Geluksmomentjes

The Awesome List: A warm smile is the universal language of kindness

 photo 1157530_10151768186031112_875484459_n_zps89bd4a10.jpg

    Het plaatje hierboven waarbij ik altijd moet lachen (ik hoor het ook echt met de stemmetjes erbij haha)    mijn nieuwe collectie aan printjesbroeken    de reeks op volgorde lezen van Karin Slaughter, geweldig gruwelijke boeken    heerlijk skate weertje en gezellig met M. gaan skaten/foto’s maken en een PR skaten!    heel veel leuke dates gehad en in de planning met vriendinnen    mijn leuke Primark spulletjes    dat het bijna Juli is    nieuwe blogjes ontdekken, altijd leuk    oude foto’s terug kijken    concrete plannen maken voor de badkamer verbouwing    leuke complimenten krijgen over mijn omgang met kids en activiteiten, ook kreeg ik een verslag van een gesprek terug met allemaal positieve punten. Zo fijn om te lezen!    de VSCO cam app voor een filter over mijn foto’s    dat de operatie van Yara goed is gegaan    de uitgebreide reacties die ik kreeg op de blogpost over donorregistratie    

0

20 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *