Last week’s favorites #6

Wat gaat de tijd hard zeg! Juni is alweer aangebroken. We zitten al bijna op de helft van het jaar. Een goed jaar, gelukkig.

Vrije tijd


Ik geniet steeds meer van mijn vrije tijd. Afspreken met vriendinnen om lekker te ontbijten, met een theetje lekker in een boek wegkruipen of heerlijk knutselen aan mijn blog. Mijn rust pak ik meer en ik geniet er met volle teugen van. De weekenden en vrije uurtjes plan ik zo in dat ik iets leuk kan doen en daarnaast ook nog tijd heb voor mezelf. Zo belangrijk! Ik lakte mijn nageltjes, nam een uitgebreide douche en genoot lekker van het weer.

Nieuwe verslaving: Printjesbroeken


Tsja, ik heb weer een nieuwe verslaving: printjes broeken. Er zijn zoveel leuke en heb er nu al een aantal. Toch zijn het geen broeken die ik buitens huis draag. Ik voel me daar toch niet echt prettig bij dus geniet ik er lekker thuis van.

I love nature


Doordat ik steeds meer tijd voor mezelf neem kom ik ook steeds vaker lekker buiten in de natuur. Ik ben me er nu bewuster van en geniet dan ook van het heerlijke zonnetje en de dieren die ik overal tegenkom. Overal zijn kleine eendjes, koeten of schaapjes te zien. Ook kwam er van de week een ooievaar onder ons raam staan die ik heb gevoerd. Zo leuk!

Iets leuks om naar uit de kijken


Ik schreef al eerder over de 2 nieuwe boeken Afgeschreven & Klem. Ik ben ZO blij als het 17 Juli is en ik de boeken eindelijk ga openmaken en lezen. Tot nu toe hou ik het goed vol. Tevens won ik natuurlijk de winactie van Mommyonline en gaan wij een dagje weg in Juni naar Borgersteeg. Ik heb er echt zo ontzettend veel zin in! Even lekker eruit met z’n 2tjes. Na alle narigheid van vorig jaar hebben we dat zeker wel verdiend!
.

1 / 2 / 3 / 4 / 5

27 reacties op “Last week’s favorites #6

  1. Je bent net als het jaar zelf lekker op dreef! Ja, zo heeft iedereen wat, ik let eigenlijk nooit zo op kleding, zal ik dan toch eens doen. Zo zet webloggen ook weer aan tot anders naar de dingen kijken. En nu fijn genieten van de zomer!

  2. Mooi dat je je steeds bewuster bent van de natuur om je heen. Ik heb dat ook. En wat heerlijk dat weekendje weg in het vooruitzicht.

  3. Leuk! Wat lief al die diertjes. Ik had pas ook bijna zo’n losse broek met print voor in huis gekocht. Uiteindelijk ben ik toch maar voor een gewone zwarte gegaan, omdat daar meer bij past. Maar ze zijn wel leuk!

  4. Wat een fijne en happy blogpost! Zeker met dit lekkere weer is genieten van vrije tijd en natuur niet zo moeilijk. Heerlijk, lekker door de bossen wandelen! Enjoy je vrije uurtjes!

  5. Yeah voor geprinte broeken! Die dingen zijn echt heerlijk haha! Ik had er eentje waar ik wel in n aar buiten ging maar die heeft nu een gat zag ik laatst dus dat word ook een binnenkort. Verder heb ik nog een lange rok met zo’n print en die draag ik wel gewoon buiten. Heerlijk ding is het!

  6. Heel fijn dat jullie deze maand lekker een nachtje weg gaan 🙂 En fijn dat je zo van je vrije tijd geniet! Vrije tijd ben ik sinds ik werk ook echt enorm gaan waarderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *