Blog,  Terugblik

Mijn mooie blog momenten

 photo blog_zps375e18b4.png


Elke dag is er een mooi moment op mijn blog: jullie reacties! Ik vind het zo tof dat jullie de moeite hebben mijn site te lezen en te reageren. Mijn dank is groot daarvoor. Hoewel ik mijn blog niet voor andere schrijf maar puur voor mezelf brengt een reactie toch altijd een glimlach op mijn gezicht.

Door de jaren heen is mijn blog gegroeid met als gevolg dat ik erg leuke samenwerkingen heb mogen aangaan met verschillende bedrijven. De samenwerkingen vind je hier. Ik vind het zo’n tof idee dat bedrijven wat in je blog zien en jóu benaderen voor een stukje.

Ooit heb ik wat bloggers ontmoet. Toch wel erg leuk om dit te hebben gedaan. Met Chantal, Desiree (die niet meer bloggen) en Diana ben ik naar een Bed & Breakfast geweest waar ik gelijk voor het eerst Bagels & Beans heb ontdekt. Ook ben ik een keertje wezen shoppen met Jetske, die ook niet meer blogt. Dit was allemaal in 2011.

Het is zo tof om voor mensen een inspiratie te zijn en zo leuk om te horen. Hoewel ik nog zeker niet 1 van de grootste blogs heb of echt bekendheid heb groeit mijn blog wel met de dag. Hoewel dit nooit de insteek is geweest om te beginnen met bloggen. Ik hoop toch ooit te kunnen zeggen dat ik 1000 volgers heb (dat lijkt me super tof!) en dat ik nog steeds met veel plezier aan mijn blog werk.

Iedere dag werk ik met veel plezier en enthousiasme aan mijn blog en ik hoop dit nog zeker vele jaren mag doen!

Idee gezien bij Fablouise

En wat is jullie mooiste blogmoment?

0

39 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *