Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Enquête uitslagen voor iliveformydreams.com

Een tijdje terug vroeg ik jullie een enquête voor iliveformydreams.com in te vullen. Dit om te kijken wat jullie lezers zoal leuk vinden maar ook vooral voor tips voor mij. In dit blogje wil ik een samenvatting geven van alle resultaten.

De enquête is 153 keer aangeklikt maar jammer genoeg vaak niet afgemaakt. In totaal hebben 46(!) mensen mee gedaan. Daarvoor mijn hartelijke dank. De meeste mensen hebben er 1-2 minuten over gedaan om hem in te vullen.

1 Hoe vaak bezoek je iliveformydreams.com?

 photo hoevaak_zpseea4b93d.png
(bron)

Super leuk om te zien dat ik dagelijks en wekelijks wordt gevolgd. Maandelijks & nooit zijn niet eens ingevuld! Super leuk om zoveel lezers te hebben die frequent mijn blog lezen.

2 Op welke manier volg je iliveformydreams.com?
Dat was een erg duidelijk antwoord: Bloglovin’ met 73,91 %. Hoewel ik zelf Bloglovin’ niet gebruik voor mijn blogs te lezen maar een externe feedreader heb merk ik dat ik de laatste weken zeker wel meer volgers heb gekregen. Ook ben ik zelf wat meer aan het ‘liken’ op BL en wat actiever blogs aan het zoeken erop.

3 Via welke social media volg je me? (meerdere antwoorden mogelijk)

Uiteraard kwam hier ook met kop & schouders Bloglovin’ uit. Onderaan staat de uitleg bij het antwoord ‘Anders’.

4 Welke categorieën vind je leuk op iliveformydreams.com? (er zijn meerdere antwoorden mogelijk)
Deze vraag was ik het meeste benieuwd naar. Een top 3 van de meest leuke categorieën (volgens jullie dan)
1. Dagelijks geklets (met 69,57 %)
2. Blog (met 60,87 %)
en 3. Reizen & uitstapjes (met 47,83 %)

Wat ik vooral leuk vind aan deze uitslag is dat mijn minst gebruikte categorieën ook de minste stemmen hebben. Liefde voor… en Terugblik hadden de laagste ‘likes’ . Misschien een puntje om wat meer met deze categorieën te gaan doen.

5 Wat vind je van de layout van iliveformydreams.com?

Inmiddels hebben jullie vast gezien dat ik alweer een andere layout online heb staan. Deze enquête ging over mijn vorige lay met laadprogramma thema: jkreativ-lite. Klik hier van een screenshot van mijn vorige layout

67,39 % vind mijn layout tof en 23,91 % super tof. Er fijn om te horen aangezien ik zelf super blij ben met mijn layout. De oranje en paarse statistieken zijn Mwah kan beter en onoverzichtelijk. Deze worden bij de volgende vraag toegelicht.

6 Als je bij vraag 5 één van de volgende antwoorden hebt ingevuld: ‘Mwah kan beter’ of ‘niet mooi’ ‘onoverzichtelijk’ Wat zou er dan beter kunnen aan de layout?

Ik vind de lay-out erg mooi, maar het duurt (bij mij althans) best lang voor de site van de ‘voorpagina’ doorlaadt naar je pagina’s met alle blogjes. Ook kreeg ik de volgende reactie: ‘Hij is te druk met drie kolommen, niet echt overzichtelijk.’
Deze zijn nu niet meer van toepassing aangezien ik nu een andere, simpelere layout online heb. Dit moet dus nu verholpen zijn.

7 Mis je nog wat op iliveformydreams.com / of wat zou er beter kunnen?

 • ‘Soms is/lijkt het veel herhaling. Awesome list, dingen waar ik blij van word, 100daysofhappiness, etc. Wel leuk, maar komt allemaal wel zo’n ongeveer op hetzelfde neer en door alle herhaling voelt het soms ook alsof je soort van verplicht iets online zet, zodat er iedere dag toch iets staat’
 • Jammer om te horen dat het plaatsten van blogjes als ‘verplichting’ wordt gezien op mijn site. Ik had hier laatst nog een stukje over geschreven dat dit zeker niet het geval is. En de herhaling, tsja. De categorie The Awesome List en Snapshots komen wel vaak voorbij. Aangezien dit een vast blog-idee is voor mijn blog. Deze blijven dus zeker regelmatig verschijnen.

  ‘Je blog is gezellig en vol variatie, elke avond mijn tijd kijk ik er altijd naar uit om te kijken wat er vandaag geplaats is…
  Je doet er echt een hoop werk voor Sas!’

 • ‘Je werkt in een kinderopvang. Ik mis af en toe een logje over de leukste uitspraken van de kinderen.’
 • ‘Wellicht iets meer langere stukjes, dus geen lijstjes.’
 • Deze 2 punten ga ik zeker meenemen! Die langere stukjes zaten al langer in mijn hoofd maar nu ik zomervakantie heb op werk doe ik niks anders dan werken en op mijn vrije dagen lezen/bloggen. Niet echt bijster interessant maar het komt eraan! En die uitspraken over kinderen vind ik een erg leuk idee!

  Verder kreeg ik vaak te horen dat er verder niks mist aan mijn blog en gewoon zo door moet gaan, super tof om te horen.

  8 Is er nog iets dat je kwijt wilt?

  Wat een super lieve reacties kreeg ik hierop. Ik bloos tot achter mijn oren.

  9 Welk cijfer zou je iliveformydreams.com geven in zijn algemeenheid? 1 is het laagste, 10 is het hoogste.

  Eind cijfer

  7,98

  De cijfers die gegeven zijn waren tussen de 7 en 10. Super fijn om te weten dat ik zeker een ruim voldoende heb met mijn blog!

  Ik vond het super leuk om de resultaten te bekijken van deze enquête. Ik heb zeker genoten van jullie antwoorden en ideeën opgedaan voor iliveformydreams.com Het enige wat ik eigenlijk nog had moeten toevoegen is of jullie zelf een blog hebben. Ik kon namelijk niet zien wie wat had ingevuld en misschien had ik dan nieuwe blogs kunnen ontdekken!

  Zelf een enquete maken voor je blog? Dat kan door hier te klikken Echt leuk om eens te doen voor je blog zodat je wat ideeën krijgt!

  0
  Blog
  Previous Story
  Next Story

  45 Comments

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Esmée
  17/08/2014 at 20:05

  Wat leuk om te zien en best interessant. Je hebt echt een hoog cijfer gekregen van de mensen die je hebben beoordeeld en daar mag je trots op zijn. Ga zo door. <3

 • Reply
  annouska
  16/08/2014 at 13:40

  Interessant om te lezen en zeker omdat je hier heel veel mee kan doen.

  Ik snap de reactie over veel hetzelfde wel een beetje. Het valt me op dat je trouwerij b.v geregeld terug komt en ik kan mij voorstellen dat mensen dat na een tijdje denken: ja dat heb ik al zo vaak gelezen. Het is niet hoe ik er over denk, maar ik kan me er wel wat bij voorstellen 🙂

  Ik hoop ook wat langere blogjes te gaan zien komen 😀 . Trouwens ik vind de samenwerkingen die je laatste tijd deed met bedrijven erg tof!

  • Reply
   SAS
   16/08/2014 at 14:00

   Thanks voor je lange reactie 🙂
   Ik kan het me ook wel voorstellen maar ik blijf toch lekker bloggen over de dingen die ik leuk vind. Het is en blijft ten slotte mijn persoonlijke blog 😉

   Leuk dat je een nieuwe url hebt. Ik ga gelijk een kijkje nemen! 😀

 • Reply
  cuisineceline
  16/08/2014 at 12:53

  Oei, heb ik nu op het verkeerde berichtje gereageerd? Haha, ik denk dat er iets is misgelopen 🙂

  ‘Wat een prachtige zin, van zulke zinnen word ik altijd een beetje stil’

  • Reply
   SAS
   16/08/2014 at 13:51

   Haha hij staat nu inderdaad bij m’n uitslag van mijn enquête. Ik heb hem nu toegevoegd aan deze reactie.

 • Reply
  cuisineceline
  16/08/2014 at 12:52

  Wat een prachtige zin, van zulke zinnen word ik altijd een beetje stil 🙂

 • Reply
  Interieur
  16/08/2014 at 08:15

  Super gaaf, mooie uitslag! X

 • Reply
  Bianca
  16/08/2014 at 07:43

  Wat leuk om zo de resultaten te zien 😀 x

 • Reply
  Donna Luisa
  16/08/2014 at 05:24

  Wat een goed idee om een enquete te organiseren onder je doelgroep!

 • Reply
  Wendy
  15/08/2014 at 23:54

  Heel leuk dat je je resultaten ook deelt. Ik zit ook al een tijdje te spelen met het idee om een enquete te doen, maar ik wil eerst eens op een rijtje hebben wat ik precies zou willen weten. 😉

 • Reply
  iiiThinkPink
  15/08/2014 at 22:03

  Leuk om de resultaten te zien!

 • Reply
  Cherel
  15/08/2014 at 20:46

  Leuk om de resultaten zo te zien! En mooi cijfer toch! 🙂

 • Reply
  Marcella
  15/08/2014 at 20:03

  Mooie resultaten, erg leuk!

 • Reply
  Shannon
  15/08/2014 at 18:14

  Leuk om die uitslagen zo te zien! Ik heb je genomineerd voor de Sunshine blogger award! Liefs.

 • Reply
  Melissa
  15/08/2014 at 17:24

  Oh leuk dat je het met ons deelt, echt leuk om de uitslag te lezen 🙂

  xxx

 • Reply
  Infinity
  15/08/2014 at 17:10

  7.98 als gemiddelde cijfer voor je blog is erg goed!

  Liefs,
  Eva ♥

 • Reply
  Mirella
  15/08/2014 at 15:50

  Super leuk zo de uitslagen, mocht ik ooit meer bezoekers krijgen moet ik het echt onthouden, leuk zo’n enquete

 • Reply
  Birte
  15/08/2014 at 14:19

  Lijkt me heel erg interessant om via zo’n enquête te weten te komen wat je lezers nu écht vinden. Leuke nieuwe lay-out trouwens, Sas!

 • Reply
  Marlissa
  15/08/2014 at 13:49

  Goede resultaten! Leuk 🙂

 • Reply
  irene
  15/08/2014 at 13:10

  Super leuk 🙂 echt een leuk idee ! xx

  Link verwijderd

 • Reply
  Mariska
  15/08/2014 at 12:18

  Leuk om zo een overzicht te zien!

 • Reply
  Miranda
  15/08/2014 at 12:15

  Super leuk om zo de mening van je lezers te zien 🙂

 • Reply
  Regina
  15/08/2014 at 12:10

  Wow, wat een werk heb je in het rgestoken. Erg nuttig voor je, lijkt me. Je kunt natuurlijk niet iedereen tevreden houden, maar het is wel handig om te weten wat er bij je lezers speelt. Ik heb me even wat minder bezig gehouden met bloggen en blogs lezen, maar wil er nog even aan toevoegen dat ik hier graag lees. En ik las hierboven een opmerking over theemokken… Ja, meer foto´s van theemokken, vind ik ook 🙂

 • Reply
  Sara - Window On My Wardrobe
  15/08/2014 at 11:58

  Leuke enquête, en heel leuk in beeld gebracht in deze post!

 • Reply
  Isabel Cristina
  15/08/2014 at 11:48

  Wat leuk om te lezen! Over het algemeen erg goede feedback!

 • Reply
  Michelle
  15/08/2014 at 11:32

  Mooie resultaten en een mooi eindcijfer! Altijd leuk als je harde werken achter de blog gewardeerd wordt toch?! 😀

 • Reply
  Madeleine
  15/08/2014 at 11:06

  Wat een mooie uitslagen! 🙂 Ga zo door!

 • Reply
  Zwartraafje
  15/08/2014 at 10:38

  Wel een leuke bevestiging om zo te ontdekken dat mensen het eindresultaat van al je werk weten te appreciëren.

 • Reply
  Marion
  15/08/2014 at 10:07

  Nou, daar kan je meer dan tevreden over zijn!!!

 • Reply
  Chantal
  15/08/2014 at 10:02

  het is een heus rapport geworden… en wat ga je er nu verder mee doen?

  • Reply
   SAS
   15/08/2014 at 15:29

   Met de ‘verbeterpuntjes’ ga ik aan de slag 🙂 Verder blijft alles zoals het is, ik blog voor mezelf maar vond het leuk om te horen wat anderen ervan vonden.

 • Reply
  Lief meisje
  15/08/2014 at 09:58

  Wat een complimenten heb je gekregen van je lezers.

 • Reply
  Bente
  15/08/2014 at 09:53

  Leuk dat zoveel mensen de moeite hebben genomen om mee te doen! Mooie feedback! 🙂

 • Reply
  Diana
  15/08/2014 at 09:21

  Mooie uitslag!

 • Reply
  Elize
  15/08/2014 at 09:15

  Oh wat leuk en interessant zeg. Ik heb de enquete toen niet ingevuld omdat ik je site pas net volgde. Maar het is wel tof om te zien wat je er allemaal uit kunt halen. Ik zag op andere blogs ook al een aantal keer enquetes langskomen. Misschien ga ik er zelf ook één maken. Heb net een eigen domein gekocht en ben druk aan het knutselen, dus juist op zo’n moment komt wat feedback ook wel van pas.

  • Reply
   SAS
   15/08/2014 at 15:28

   Zeker doen! Ik vond het erg handig wat feedback te krijgen en opbouwende kritiek 🙂 En de lieve complimenten zijn natuurlijk ook altijd leuk om te horen!

 • Reply
  Esther
  15/08/2014 at 08:33

  Leuk 🙂 Over dat verbeterpunt…ik heb een vergelijkbare reactie gegeven over dat er veel stukjes op elkaar lijken. Het is niet erg dat het steeds terug komt, maar als er in 1 week een Awesome list en 100days of hapiness en de snapshots…dan is dat 3x bijna hetzelfde in 1 week omdat je overal dezelfde leuke dingen in zet (je zou wel een heel tof leven hebben als je 3x verschillende leuke dingen online kan zetten ;)). Dus snap dat je de categorien wil houden, maar zou wel kijken naar de frequentie en de overlap in een week (ik sla die blogjes nu dus vaak over…) vind de tips en trucs trouwens wel heel erg leuk!

  • Reply
   SAS
   15/08/2014 at 15:08

   Kan me voorstellen dat dit zo overkomt. Echter is 100 happy days alweer afgelopen en post ik alleen heel af en toe een stukje over de happymoments. The Awesomelist en Snapshots komen vaak terug. Bedankt voor de tip: ik zal zeker proberen dit wat meer verspreid te doen, echter staat Snapshots elke Zondag gewoon online 🙂 En bedankt voor het compliment van de tips & trucs blogjes. 🙂

 • Reply
  Simone
  15/08/2014 at 08:31

  Leuk om de uitslag ervan te lezen! Gewoon weer lekker door gaan met bloggen 😀

 • Reply
  Yudeska
  15/08/2014 at 08:10

  Wauw sas! Dat zijn goede opbouwende kritiekpunten maar ook super veel, goede reacties! Daar mag je echt trots op zijn.

  • Reply
   SAS
   15/08/2014 at 15:07

   Ja erg blij mee. Veel tips gekregen waar ik echt wat mee kan en lieve complimenten 🙂

 • Reply
  Elisa
  15/08/2014 at 08:06

  Leuk zo’n overzicht.

 • Reply
  Raounak
  15/08/2014 at 08:04

  Zo leuk dat je alles met ons deelt! En sowieso leuk om al die cijfertjes te zien!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png