The Awesome List: A warm smile is the universal language of kindness

    Het plaatje hierboven waarbij ik altijd moet lachen (ik hoor het ook echt met de stemmetjes erbij haha)    mijn nieuwe collectie aan printjesbroeken    de reeks op volgorde lezen van Karin Slaughter, geweldig gruwelijke boeken    heerlijk skate weertje en gezellig met M. gaan skaten/foto’s maken en een PR skaten!    heel veel leuke dates gehad en in de planning met vriendinnen    mijn leuke Primark spulletjes    dat het bijna Juli is    nieuwe blogjes ontdekken, altijd leuk    oude foto’s terug kijken    concrete plannen maken voor de badkamer verbouwing    leuke complimenten krijgen over mijn omgang met kids en activiteiten, ook kreeg ik een verslag van een gesprek terug met allemaal positieve punten. Zo fijn om te lezen!    de VSCO cam app voor een filter over mijn foto’s    dat de operatie van Yara goed is gegaan    de uitgebreide reacties die ik kreeg op de blogpost over donorregistratie    

About the Author

20 Comments

Jenn

Haha, dat plaatje, geweldig, idd vooral als je de stemmetjes erbij denkt! Heerlijk lijstje verder.

Reply
Evelien

Wat fijn om te lezen dat het zo goed gaat op je werk. Het positieve gevoel komt dus van 2 kanten, super! En bijna juli betekent bijna je cadeautjes openmaken 😉 , maar natuurlijk vooral jullie jubileum!

Reply
Mandy

Altijd leuk als je bevestiging krijgt dat je je werk leuk en goed doet. Heerlijk!

Reply
Petra

Ik zag eerst het plaatje en hoorde in gedachte de stemmen. Lees vervolgens dat jij hetzelfde had haha.

Reply
Linda

Ze zijn leuk! 🙂
Ik ben ergens halverwege begonnen met de boeken van Karin, kan je ze echt beter op volgorde lezen?

Reply
Ysanne

Nieuwe blogjes ontdekken geldt voor mij nu ook 😀 Hele leuke blog heb je 🙂

Reply
Bente

Fijn dat het allemaal zo goed gaat op je werk! En ik ben nu al benieuwd naar de voor en na foto’s van jullie toekomstige badkamer! 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *