The Awesome List: Don’t underestimate the power of freedom

 photo happy_zps974dbd88.png

  Photobucket  Eindelijk wat vrije dagen gehad en nog voor de boeg. JEUJ voor vrije dagen  Photobucket  lunch afspraken met vriendinnen  Photobucket  lekker bezig zijn ons huisje te veranderen, aankomend weekend is de woonkamer aan de beurt  Photobucket  heel erg veel bloginspiratie hebben, altijd fijn  Photobucket  dit fijne weekend  Photobucket  heerlijk lezen in het boek van Camilla, tijd voor mezelf nemen met een theetje  Photobucket  mijn toffe nieuwe dopper  Photobucket  nieuwe muziekjes ontdekken op de radio  Photobucket  jullie lieve reacties hoe het nu gaat met Yara na haar bezoekje aan de dierenarts  Photobucket  mijn aangepaste header en layout kleurtjes  Photobucket  mijn super toffe skate-broek  Photobucket  vroeg in bed liggen, gewoon om te relaxen  Photobucket  heerlijk skaten of lopen in de natuur  Photobucket  mijn nieuwe aankoopjes, waaronder mijn nieuwe schoenen  Photobucket  het lekkere weertje  Photobucket  mijn ‘about-pagina’ aangepast Photobucket  de kaartjes binnen hebben voor Roue Verveer Photobucket  mijn nieuwe contract die binnen is, ik heb meer uren gekregen JEUJ Photobucket  

0

Misschien ook leuk om te lezen...

21 Comments

  1. Weer een heerlijke lijst <3 Helaas zit mijn vrije week er weer bijna op. Gelukkig heb ik volgende week nog een paar vrije dagen.

  2. Leuke schoenen! En vrije dagen zijn inderdaad altijd fijn.. ook hier nog gefeliciteerd met je aangepaste contract! Super meer uren erbij!

  3. Wat fijn dat je weer extra uren in je contract hebt 🙂 Succes met het ‘verbouwen’ van de woonkamer komend weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *