Mijn mooie blog momentenElke dag is er een mooi moment op mijn blog: jullie reacties! Ik vind het zo tof dat jullie de moeite hebben mijn site te lezen en te reageren. Mijn dank is groot daarvoor. Hoewel ik mijn blog niet voor andere schrijf maar puur voor mezelf brengt een reactie toch altijd een glimlach op mijn gezicht.

Door de jaren heen is mijn blog gegroeid met als gevolg dat ik erg leuke samenwerkingen heb mogen aangaan met verschillende bedrijven. De samenwerkingen vind je hier. Ik vind het zo’n tof idee dat bedrijven wat in je blog zien en jóu benaderen voor een stukje.

Ooit heb ik wat bloggers ontmoet. Toch wel erg leuk om dit te hebben gedaan. Met Chantal, Desiree (die niet meer bloggen) en Diana ben ik naar een Bed & Breakfast geweest waar ik gelijk voor het eerst Bagels & Beans heb ontdekt. Ook ben ik een keertje wezen shoppen met Jetske, die ook niet meer blogt. Dit was allemaal in 2011.

Het is zo tof om voor mensen een inspiratie te zijn en zo leuk om te horen. Hoewel ik nog zeker niet 1 van de grootste blogs heb of echt bekendheid heb groeit mijn blog wel met de dag. Hoewel dit nooit de insteek is geweest om te beginnen met bloggen. Ik hoop toch ooit te kunnen zeggen dat ik 1000 volgers heb (dat lijkt me super tof!) en dat ik nog steeds met veel plezier aan mijn blog werk.

Iedere dag werk ik met veel plezier en enthousiasme aan mijn blog en ik hoop dit nog zeker vele jaren mag doen!

Idee gezien bij Fablouise

En wat is jullie mooiste blogmoment?

About the Author

39 Comments

Joyce

*steekt vinger op* Je hebt mij ook ontmoet! 😉
Geintje!

Mooie blog zo 🙂 Ga zo door zou ik zeggen!

Reply
SAS

haha vergeet ik dat helemaal! dat is inderdaad waar ja, doordat we elkaar vaak spraken over onze blogs heb ik je als trouwfotografe uitgezocht! 😀 Ook een erg mooi en bijzonder moment, ook nog steeds als we de mooie foto’s van je weer terug zien!

Reply
Amarins

Ik vind het, net als de andere hier, iedere keer weer super om je blogjes te lezen. En ik hoop dus ook dat je het nog heel heel lang blijft doen! Keep it up couse we love it!

Reply
Billy

ik zou zelf m’n medewerking niet verlenen aan bedrijven om zomaar gratis reclame te maken voor hen.
Mijn mooiste blogmoment? Dat ik positieve reacties krijg… 😉

Reply
SAS

Zomaar gratis samenwerking doe ik ook niet aan. Het moet een meerwaarde voor mezelf zijn (qua geld of product) en het moet sowieso bij mijn blog passen. Heb daardoor al genoeg samenwerkingen afgewezen en ben hier ook erg selectief in. Vooral in de voorwaarden die ik stel aan een desbetreffend artikel.

Ja leuk he, positieve reacties!

Reply
Nicky

Ik blog ook helemaal voor mijzelf en het maakt me eigenlijk niet uit hoeveel volgers ik heb. Ik was dan ook heel erg verbaasd (en ook wel een tikkie ontroerd) toen ik heel veel lieve reacties kreeg toen ons hondje Toby overleed (2007).

Reply
Laura

Wat een fijne momentjes! De mijne is misschien toch wel dat ik zo Dennis heb leren kennen. Omdat we elkaar eigenlijk al een tijdje volgde maar toen zijn blog opeens verdween ik hem toch maar eens op facebook toevoegd om te vragen waar die gebleven was.. En tjah de rest is geschiedenis haha!

Reply
SAS

Ja echt super gaaf zeg! Ben zo blij voor jullie (L) Ook zo leuk: ik volgde jullie beide al apart voor jullie relatie hihi.

Reply
Sisely.nl

Mijn leuke blog moment is van dit jaar dat ik op iemand anders zijn blog met mijn blog in de ‘spotlight’ heb gestaan.Nog veel blog plezier.

Reply
Kiss & Make-up

Ach wat een mooi artikel is dit. Ik ben blij dat bloggen je zo gelukkig maakt, gewoon lekker blijven door doen dus!

Reply
Marcella

Ik vind het ook mooi om mijn volgers te zien groeien. Maar vooral de reacties en het vaste groepje volgers wat ik al een tijd heb vind ik fijn. Heel speciaal dat ze altijd mijn schrijfsel blijven lezen!

Reply
annouska

Is het alweer zo lang geleden dat je al die bloggers ontmoet hebt. De tijd vliegt zeg.

Reply
Florentine

Ik vind je blog onwijs leuk! En wat een gave momenten lijken me dit om mee te maken! X

Reply
Niesca

wat leuk zeg! jammer dat sommige niet meer bloggen die hebt ontmoet. ik vind de reacties die ik krijg ook één van de mooste momenten 🙂

Reply
Nicole

De steun die ik door het bloggen kreeg tijdens de rotte periode met fay is mijn belangrijkste blog “moment”!

Reply
Hesteranne

Ik blog nog niet zo lang maar ik vind het contact met lezers en andere bloggers erg leuk. Verder houd ik van schrijven en foto’s maken dus bloggen vind ik een erg leuke bezigheid 😀

Reply
Nicky

Leuk! Erg fijn dat je zo van het bloggen en alles wat erbij komt kijken geniet. Hopend dat het zo blijft 🙂

Reply
Barbara

Je hebt een leuke kijk op dingen en weet dit goed te presenteren, hou dit vast! Ik lees je blog graag. 🙂

Reply
Simone

Wat een mooi stukje. Wat mij betreft blijf je nog heel lang bloggen, want ik lees graag je stukjes!

Mijn mooiste blogmoment tot nu toe is het moment dat ik een eigen domeinnaam kreeg en online kwam!

Reply
jackie

wat leuk dit…
bloggen is ook zo leuk,
en die reactie’s, dat is altijd zo leuk..

Ga zo door babe

Reply
Diana

Jeetje 3 jaar terug dat weekendje Nijmegen? Man, de tijd vliegt haha. Maar ik vond het een leuk weekend!
Mijn mooiste blogmomenten zijn ook wel mensen ontmoeten die ik via internet ken.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *