Mijn mooie blog momentenElke dag is er een mooi moment op mijn blog: jullie reacties! Ik vind het zo tof dat jullie de moeite hebben mijn site te lezen en te reageren. Mijn dank is groot daarvoor. Hoewel ik mijn blog niet voor andere schrijf maar puur voor mezelf brengt een reactie toch altijd een glimlach op mijn gezicht.

Door de jaren heen is mijn blog gegroeid met als gevolg dat ik erg leuke samenwerkingen heb mogen aangaan met verschillende bedrijven. De samenwerkingen vind je hier. Ik vind het zo’n tof idee dat bedrijven wat in je blog zien en jóu benaderen voor een stukje.

Ooit heb ik wat bloggers ontmoet. Toch wel erg leuk om dit te hebben gedaan. Met Chantal, Desiree (die niet meer bloggen) en Diana ben ik naar een Bed & Breakfast geweest waar ik gelijk voor het eerst Bagels & Beans heb ontdekt. Ook ben ik een keertje wezen shoppen met Jetske, die ook niet meer blogt. Dit was allemaal in 2011.

Het is zo tof om voor mensen een inspiratie te zijn en zo leuk om te horen. Hoewel ik nog zeker niet 1 van de grootste blogs heb of echt bekendheid heb groeit mijn blog wel met de dag. Hoewel dit nooit de insteek is geweest om te beginnen met bloggen. Ik hoop toch ooit te kunnen zeggen dat ik 1000 volgers heb (dat lijkt me super tof!) en dat ik nog steeds met veel plezier aan mijn blog werk.

Iedere dag werk ik met veel plezier en enthousiasme aan mijn blog en ik hoop dit nog zeker vele jaren mag doen!

Idee gezien bij Fablouise

En wat is jullie mooiste blogmoment?

39 reacties op “Mijn mooie blog momenten

  1. haha vergeet ik dat helemaal! dat is inderdaad waar ja, doordat we elkaar vaak spraken over onze blogs heb ik je als trouwfotografe uitgezocht! 😀 Ook een erg mooi en bijzonder moment, ook nog steeds als we de mooie foto’s van je weer terug zien!

 1. Ik vind het, net als de andere hier, iedere keer weer super om je blogjes te lezen. En ik hoop dus ook dat je het nog heel heel lang blijft doen! Keep it up couse we love it!

 2. ik zou zelf m’n medewerking niet verlenen aan bedrijven om zomaar gratis reclame te maken voor hen.
  Mijn mooiste blogmoment? Dat ik positieve reacties krijg… 😉

  1. Zomaar gratis samenwerking doe ik ook niet aan. Het moet een meerwaarde voor mezelf zijn (qua geld of product) en het moet sowieso bij mijn blog passen. Heb daardoor al genoeg samenwerkingen afgewezen en ben hier ook erg selectief in. Vooral in de voorwaarden die ik stel aan een desbetreffend artikel.

   Ja leuk he, positieve reacties!

 3. Ik blog ook helemaal voor mijzelf en het maakt me eigenlijk niet uit hoeveel volgers ik heb. Ik was dan ook heel erg verbaasd (en ook wel een tikkie ontroerd) toen ik heel veel lieve reacties kreeg toen ons hondje Toby overleed (2007).

 4. Wat een fijne momentjes! De mijne is misschien toch wel dat ik zo Dennis heb leren kennen. Omdat we elkaar eigenlijk al een tijdje volgde maar toen zijn blog opeens verdween ik hem toch maar eens op facebook toevoegd om te vragen waar die gebleven was.. En tjah de rest is geschiedenis haha!

  1. Ja echt super gaaf zeg! Ben zo blij voor jullie (L) Ook zo leuk: ik volgde jullie beide al apart voor jullie relatie hihi.

 5. Mijn leuke blog moment is van dit jaar dat ik op iemand anders zijn blog met mijn blog in de ‘spotlight’ heb gestaan.Nog veel blog plezier.

 6. Ach wat een mooi artikel is dit. Ik ben blij dat bloggen je zo gelukkig maakt, gewoon lekker blijven door doen dus!

 7. Ik vind het ook mooi om mijn volgers te zien groeien. Maar vooral de reacties en het vaste groepje volgers wat ik al een tijd heb vind ik fijn. Heel speciaal dat ze altijd mijn schrijfsel blijven lezen!

 8. wat leuk zeg! jammer dat sommige niet meer bloggen die hebt ontmoet. ik vind de reacties die ik krijg ook één van de mooste momenten 🙂

 9. Ik blog nog niet zo lang maar ik vind het contact met lezers en andere bloggers erg leuk. Verder houd ik van schrijven en foto’s maken dus bloggen vind ik een erg leuke bezigheid 😀

 10. Wat een mooi stukje. Wat mij betreft blijf je nog heel lang bloggen, want ik lees graag je stukjes!

  Mijn mooiste blogmoment tot nu toe is het moment dat ik een eigen domeinnaam kreeg en online kwam!

 11. Jeetje 3 jaar terug dat weekendje Nijmegen? Man, de tijd vliegt haha. Maar ik vond het een leuk weekend!
  Mijn mooiste blogmomenten zijn ook wel mensen ontmoeten die ik via internet ken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *