In het zonnetje

Wauw. Ik zit al bijna op de 30.000 reacties in ruim 6 jaar blog tijd. Dankbaar, dat ben ik. Dankbaar dat mijn blog blijkbaar de moeite is om te lezen. Dat jullie de moeite nemen om reacties achter te laten. Ik wil jullie bedanken: aangezien mijn blog een verlengstuk van me is geworden in deze jaren. Ik super leuk contact heb met mensen via het WWW en zelfs veel vaste bezoekers heb en dit blijft groeien. De interactie met mijn lezers wordt steeds groter en gezelliger!

Voor jullie allemaal: Bedankt. En toch wil ik 5 mensen, die het meeste hebben gereageerd de afgelopen jaren nog even extra bedanken en in het zonnetje zetten.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


1. Annouska van Rainbowjunk liet 376 reacties achter

2. Marcella van Marcellamolenaar liet 361 reacties achter

3. Billy van Houdenvanhetleven liet 321 reacties achter
    een van mijn weinige mannelijke lezers!

4. Wanda van Wiebie74 liet 321 reacties achter

5. Jorien van Tres-adorable liet 337 reacties achter

Erg leuk dat deze mensen in de top 5 staat aangezien ik deze blogs zelf ook al jaren met veel plezier volg. Speciaal voor jullie:

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

35 reacties op “In het zonnetje

 1. Ik ben een beetje laat met alle blogjes bij lezen, maar ik zie gewoon dat ik op 1 sta. Wat ontzettend tof ๐Ÿ˜€

 2. ow, is dat zo dat ik รฉรฉn van de enige mannelijke volgers ben? Daar had ik eigenlijk nog niet op gelet. En dat ik รฉรฉn van de meeste reageerders was ook niet, want ik reageer zeker niet op elk logje, al bekijk ik wel ร l je logjes!

  Bedankt voor het zonnetje en de hug!

 3. Ahw wat lief dat je dit doet! En woah, 30.000 reacties is echt mega veel! Ik volg je blog nog niet zo lang, maar vind ‘m wel super leuk.

 4. Wauw dat is toch wel enorm gaaf zeg, en 6 jaar alweer.
  Gefeliciteerd ermee, en super lief dat je je lezers in het zonnetje zet.

 5. Wow liet ik al zo veel reacties achter? *is een beetje verbaasd* nou super lief van je! Lekker blijven bloggen, dan kunnen wij nog veel reageren ๐Ÿ˜€

 6. Wow das veel. Maar ook wel logisch…je hebt gewoon een leuke blog, ga even een paar blogjes bekijken die ik niet ken.

 7. Wauw leuk! Geloof dat ik zelf ook wel veel reacties heb achtergelaten, zo leuk vind ik je blog! Alleen is dat met verschillende blogs geweest.. Op naar de 50.000!!

  1. Ik heb het even opgezocht ๐Ÿ˜‰

   Als Missbroekie heb je 273 reacties achter gelaten en met je account van nu 46 ๐Ÿ™‚

 8. Auuuwh, jou blog is ook erg leuk! Ik kom graag (dagelijks) hier terug. Ik wens je nog heel veel bezoekers want dat verdien je echt (ook al gaat het daar niet om is het toch leuk om steeds meer blog vriendinnen te maken).

 9. Super leuk dat je je vaste bezoekers bedankt via deze post. En ik zeg je: heel graag gedaan, tis elke dag weer leuk om even op je blog te lezen wat je geschreven hebt ๐Ÿ™‚

 10. En reactie 322! Lief om ons even in het zonnetje te zetten! En ja, ik kom hier altijd met heel veel plezier lezen omdat je schrijfstlijl me aanspreekt maar ook omdat je iedere keer weer verrassende blogs hebt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *