TGIF: Week#43/2014

tgifnew86021.png

TGIF is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s en een vragenlijstje! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via Sassie__ Kijken jullie mee met mijn hoogtepuntjes van afgelopen week?Things I love

De leuke aanpassingen aan mijn layout, ik vind het nu meer 1 geheel bij Seizoen 4 van Fringe, love that show USB uitzoeken en erg leuke (oude) foto’s tegen komen mijn nieuwe blog & to do boekje, super handig 481 volgers op Bloglovin’ dankjulliewel! Het worden er steeds meer, zo leuk mijn leuke fotoproducten lezen in het nieuwe boek van Nora Roberts administratie zo goed als op orde hebben mijn aangepaste Twitter-layout de liedjes van Hitzone 71 nog steeds genieten van onze fijne badkamer mediteren heerlijk buiten lopen in de storm met regenachtig weer lekker binnen zitten

Things I did

Ik had wat vrije tijd waarin ik wat blogjes vooruit plande, Fringe keek en las in m’n boek. Ook maakte ik het huis lekker extra schoon met dingen die ik niet elke week doe. Ik luisterde veel muziek en genoot van lange douches. Wel was er die dagen veel herrie door de portiekverbouwing, de opbouw gaat beginnen!

Verder werkte ik op een andere locatie i.v.m. de verhuizing en pakte we 2 dagen alles uit om in te richten. Vandaag de laatste inricht-dag, ben benieuwd! En maak uiteraard wat foto’s die dan op Instagram komen.

Ik pakte het mediteren weer op (Maandag blogje van online) en Yara hielp me met rustig worden..
 photo IMG_20141021_150213_zps3d6b30ac.jpg

Things I bought

Ik kocht alleen heel wat spullen voor een zere keel waar ik het begin van de week last van kreeg.

Things that made this week awesome

Dit schattige filmpje:

& deze haha.

Things I blog

Ik schreef een recensie over Klem die wat tegenviel. Ook deelde ik mijn 10 favorieten boeken die van mij 5 sterren krijgen. Super blij was ik verder met mijn leuke fotocadeaus van Webprint, die ik zeker aanraad als je een leuk cadeau zoekt. Uiteraard kwam Donderdag weer de reeks online, dit keer bruiloft Tips & Trucs.

Things to do this weekend

Dit weekend de ochtend bij de opening zijn van ons nieuwe pand op werk. De ouders en iedereen mag komen kijken! Verder weinig op de planning, aangezien ik een erg drukke (inpak-uitpak) week had. Aankomende week voor het eerst werken in het nieuwe gebouw..

37 reacties op “TGIF: Week#43/2014

  1. Leuk weer zo’n overzicht. Dat eerste plaatje is helemaal wat ik dacht toen ik naar huis reed van mijn werk, te horen kreeg dat de eetplannen gewijzigd waren tot ongeveer half 10 (!!) en ik stopte bij een bekend fastfood restaurant.

  2. Wat leuk zo dat overzichtje van je week! Haha dat filmpje van die katten in geweldig. Ik haalde mn vriend even weg van zijn spelletje omdat hij hem echt even moest zien. Hihi.

    1. Zeker, is een erg mooi en groot gebouw. Super gaaf lokaal ook waar ik ga werken. Binnenkort maak ik misschien wel een blogje ervan (onder een wachtwoord)

  3. Leuk lijstje weer 🙂 Ik moest erg lachen om die filmpjes haha!
    Ik ga dit lijstje maar eens een keertje overnemen in plaats van mijn ‘gewone’ dankbaarheidslijstje die ik wel eens plaats op mijn blog 🙂

  4. Leuk dat iedereen mag komen kijken op je werk dit weekend! Dat filmpje met die katten had ik op facebook al gezien, nu weer.. hij blijft super schattig! 🙂 fijn weekend

    1. Tsja, foto’s en update van mijn keelpijn leek me nou niet bepaald interessant haha. Mijn tas van vorige week dan weer wel! Maar ben dan ook geen ’things I bought blogger’ 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *