Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Blog

Enquête uitslagen voor iliveformydreams.com

Een tijdje terug vroeg ik jullie een enquête voor iliveformydreams.com in te vullen. Dit om te kijken wat jullie lezers zoal leuk vinden maar ook vooral voor tips voor mij. In dit blogje wil ik een samenvatting geven van alle resultaten.

De enquête is 153 keer aangeklikt maar jammer genoeg vaak niet afgemaakt. In totaal hebben 46(!) mensen mee gedaan. Daarvoor mijn hartelijke dank. De meeste mensen hebben er 1-2 minuten over gedaan om hem in te vullen.

1 Hoe vaak bezoek je iliveformydreams.com?

 photo hoevaak_zpseea4b93d.png
(bron)

Super leuk om te zien dat ik dagelijks en wekelijks wordt gevolgd. Maandelijks & nooit zijn niet eens ingevuld! Super leuk om zoveel lezers te hebben die frequent mijn blog lezen.

2 Op welke manier volg je iliveformydreams.com?
Dat was een erg duidelijk antwoord: Bloglovin’ met 73,91 %. Hoewel ik zelf Bloglovin’ niet gebruik voor mijn blogs te lezen maar een externe feedreader heb merk ik dat ik de laatste weken zeker wel meer volgers heb gekregen. Ook ben ik zelf wat meer aan het ‘liken’ op BL en wat actiever blogs aan het zoeken erop.

3 Via welke social media volg je me? (meerdere antwoorden mogelijk)

Uiteraard kwam hier ook met kop & schouders Bloglovin’ uit. Onderaan staat de uitleg bij het antwoord ‘Anders’.

4 Welke categorieën vind je leuk op iliveformydreams.com? (er zijn meerdere antwoorden mogelijk)
Deze vraag was ik het meeste benieuwd naar. Een top 3 van de meest leuke categorieën (volgens jullie dan)
1. Dagelijks geklets (met 69,57 %)
2. Blog (met 60,87 %)
en 3. Reizen & uitstapjes (met 47,83 %)

Wat ik vooral leuk vind aan deze uitslag is dat mijn minst gebruikte categorieën ook de minste stemmen hebben. Liefde voor… en Terugblik hadden de laagste ‘likes’ . Misschien een puntje om wat meer met deze categorieën te gaan doen.

5 Wat vind je van de layout van iliveformydreams.com?

Inmiddels hebben jullie vast gezien dat ik alweer een andere layout online heb staan. Deze enquête ging over mijn vorige lay met laadprogramma thema: jkreativ-lite. Klik hier van een screenshot van mijn vorige layout

67,39 % vind mijn layout tof en 23,91 % super tof. Er fijn om te horen aangezien ik zelf super blij ben met mijn layout. De oranje en paarse statistieken zijn Mwah kan beter en onoverzichtelijk. Deze worden bij de volgende vraag toegelicht.

6 Als je bij vraag 5 één van de volgende antwoorden hebt ingevuld: ‘Mwah kan beter’ of ‘niet mooi’ ‘onoverzichtelijk’ Wat zou er dan beter kunnen aan de layout?

Ik vind de lay-out erg mooi, maar het duurt (bij mij althans) best lang voor de site van de ‘voorpagina’ doorlaadt naar je pagina’s met alle blogjes. Ook kreeg ik de volgende reactie: ‘Hij is te druk met drie kolommen, niet echt overzichtelijk.’
Deze zijn nu niet meer van toepassing aangezien ik nu een andere, simpelere layout online heb. Dit moet dus nu verholpen zijn.

7 Mis je nog wat op iliveformydreams.com / of wat zou er beter kunnen?

 • ‘Soms is/lijkt het veel herhaling. Awesome list, dingen waar ik blij van word, 100daysofhappiness, etc. Wel leuk, maar komt allemaal wel zo’n ongeveer op hetzelfde neer en door alle herhaling voelt het soms ook alsof je soort van verplicht iets online zet, zodat er iedere dag toch iets staat’
 • Jammer om te horen dat het plaatsten van blogjes als ‘verplichting’ wordt gezien op mijn site. Ik had hier laatst nog een stukje over geschreven dat dit zeker niet het geval is. En de herhaling, tsja. De categorie The Awesome List en Snapshots komen wel vaak voorbij. Aangezien dit een vast blog-idee is voor mijn blog. Deze blijven dus zeker regelmatig verschijnen.

  ‘Je blog is gezellig en vol variatie, elke avond mijn tijd kijk ik er altijd naar uit om te kijken wat er vandaag geplaats is…
  Je doet er echt een hoop werk voor Sas!’

 • ‘Je werkt in een kinderopvang. Ik mis af en toe een logje over de leukste uitspraken van de kinderen.’
 • ‘Wellicht iets meer langere stukjes, dus geen lijstjes.’
 • Deze 2 punten ga ik zeker meenemen! Die langere stukjes zaten al langer in mijn hoofd maar nu ik zomervakantie heb op werk doe ik niks anders dan werken en op mijn vrije dagen lezen/bloggen. Niet echt bijster interessant maar het komt eraan! En die uitspraken over kinderen vind ik een erg leuk idee!

  Verder kreeg ik vaak te horen dat er verder niks mist aan mijn blog en gewoon zo door moet gaan, super tof om te horen.

  8 Is er nog iets dat je kwijt wilt?

  Wat een super lieve reacties kreeg ik hierop. Ik bloos tot achter mijn oren.

  9 Welk cijfer zou je iliveformydreams.com geven in zijn algemeenheid? 1 is het laagste, 10 is het hoogste.

  Eind cijfer

  7,98

  De cijfers die gegeven zijn waren tussen de 7 en 10. Super fijn om te weten dat ik zeker een ruim voldoende heb met mijn blog!

  Ik vond het super leuk om de resultaten te bekijken van deze enquête. Ik heb zeker genoten van jullie antwoorden en ideeën opgedaan voor iliveformydreams.com Het enige wat ik eigenlijk nog had moeten toevoegen is of jullie zelf een blog hebben. Ik kon namelijk niet zien wie wat had ingevuld en misschien had ik dan nieuwe blogs kunnen ontdekken!

  Zelf een enquete maken voor je blog? Dat kan door hier te klikken Echt leuk om eens te doen voor je blog zodat je wat ideeën krijgt!

  0

  45 reacties

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *