar geleden begon bij mijn nieuwe werk.

 photo IMG_20141011_103426_zps9e7995b3.jpg

Bezig met mijn layout. Nog steeds super blij mee en steeds kleine aanpassingen aan het doen. Zo staan de gegevens van de blogpost (comments, datum, categorie) nu onderaan de post en ben ik bezig geweest met mijn titels een ander lettertype te geven. Super leuk om steeds even nét wat anders te doen.

About the Author

49 Comments

Saskia

Blogknutselen, zóó heerlijk ontspannend 🙂
En katten, tja, hie knuffeliger hoe beter…

Reply
Nicky

Lekker lijstje! De herfst heeft toch ook wel wat met al die mooie kleuren. Zeker nu het nog zulk lekker weer is. Onze Spike ligt niet vaak op schoot. Misschien ook maar beter; hij weegt 7 kilo 😉

Reply
Lies

Lezen is iets wat ik gek genoeg altijd meer in het najaar doe. Lekker met een dekentje, bakkie thee, verse speculaas… Heerlijk!

Reply
Wanda

Mooi lijstje weer hoor! Jammer dat het skateseizoen voorbij is, maar een rondje lopen geeft je vast ook wel de nodige voldoening!

Reply
annouska

Oh jammer dat het skate seizoen nu officieel over is, maar goed daar staat tegenover dat het nu wel vaak heerlijk weer is om te wandelen en fietsen!

Reply
Tamarah

Skaten vind ik ook erg leuk om te doen, jammer inderdaad dat dit het komende seizoen niet meer kan. Maar hardlopen kan altijd en dat vind ik juist in deze maanden lekker door de wat lagere temperaturen. Onze kat is nu ook veel meer binnen en komt me vaker opzoeken en lekker op schoot liggen!

Reply
Anouk

Super leuk om te lezen! Ik vind je foto met je poes zo lief 🙂 En ik vind je lay-out heel mooi! xo

Reply
Northflix

Wat leuk om te lezen! Misschien ga ik ook eens zo’n leuk lijstje plaatsen op mijn blog.
Ik vind het zo jammer dat ik allergisch ben voor katten, honden, cavia’s, etc..

Reply
Saskia

Jeetje, wat kan jij snel lezen zeg! Raak je soms niet in de war van al die boeken? Dat je verhalen door elkaar haalt?

Reply
SAS

Nee hoor, als ik eenmaal in het verhaal zit en het uit is is het voor mij ook echt klaar. En kan zo weer in een volgend boek duiken met een heel ander verhaal. Heerlijk!

Reply
Maaike

Skaten…ja voelt heerlijk. Ik doe het niet meer omdat ik dat remmen maar niet onder de knie kreeg (ook niet na de cursus), behalve een pitstop maken in het gras.. maar ja als er geen gras is hahhaa
Gefeliciteerd met de verlenging van je contract 😉

Reply
Marion

Heerlijk, hè! Lekker rommelen met je lay out. Heb het al een poos niet meer gedaan trouwens, maar ik vind het ook altijd zo ontzettend leuk!

Reply
Chantal

Inderdaad heerlijke dingen! Ik vind het ook altijd leuk om wat aan mijn blog aan te passen 😉

Reply
Nicetobeout

Ja oppassen met die bladeren, te glad! Wij hebben hier in de buurt een buiten skatebaan! Neem aan dat die wel schoongehouden wordt.

Reply
Amy

Wat een fijn lijstje! Elke keer als ik je site op mijn laptop open is er weer iets veranderd, haha! Leuk om te zien 🙂

Reply
Inge

Opnieuw boeken uitgelezen, aaah zo jaloers! En poezen, ik zou er ook wel eentje willen, maar helaas, mijn man is niet te overtuigen, volgens hem hebben we genoeg met de kippen 🙂

Reply
Bianca

Wat fijn dat je zo kan genieten van deze 5 dingen vooral skaten lijkt mij erg leuk en ontspannend om te doen (lekker je energie enz kwijt kunnen) x

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *