Geluksmomentjes

Last week’s favorites #6

Wat gaat de tijd hard zeg! Juni is alweer aangebroken. We zitten al bijna op de helft van het jaar. Een goed jaar, gelukkig.

Vrije tijd

 photo hghjghj_zps3a80b60f.png

Ik geniet steeds meer van mijn vrije tijd. Afspreken met vriendinnen om lekker te ontbijten, met een theetje lekker in een boek wegkruipen of heerlijk knutselen aan mijn blog. Mijn rust pak ik meer en ik geniet er met volle teugen van. De weekenden en vrije uurtjes plan ik zo in dat ik iets leuk kan doen en daarnaast ook nog tijd heb voor mezelf. Zo belangrijk! Ik lakte mijn nageltjes, nam een uitgebreide douche en genoot lekker van het weer.

Nieuwe verslaving: Printjesbroeken

 photo IMG_20140519_140310_zpsb626c27d.jpg

Tsja, ik heb weer een nieuwe verslaving: printjes broeken. Er zijn zoveel leuke en heb er nu al een aantal. Toch zijn het geen broeken die ik buitens huis draag. Ik voel me daar toch niet echt prettig bij dus geniet ik er lekker thuis van.

I love nature

 photo IMG_20140521_121948_zps0f6231d1.jpg

Doordat ik steeds meer tijd voor mezelf neem kom ik ook steeds vaker lekker buiten in de natuur. Ik ben me er nu bewuster van en geniet dan ook van het heerlijke zonnetje en de dieren die ik overal tegenkom. Overal zijn kleine eendjes, koeten of schaapjes te zien. Ook kwam er van de week een ooievaar onder ons raam staan die ik heb gevoerd. Zo leuk!

Iets leuks om naar uit de kijken

 photo lkllnkl_zps7a92e634.png

Ik schreef al eerder over de 2 nieuwe boeken Afgeschreven & Klem. Ik ben ZO blij als het 17 Juli is en ik de boeken eindelijk ga openmaken en lezen. Tot nu toe hou ik het goed vol. Tevens won ik natuurlijk de winactie van Mommyonline en gaan wij een dagje weg in Juni naar Borgersteeg. Ik heb er echt zo ontzettend veel zin in! Even lekker eruit met z’n 2tjes. Na alle narigheid van vorig jaar hebben we dat zeker wel verdiend!
.

1 / 2 / 3 / 4 / 5

0

27 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *