photo blog_zps375e18b4.png


Elke dag is er een mooi moment op mijn blog: jullie reacties! Ik vind het zo tof dat jullie de moeite hebben mijn site te lezen en te reageren. Mijn dank is groot daarvoor. Hoewel ik mijn blog niet voor andere schrijf maar puur voor mezelf brengt een reactie toch altijd een glimlach op mijn gezicht.

Door de jaren heen is mijn blog gegroeid met als gevolg dat ik erg leuke samenwerkingen heb mogen aangaan met verschillende bedrijven. De samenwerkingen vind je hier. Ik vind het zo’n tof idee dat bedrijven wat in je blog zien en jóu benaderen voor een stukje.

Ooit heb ik wat bloggers ontmoet. Toch wel erg leuk om dit te hebben gedaan. Met Chantal, Desiree (die niet meer bloggen) en Diana ben ik naar een Bed & Breakfast geweest waar ik gelijk voor het eerst Bagels & Beans heb ontdekt. Ook ben ik een keertje wezen shoppen met Jetske, die ook niet meer blogt. Dit was allemaal in 2011.

Het is zo tof om voor mensen een inspiratie te zijn en zo leuk om te horen. Hoewel ik nog zeker niet 1 van de grootste blogs heb of echt bekendheid heb groeit mijn blog wel met de dag. Hoewel dit nooit de insteek is geweest om te beginnen met bloggen. Ik hoop toch ooit te kunnen zeggen dat ik 1000 volgers heb (dat lijkt me super tof!) en dat ik nog steeds met veel plezier aan mijn blog werk.

Iedere dag werk ik met veel plezier en enthousiasme aan mijn blog en ik hoop dit nog zeker vele jaren mag doen!

Idee gezien bij Fablouise

En wat is jullie mooiste blogmoment?

0
39 reacties

39 thoughts on “Mijn mooie blog momenten

 1. Joyce schreef:

  *steekt vinger op* Je hebt mij ook ontmoet! 😉
  Geintje!

  Mooie blog zo 🙂 Ga zo door zou ik zeggen!

  1. SAS schreef:

   haha vergeet ik dat helemaal! dat is inderdaad waar ja, doordat we elkaar vaak spraken over onze blogs heb ik je als trouwfotografe uitgezocht! 😀 Ook een erg mooi en bijzonder moment, ook nog steeds als we de mooie foto’s van je weer terug zien!

 2. Amarins schreef:

  Ik vind het, net als de andere hier, iedere keer weer super om je blogjes te lezen. En ik hoop dus ook dat je het nog heel heel lang blijft doen! Keep it up couse we love it!

 3. Billy schreef:

  ik zou zelf m’n medewerking niet verlenen aan bedrijven om zomaar gratis reclame te maken voor hen.
  Mijn mooiste blogmoment? Dat ik positieve reacties krijg… 😉

  1. SAS schreef:

   Zomaar gratis samenwerking doe ik ook niet aan. Het moet een meerwaarde voor mezelf zijn (qua geld of product) en het moet sowieso bij mijn blog passen. Heb daardoor al genoeg samenwerkingen afgewezen en ben hier ook erg selectief in. Vooral in de voorwaarden die ik stel aan een desbetreffend artikel.

   Ja leuk he, positieve reacties!

 4. Nicky schreef:

  Ik blog ook helemaal voor mijzelf en het maakt me eigenlijk niet uit hoeveel volgers ik heb. Ik was dan ook heel erg verbaasd (en ook wel een tikkie ontroerd) toen ik heel veel lieve reacties kreeg toen ons hondje Toby overleed (2007).

  1. SAS schreef:

   Ja lief altijd de reacties van lezers!

 5. Svenja schreef:

  Bloggen is echt fijn inderdaad <3 Dat je het nog maar lang met veel plezier mag blijven doen!

 6. Ines schreef:

  Superleuk 😀 Ik hoop dat ik je blog nog veel mag bezoeken 😉

 7. Laura schreef:

  Wat een fijne momentjes! De mijne is misschien toch wel dat ik zo Dennis heb leren kennen. Omdat we elkaar eigenlijk al een tijdje volgde maar toen zijn blog opeens verdween ik hem toch maar eens op facebook toevoegd om te vragen waar die gebleven was.. En tjah de rest is geschiedenis haha!

  1. SAS schreef:

   Ja echt super gaaf zeg! Ben zo blij voor jullie (L) Ook zo leuk: ik volgde jullie beide al apart voor jullie relatie hihi.

 8. op de volgende mooie momenten!

  Toffe lay out trouwens

 9. Evey | Style Spy schreef:

  Leuke momentjes! Ik vind ontmoetingen ook heel leuk!

 10. Bouchra schreef:

  Leuk artikel! Ik ben blij dat bloggen je zo gelukkig maakt 🙂

 11. Sisely.nl schreef:

  Mijn leuke blog moment is van dit jaar dat ik op iemand anders zijn blog met mijn blog in de ‘spotlight’ heb gestaan.Nog veel blog plezier.

 12. Leuk wat bloggen je allemaal kan brengen he! Ik vind het vooral leuk dat ik er een aantal goede vriendinnen – met dus dezelfde interesses – door heb gemaakt. 🙂

 13. Kiss & Make-up schreef:

  Ach wat een mooi artikel is dit. Ik ben blij dat bloggen je zo gelukkig maakt, gewoon lekker blijven door doen dus!

 14. Marcella schreef:

  Ik vind het ook mooi om mijn volgers te zien groeien. Maar vooral de reacties en het vaste groepje volgers wat ik al een tijd heb vind ik fijn. Heel speciaal dat ze altijd mijn schrijfsel blijven lezen!

  1. SAS schreef:

   Amen to that!

 15. annouska schreef:

  Is het alweer zo lang geleden dat je al die bloggers ontmoet hebt. De tijd vliegt zeg.

 16. Bianca schreef:

  Leuk om te lezen 🙂 Jammer dat veel blogs uit die tijd al gestopt zijn eigenlijk

 17. Jennifer schreef:

  Leuk om te lezen! Ik kan me ook geen leven meer voorstellen zonder te bloggen haha.

 18. Florentine schreef:

  Ik vind je blog onwijs leuk! En wat een gave momenten lijken me dit om mee te maken! X

 19. Niesca schreef:

  wat leuk zeg! jammer dat sommige niet meer bloggen die hebt ontmoet. ik vind de reacties die ik krijg ook één van de mooste momenten 🙂

 20. Nicole schreef:

  De steun die ik door het bloggen kreeg tijdens de rotte periode met fay is mijn belangrijkste blog “moment”!

 21. Claudia schreef:

  Wat leuk om die mooie momenten te lezen. Ik hoop dat er nog veel meer mooie momenten komen.

 22. Hesteranne schreef:

  Ik blog nog niet zo lang maar ik vind het contact met lezers en andere bloggers erg leuk. Verder houd ik van schrijven en foto’s maken dus bloggen vind ik een erg leuke bezigheid 😀

 23. Lilia schreef:

  haha leuk om te lezen! reacties vind ik zelf het leukst 🙂 x

 24. Heel erg mooi om te lezen!

 25. Nicky schreef:

  Leuk! Erg fijn dat je zo van het bloggen en alles wat erbij komt kijken geniet. Hopend dat het zo blijft 🙂

 26. Evelien schreef:

  Blijf dit dan nog maar lang doen. Dan zijn wij allebei blij! 🙂

 27. Jorien schreef:

  Ik kom altijd graag bij je lezen. 1000 volgers, dat hoop ik ook ooit mee te maken. 😉

 28. Barbara schreef:

  Je hebt een leuke kijk op dingen en weet dit goed te presenteren, hou dit vast! Ik lees je blog graag. 🙂

 29. Simone schreef:

  Wat een mooi stukje. Wat mij betreft blijf je nog heel lang bloggen, want ik lees graag je stukjes!

  Mijn mooiste blogmoment tot nu toe is het moment dat ik een eigen domeinnaam kreeg en online kwam!

 30. jackie schreef:

  wat leuk dit…
  bloggen is ook zo leuk,
  en die reactie’s, dat is altijd zo leuk..

  Ga zo door babe

 31. Diana schreef:

  Jeetje 3 jaar terug dat weekendje Nijmegen? Man, de tijd vliegt haha. Maar ik vond het een leuk weekend!
  Mijn mooiste blogmomenten zijn ook wel mensen ontmoeten die ik via internet ken.

 32. Chantal schreef:

  Altijd weer die lieve reacties, maken dat ik doorga

 33. Petra schreef:

  Ik breng graag een bezoekje, dus blijf nog maar heel lang bloggen.

 34. Bente schreef:

  Ik hoop ook dat je het nog vele jaren blijft doen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *