Fringe

 photo Screenshot_2014-09-05-15-10-37_zpscb1db410.png

Al eerder schreef ik een blogje over Fringe. Ik ben erg blij met Netflix, want sinds we dit hebben kijk ik elk weekend heel wat afleveringen. Ik ben nu midden is seizoen 3 and I love it! Ik zit echt helemaal in het verhaal en super fan van Oliva, Peter en Walter. Een heerlijke freaky serie met net even andere verhalen dan anders.

Nieuw boek & een grote mok thee

 photo 10367711_553112164789842_7686495623881424053_n_zpsc4adc677.jpg

Ik heb afgelopen weken heel wat boeken uitgelezen waaronder Afgesneden van Fitzek. Nu ga ik beginnen in Klem van Simon Beckett, ook zo’n heerlijke thriller schrijver die niet terugdeinst voor heerlijke details over de doden lichamen. Ben erg benieuwd. Ik kom mijn vrije tijd wel door zo met een boek en grote Blond Amsterdam mok.

Waar gaat Klem over?
Het is een snikhete zomer op het verlaten Franse platteland. De Engelsman Sean loopt door een verwilderd bos en trapt in een wildklem. Hij raakt bewusteloos van de pijn. Gelukkig wordt hij gevonden door een jonge vrouw, Mathilde. Zij en haar zusje slepen hem mee naar hun afgelegen boerderij. Als Sean opknapt, gaat hij werken voor Mathildes vader, een rauwe, norse man die jaagt en varkens fokt. Er hangt een lugubere sfeer. Dan blijkt dat de vorige klusser verdwenen is. Iedereen op de boerderij draagt onrustbarende geheimen met zich mee. Maar ook Sean houdt veel verborgen…

Ochtendjes als deze

 photo PicMonkeyCollage_zpsca8ca092.jpg

2 foto’s van mijn vrije ochtenden. Het tegenovergestelde van elkaar: lui & lekker sportief. Het ene ochtendje vrij ben ik lekker lang in bed blijven liggen. En zoals elke ochtend komt Ayla helemaal aanrennen (miauwend) en komt gezellig bij me op bed liggen. #catselfie. De andere ochtend ging ik heerlijk vroeg m’n bed uit om een rondje van ruim 5 km te skaten.

Mijn vernieuwde layout & blog things

 photo layoutttt_zpsb6a2af48.png

Ik ben weer erg blij met mijn nieuwe layout. Lekker strak en clean, waar ik zeker wel van hou. Ik ben nog met wat kleine aanpassingen bezig maar in grote lijnen ben ik zeker tevreden. Kijken hoelang deze het gaat volhouden. Ook heb ik a.s. Donderdag weer een Tip & Trucs online staan. Echter heb ik geen inspiratie meer ervoor en vraag dus aan jullie wat je graag zou willen zien.

Muziekjes van The Script


Geweldig nummer dit van de nieuwe cd! Ik draai de laatste dagen de nieuwe cd No Sound Without Silence echt grijs. Ook hun oude nummers vind ik echt super gaaf.

En nog even goed nieuws voor mij

Zoals ik al eerder aangaf wilde ik op Vrijdag mijn dienst omruilen op werk, door in de ochtend te werken i.p.v. de middag. Dit is na de herfstvakantie een feit! Het wordt gelijk in mijn nieuwe contractverlenging opgenomen. Super blij mee! Want dit betekend dat ik maar een paar uurtjes in de ochtend werk en daarna elke Vrijdag lekker vroeg weekend heb. Jeuj!

.

โ™ฅ โ™ฅ โ™ฅ

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 /7 / 8

0
37 reacties

37 thoughts on “Last week’s favorites #9

 1. Northflix schreef:

  Lekkere happy blogpost! ๐Ÿ™‚
  Netflix is gaaf, hรจ?! Ik ontdek steeds nieuwe series.
  Fringe kende ik nog niet, maar ga het zeker eens checken.

 2. Saskia schreef:

  Fringe maar eens op de to-see lijst zetten dan… ๐Ÿ™‚ ben benieuwd

 3. Lies schreef:

  Fringe heb ik een tijdje gevolgd toen het werd uitgezonden! Was inderdaad wel een leuke serie

 4. Bouchra schreef:

  Leuk overzichtje weer! Jouw London mok is echt leuk!

 5. Bianca schreef:

  Super dat ze je dienst omruilen op het werk ๐Ÿ˜€ En een ochtendje als lekker lang in bed blijven liggen dat lijkt mij ook wel heerlijk x

 6. Stephanie schreef:

  Fijn dat je nu vroeg weekend gaat hebben na de vakantie ๐Ÿ˜€ ! Lekker vooruitzicht ๐Ÿ™‚ .
  En jaa The Script heeft geweldige muziek! Je layout is mooi zo ๐Ÿ™‚

 7. Jenn schreef:

  Leuk! Fijn dat het gelukt is met je diensten.

 8. Isabel Cristina schreef:

  Leuk artikel, dat boek lijkt mij erg spannend! Je nieuwe layout is ook erg leuk geworden! Maak je die lieve schattige tekeningetjes zelf?

  1. SAS schreef:

   Nee, de bron van de afbeelding staat bij FAQ. Ik kan wel tekenen en misschien dat ik over een tijdje me zelf eraan ga wagen.

   1. Isabel Cristina schreef:

    Wat leuk! Ben erg benieuwd! ๐Ÿ˜€

 9. Nicky schreef:

  Oh, lekker! Iedere week een beetje lang weekend!

 10. annouska schreef:

  Heerlijk he die serie. Ik zou hem zo nog een keer kunnen kijken, terwijl ik hem al 2x gezien heb.

  Fijn dat je omzetting van werkuren omgezet wordt en je contractverlenging er aan komt!

  1. SAS schreef:

   Ben zo benieuwd hoe alles afloopt haha. Heb gelukkig hierna nog 2 seizoenen<3

 11. Arlinde schreef:

  Wat fijn dat dat kon, je diensten omruilen om de vrijdagmiddag vrij te hebben. Zeker een heel ander gevoel? Het boek waar je over schrijft lijkt me eng. Maar ja, jij houdt daar misschien wel van. Ik heb pas Blootvoets gelezen, van Denise Hunter. Dat boek vond ik echt heel boeiend.

  Fijne week verder en leef maar lekker toe naar je nieuwe werkschema na de vakantie!

 12. Louise schreef:

  Wat fijn dat je dat kon regelen met werk! Nog gefeliciteerd met de contractverlenging ๐Ÿ˜€ En wij zijn hier ook verzot op Netflix. Ik ben Mad Men aan het verslinden op het moment ๐Ÿ™‚

 13. Petra schreef:

  Geweldige muziek van The Script. En ik moet altijd zo lachen om je layout wijzigingen.

  1. SAS schreef:

   ๐Ÿ˜€ Haha en ik denk altijd: Ohhhh Petra zal wel weer denken daar komt ze weer haha ๐Ÿ˜‰

 14. Wanda schreef:

  Dat boek van Beckett zet ik direct op mijn lijstje! Heb al eerder wat van hem gelezen maar was hem even uit het oog verloren… Super joh dat je straks de vrijdagmiddag niet meer hoeft te werken! Lekker begin van een lang weekend!

 15. Anneleen schreef:

  Je lay-out is mooi! Ik word de laatste tijd vaak wakker met een theetje, zalig!

 16. Miranda schreef:

  Wat een leuk overzicht weer!! Simon Beckett, ook zo’n geweldige schrijver idd.

 17. Niesca schreef:

  Fringe wil ik ook nog een keer zien zag laatst een lijstje met series die je moet gezien hebben en deze stond er ook tussen.. nu nog de tijd vinden ๐Ÿ˜€

 18. Marion schreef:

  Heerlijk dat soort ochtenden. Absoluut. Ik vind je layout ook erg leuk en inderdaad, lekker strak en overzichtelijk!

 19. Laura schreef:

  Die mok blijft gewoon geweldig!

 20. Chantal schreef:

  de serie ken ik alleen van naam

 21. jackie schreef:

  dat boek klinkt super spannend, gaat er op mijn lijstje bij (zeg maar mega lijst)
  wat fijn dat je definitief hebt kunnen ruilen op vrijdag

  fijne week
  xoxo

 22. Saar schreef:

  Heerlijk om op vrijdag vroeg vrij te zijn, ik probeer dat ook vaak zo te regelen. En wat een goede mok, hartstikke leuk!

 23. Shanti schreef:

  Wat fijn dat je nu op vrijdag vroeg weekend hebt ๐Ÿ™‚ Ik word door jou steeds nieuwsgieriger naar Fringe en heb hem op Netflix aan mijn lijst toegevoegd !

 24. sam schreef:

  Oh van een grote mok Blond amsterdam word ik altijd heel blij.. heeeeeel blij ๐Ÿ™‚

 25. Amy schreef:

  The Script! <3 En je nieuwe layout is erg gaaf.. mooie header! ๐Ÿ™‚

 26. Zwartraafje schreef:

  Ik ben benieuwd wat je van ‘Klem’ zal vinden. Zelf hield ik wel van de Tim Burton-achtige sfeer die SImon Beckett in dit boek wist te vormen. Je nieuwe lay-out vind ik zelf heel leuk. Soberder en dus meer aandacht voor je blogposts.

 27. Mirne schreef:

  Ik vind de vrijdag vroeg klaar zijn met werken altijd super fijn! Dus fijn dat je dat geregeld hebt!

 28. monique schreef:

  Leuke favorieten! Ik vind je LONDON mok geweldig en wat onwijs fijn dat je werk je wisselingen goed vond! Heerlijk om in de ochtend te werken en vroeg vrij te hebben!

 29. Rianne schreef:

  Je bent weer aan het skaten! Toppie.
  En wat fijn die roosterwijziging. Dat levert je een lekker lang weekend op..

 30. Simone schreef:

  Wat een leuke vrolijke post op de maandagochtend ๐Ÿ˜€ En super dat je vrijdag de ochtend kunt werken i.p.v. de middag!

 31. Michelle schreef:

  Heerlijk dat je de vrijdagmiddag straks bij je weekend hebt.. Altijd gezellig als de dieren bij je komen liggen, wij hebbben sinds kort ze allebij op bed, heel gezellig!

 32. Chantal schreef:

  Leuk overzicht! Gefeliciteerd met de contractverlenging ๐Ÿ™‚

 33. Gaia Swanenberg schreef:

  Die foto’s bij ‘ochtendjes als deze’ vind ik heel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *