Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Geluksmomentjes,  Lijstjes & Stokjes

Last week’s favorites #9

Fringe

 photo Screenshot_2014-09-05-15-10-37_zpscb1db410.png

Al eerder schreef ik een blogje over Fringe. Ik ben erg blij met Netflix, want sinds we dit hebben kijk ik elk weekend heel wat afleveringen. Ik ben nu midden is seizoen 3 and I love it! Ik zit echt helemaal in het verhaal en super fan van Oliva, Peter en Walter. Een heerlijke freaky serie met net even andere verhalen dan anders.

Nieuw boek & een grote mok thee

 photo 10367711_553112164789842_7686495623881424053_n_zpsc4adc677.jpg

Ik heb afgelopen weken heel wat boeken uitgelezen waaronder Afgesneden van Fitzek. Nu ga ik beginnen in Klem van Simon Beckett, ook zo’n heerlijke thriller schrijver die niet terugdeinst voor heerlijke details over de doden lichamen. Ben erg benieuwd. Ik kom mijn vrije tijd wel door zo met een boek en grote Blond Amsterdam mok.

Waar gaat Klem over?
Het is een snikhete zomer op het verlaten Franse platteland. De Engelsman Sean loopt door een verwilderd bos en trapt in een wildklem. Hij raakt bewusteloos van de pijn. Gelukkig wordt hij gevonden door een jonge vrouw, Mathilde. Zij en haar zusje slepen hem mee naar hun afgelegen boerderij. Als Sean opknapt, gaat hij werken voor Mathildes vader, een rauwe, norse man die jaagt en varkens fokt. Er hangt een lugubere sfeer. Dan blijkt dat de vorige klusser verdwenen is. Iedereen op de boerderij draagt onrustbarende geheimen met zich mee. Maar ook Sean houdt veel verborgen…

Ochtendjes als deze

 photo PicMonkeyCollage_zpsca8ca092.jpg

2 foto’s van mijn vrije ochtenden. Het tegenovergestelde van elkaar: lui & lekker sportief. Het ene ochtendje vrij ben ik lekker lang in bed blijven liggen. En zoals elke ochtend komt Ayla helemaal aanrennen (miauwend) en komt gezellig bij me op bed liggen. #catselfie. De andere ochtend ging ik heerlijk vroeg m’n bed uit om een rondje van ruim 5 km te skaten.

Mijn vernieuwde layout & blog things

 photo layoutttt_zpsb6a2af48.png

Ik ben weer erg blij met mijn nieuwe layout. Lekker strak en clean, waar ik zeker wel van hou. Ik ben nog met wat kleine aanpassingen bezig maar in grote lijnen ben ik zeker tevreden. Kijken hoelang deze het gaat volhouden. Ook heb ik a.s. Donderdag weer een Tip & Trucs online staan. Echter heb ik geen inspiratie meer ervoor en vraag dus aan jullie wat je graag zou willen zien.

Muziekjes van The Script


Geweldig nummer dit van de nieuwe cd! Ik draai de laatste dagen de nieuwe cd No Sound Without Silence echt grijs. Ook hun oude nummers vind ik echt super gaaf.

En nog even goed nieuws voor mij

Zoals ik al eerder aangaf wilde ik op Vrijdag mijn dienst omruilen op werk, door in de ochtend te werken i.p.v. de middag. Dit is na de herfstvakantie een feit! Het wordt gelijk in mijn nieuwe contractverlenging opgenomen. Super blij mee! Want dit betekend dat ik maar een paar uurtjes in de ochtend werk en daarna elke Vrijdag lekker vroeg weekend heb. Jeuj!

.

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 /7 / 8

0

37 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *