Vernieuwing op iliveformydreams

Dit is even wat anders… Een nieuwe layout voor iliveformydreams.Zoals jullie weten verander ik wel wat vaker van layout. Hoewel ik de vorige ook erg mooi vond is dit toch net even wat rustiger. Geen zijbalken, alleen een onderbalk en geen laadscherm. Super tof maar blijkbaar heeft hij veel nodig om te laden en wordt mijn site er sloom van. En, ik was weer even toe aan iets nieuws. Gelijk weer tonnen met inspiratie als ik een nieuwe layout heb, hebben jullie dat ook altijd?

Wat voor blogjes kan je de aankomende tijden verwachten?

 • De tips & trucs reeks, die elke Donderdag online komt
 • De uitslagen van de enquΓͺte (alleen de vragen over mijn layout zijn nu niet meer echt van toepassing)
 • 3 series die ik graag wil zien van Netflix
 • 2 debuut boeken die ik heb mogen ontvangen
 • & uiteraard de wekelijkse Snapshots en een blogje als we 2 jaar getrouwd zijn (volgende week Woensdag)
 • PS: Ik ben verder nog bezig een nieuwe header te maken (DONE! Afbeelding heb ik hier vandaan) en een zoekfunctie in te bouwen. Deze is nu wel te vinden bij een ‘error-pagina’ Het kan dus ook zijn dat er nog foutjes in zitten maar in mijn vrije uurtjes ga ik eraan knutselen.

  About the Author

  55 Comments

  Tamarah

  Ja dit is echt een verbetering! πŸ™‚ Ik houd ook van het steeds aanpassen van de lay-out! πŸ˜‰ Ik wil ook graag een foto bij mijn header maar ik heb nog niet de ideale gevonden!

  Reply
  annouska

  Hahaha layout-hopper. Ik hoop dat deze wat langer blijft staan. Moet altijd even tijdje wennen als iemand een nieuwe layout heeft πŸ™‚

  Reply
  Noelle

  Prachtige layout, ik hou van rust. Al vond ik je vorige ook erg leuk, vooral met de sidebar die vast bleef staan. Het laad-scherm heeft me niet geirriteerd, maar ik kan me voorstellen als je meerdere malen per dag op je eigen site komt, dat het dan langzaam vervelend kan worden. Ik ben benieuwd naar je tips & trucs reeks!

  Reply
  Rianne

  Dit is een hele mooie.. lekker rustig… Maar ik mis die met de leuke plaatjes bovenin wel een beetje (is vast de leeftijd, dus niet van aantrekken)

  Ik krijg ook een boost van een nieuwe lay-out, al ben ik nu terug bij de eerste WP layout die ik ooit gebruikte. Uiteindelijk bevalt die tot nu toe nog steeds het beste.

  Reply
  Billy

  de vorige layout was inderdaad traag om in te laden, Saskia
  Je blijft zweren bij die witte achtergrond hΓ©…ik zou het graag ’s anders zien… πŸ˜‰

  Reply
  Jenn

  Mooie nieuwe lay-out. Het laadscherm nam idd wat meer tijd, maar ik vond hem te mooi om dat storend te vinden haha. Maar deze is ook mooi, lekker rustig ja.

  Reply
  Jorien

  Mooi, je lay-out zo! Ziet er inderdaad heel clean en rustig uit πŸ™‚ Leuke blogpost zitten er aan te komen, ik ben benieuwd!

  Reply
  Zina

  Mooi! Héél anders dan wat je had, maar mooi! Rustig, overzichtelijk. Ik ben heel benieuwd naar de uitslag van de enquΓͺte, altijd leuk om te zien wat andere mensen van een blog vinden.

  Reply
  Niesca

  hi sas even wennen weer aan je nieuwe layout haha. Ik heb je genomineerd voor de sunshine blogger award

  Reply
  Evelien

  Hij is weer super Saskia! De achtergrond vind ik ook heel leuk. Ik wil ook een nieuwe lay out, maar eerst een goed bedenken wat ik wil πŸ™‚ .

  Reply
  Zwartraafje

  Wat een verschil. Ik mis inderdaad nu wel een header zodat het meteen duidelijk is dat het JOUW blog is. Maar ik hou wel van de eenvoud en het daarbij horende overzicht. Nu komen je blogposts zelf nog meer tot hun recht.

  Reply
  Marion

  Ik hou er wel van, dat strakke en rustige. Wat ik erg leuk vind is het woordje ”more”. Dat lettertype en die stijl, super! Ben benieuwd hoe het gaat worden als de layout helemaal klaar is!

  Reply
  Madeleine

  Mooi is je lay-out. πŸ™‚ Het is inderdaad wat rustiger nu. Ik vond je vorige ook heel mooi hoor πŸ˜‰ Maar dit vind ik ook prachtig..

  Reply
  Linda

  Mooi! Ik vind deze lay-out persoonlijk mooier en rustiger dan de vorige, hoewel ik het laadscherm daarvan wel erg tof vond (origineel) πŸ™‚

  Reply
  SAS

  Ja dat is inderdaad jammer, bij deze lay kan dat niet. Zat in de vorige ingebouwd. Maargoed, het ene verlies is juist weer goed voor vele verbeteringen.

  Reply
  Laura

  Ik vind hem leuk! Maar zoals ik zei mis ik wel de zijbalk, maar die vind ik zelf altijd erg fijn πŸ™‚ !

  Reply
  Amy

  Mooi gedaan hoor Saskia! Inderdaad wel een stukje sneller nu er geen laadscherm meer aanwezig is. Gaaf! Benieuwd naar de komende wijzigingen πŸ˜‰

  Reply

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *