The Awesome List: Don’t underestimate the power of freedom

    Eindelijk wat vrije dagen gehad en nog voor de boeg. JEUJ voor vrije dagen    lunch afspraken met vriendinnen    lekker bezig zijn ons huisje te veranderen, aankomend weekend is de woonkamer aan de beurt    heel erg veel bloginspiratie hebben, altijd fijn    dit fijne weekend    heerlijk lezen in het boek van Camilla, tijd voor mezelf nemen met een theetje    mijn toffe nieuwe dopper    nieuwe muziekjes ontdekken op de radio    jullie lieve reacties hoe het nu gaat met Yara na haar bezoekje aan de dierenarts    mijn aangepaste header en layout kleurtjes    mijn super toffe skate-broek    vroeg in bed liggen, gewoon om te relaxen    heerlijk skaten of lopen in de natuur    mijn nieuwe aankoopjes, waaronder mijn nieuwe schoenen    het lekkere weertje    mijn ‘about-pagina’ aangepast   de kaartjes binnen hebben voor Roue Verveer   mijn nieuwe contract die binnen is, ik heb meer uren gekregen JEUJ   

21 reacties op “The Awesome List: Don’t underestimate the power of freedom

  1. Leuke schoenen! En vrije dagen zijn inderdaad altijd fijn.. ook hier nog gefeliciteerd met je aangepaste contract! Super meer uren erbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *