Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Blog

Enquête voor iliveformydreams.com

Omdat ik toch wel benieuwd ben naar jullie mening over mijn blog heb ik een kleine enquête opgesteld met wat meerkeuze en open vragen. Dit waren de uitkomsten van de vorige enquête die ik hield in Mei 2013. Tijd voor een nieuwe dus! Ik wil je vragen om deze paar minuten de tijd te nemen om hem voor mij in te vullen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

De uitkomsten verwerk ik binnenkort in een blogje.

Klink hier mocht de enquête hierboven niet werken

0

22 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *