Last week’s favorites #9

Fringe

 photo Screenshot_2014-09-05-15-10-37_zpscb1db410.png

Al eerder schreef ik een blogje over Fringe. Ik ben erg blij met Netflix, want sinds we dit hebben kijk ik elk weekend heel wat afleveringen. Ik ben nu midden is seizoen 3 and I love it! Ik zit echt helemaal in het verhaal en super fan van Oliva, Peter en Walter. Een heerlijke freaky serie met net even andere verhalen dan anders.

Nieuw boek & een grote mok thee

 photo 10367711_553112164789842_7686495623881424053_n_zpsc4adc677.jpg

Ik heb afgelopen weken heel wat boeken uitgelezen waaronder Afgesneden van Fitzek. Nu ga ik beginnen in Klem van Simon Beckett, ook zo’n heerlijke thriller schrijver die niet terugdeinst voor heerlijke details over de doden lichamen. Ben erg benieuwd. Ik kom mijn vrije tijd wel door zo met een boek en grote Blond Amsterdam mok.

Waar gaat Klem over?
Het is een snikhete zomer op het verlaten Franse platteland. De Engelsman Sean loopt door een verwilderd bos en trapt in een wildklem. Hij raakt bewusteloos van de pijn. Gelukkig wordt hij gevonden door een jonge vrouw, Mathilde. Zij en haar zusje slepen hem mee naar hun afgelegen boerderij. Als Sean opknapt, gaat hij werken voor Mathildes vader, een rauwe, norse man die jaagt en varkens fokt. Er hangt een lugubere sfeer. Dan blijkt dat de vorige klusser verdwenen is. Iedereen op de boerderij draagt onrustbarende geheimen met zich mee. Maar ook Sean houdt veel verborgen…

Ochtendjes als deze

 photo PicMonkeyCollage_zpsca8ca092.jpg

2 foto’s van mijn vrije ochtenden. Het tegenovergestelde van elkaar: lui & lekker sportief. Het ene ochtendje vrij ben ik lekker lang in bed blijven liggen. En zoals elke ochtend komt Ayla helemaal aanrennen (miauwend) en komt gezellig bij me op bed liggen. #catselfie. De andere ochtend ging ik heerlijk vroeg m’n bed uit om een rondje van ruim 5 km te skaten.

Mijn vernieuwde layout & blog things

 photo layoutttt_zpsb6a2af48.png

Ik ben weer erg blij met mijn nieuwe layout. Lekker strak en clean, waar ik zeker wel van hou. Ik ben nog met wat kleine aanpassingen bezig maar in grote lijnen ben ik zeker tevreden. Kijken hoelang deze het gaat volhouden. Ook heb ik a.s. Donderdag weer een Tip & Trucs online staan. Echter heb ik geen inspiratie meer ervoor en vraag dus aan jullie wat je graag zou willen zien.

Muziekjes van The Script

Geweldig nummer dit van de nieuwe cd! Ik draai de laatste dagen de nieuwe cd No Sound Without Silence echt grijs. Ook hun oude nummers vind ik echt super gaaf.

En nog even goed nieuws voor mij

Zoals ik al eerder aangaf wilde ik op Vrijdag mijn dienst omruilen op werk, door in de ochtend te werken i.p.v. de middag. Dit is na de herfstvakantie een feit! Het wordt gelijk in mijn nieuwe contractverlenging opgenomen. Super blij mee! Want dit betekend dat ik maar een paar uurtjes in de ochtend werk en daarna elke Vrijdag lekker vroeg weekend heb. Jeuj!

.

โ™ฅ โ™ฅ โ™ฅ

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 /7 / 8

37 reacties op “Last week’s favorites #9

 1. Lekkere happy blogpost! ๐Ÿ™‚
  Netflix is gaaf, hรจ?! Ik ontdek steeds nieuwe series.
  Fringe kende ik nog niet, maar ga het zeker eens checken.

 2. Super dat ze je dienst omruilen op het werk ๐Ÿ˜€ En een ochtendje als lekker lang in bed blijven liggen dat lijkt mij ook wel heerlijk x

 3. Fijn dat je nu vroeg weekend gaat hebben na de vakantie ๐Ÿ˜€ ! Lekker vooruitzicht ๐Ÿ™‚ .
  En jaa The Script heeft geweldige muziek! Je layout is mooi zo ๐Ÿ™‚

  1. Nee, de bron van de afbeelding staat bij FAQ. Ik kan wel tekenen en misschien dat ik over een tijdje me zelf eraan ga wagen.

 4. Heerlijk he die serie. Ik zou hem zo nog een keer kunnen kijken, terwijl ik hem al 2x gezien heb.

  Fijn dat je omzetting van werkuren omgezet wordt en je contractverlenging er aan komt!

 5. Wat fijn dat dat kon, je diensten omruilen om de vrijdagmiddag vrij te hebben. Zeker een heel ander gevoel? Het boek waar je over schrijft lijkt me eng. Maar ja, jij houdt daar misschien wel van. Ik heb pas Blootvoets gelezen, van Denise Hunter. Dat boek vond ik echt heel boeiend.

  Fijne week verder en leef maar lekker toe naar je nieuwe werkschema na de vakantie!

 6. Wat fijn dat je dat kon regelen met werk! Nog gefeliciteerd met de contractverlenging ๐Ÿ˜€ En wij zijn hier ook verzot op Netflix. Ik ben Mad Men aan het verslinden op het moment ๐Ÿ™‚

 7. Dat boek van Beckett zet ik direct op mijn lijstje! Heb al eerder wat van hem gelezen maar was hem even uit het oog verloren… Super joh dat je straks de vrijdagmiddag niet meer hoeft te werken! Lekker begin van een lang weekend!

 8. Fringe wil ik ook nog een keer zien zag laatst een lijstje met series die je moet gezien hebben en deze stond er ook tussen.. nu nog de tijd vinden ๐Ÿ˜€

 9. Heerlijk dat soort ochtenden. Absoluut. Ik vind je layout ook erg leuk en inderdaad, lekker strak en overzichtelijk!

 10. dat boek klinkt super spannend, gaat er op mijn lijstje bij (zeg maar mega lijst)
  wat fijn dat je definitief hebt kunnen ruilen op vrijdag

  fijne week
  xoxo

 11. Wat fijn dat je nu op vrijdag vroeg weekend hebt ๐Ÿ™‚ Ik word door jou steeds nieuwsgieriger naar Fringe en heb hem op Netflix aan mijn lijst toegevoegd !

 12. Ik ben benieuwd wat je van ‘Klem’ zal vinden. Zelf hield ik wel van de Tim Burton-achtige sfeer die SImon Beckett in dit boek wist te vormen. Je nieuwe lay-out vind ik zelf heel leuk. Soberder en dus meer aandacht voor je blogposts.

 13. Leuke favorieten! Ik vind je LONDON mok geweldig en wat onwijs fijn dat je werk je wisselingen goed vond! Heerlijk om in de ochtend te werken en vroeg vrij te hebben!

 14. Je bent weer aan het skaten! Toppie.
  En wat fijn die roosterwijziging. Dat levert je een lekker lang weekend op..

 15. Wat een leuke vrolijke post op de maandagochtend ๐Ÿ˜€ En super dat je vrijdag de ochtend kunt werken i.p.v. de middag!

 16. Heerlijk dat je de vrijdagmiddag straks bij je weekend hebt.. Altijd gezellig als de dieren bij je komen liggen, wij hebbben sinds kort ze allebij op bed, heel gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *