11 reacties op “Als het aan de katten lag..

 1. Relaxed als ze zo de hele dag lekker kunnen liggen en luieren! Nu moet ik ook ineens aan onze Mojo & Lotus denken. Maar het duurt nog wel een paar maanden voordat we ze gaan zien!

 2. Hallo Ladies en Gents,

  Voor degene die hun mail (nog) niet gezien hebben, de loghop van 14 november kan helaas niet door gaan. Omdat ik onverwachts moet werken kan ik dit niet afzeggen. Daarom heb ik besloten om aan alle hoppers te vragen welke dag zij het fijnst vinden om te loggen, er zijn 3 keuze’s:

  Vrijdag 13 november om 20.00 uur
  Zondag 15 november om 15.00 uur
  Zondag 15 november om 19.00 uur

  Mocht het je niets uit maken gaat jouw stem uiteindelijk naar de datum met de meeste stemmen. Laat mij even weten wat jij kiest door me een mailtje te sturen naar loghop.weblog@gmail.com.

  Sorry voor het ongemak, maar we gaan gewoon door met de loghop! En wil je een nieuwe banner? Zet dat er dan ook even bij dan krijg je hem zsm met de mail!

  Veel liefs, Esmeralda

 3. Haha lekker he dat slapen de hele dag, helemaal als het dit weer is.. Die van mij liggen ook de hele dag te pitten! ๐Ÿ˜‰

 4. Zo’n mandje voor tegen de verwarming hebben wij ook. Vinden ze heerlijk. Al is ons poezebeest niet zo’n knuffelaar. Alleen als hij er zin in heeft, wat meestal is als je eigenlijk de krant wil lezen ofzo… zodat je er niet meer bij kan met poes op schoot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *