Dit product is ter beschikking gesteld door Bespaarbazaar


(bron)

JEUJ. Ik heb er nu ook eentje. De Dopper. Wie kent hem niet? Het uber hippe waterflesje die ook nog eens duurzaam is. Wegwerpflesjes zijn niet meer nodig met deze super handige en stevige waterfles. Erg leuk ook dat deze flesjes in verschillende kleuren te krijgen zijn en uit verschillende onderdelen bestaan. Ideaal om schoon te maken (zowel met de afwas als in de vaatwasser) en hip om uit te drinken. Ik zeg een goede combinatie! Verder is de fles vrij van BPA en draagt bij aan drinkwaterprojecten in Azië en Afrika.

Aller eerst heb je de stevige plastic fles in een hip kleurtje. Er zit verder een schroefdop op en een kleiner schroefdopje. Je kan drinken als je het kleinste schroefdopje eraf draait maar ook hem gewoon als beker gebruiken door de brede opening. En nog een extra handigheidje: je kan de schroefdoppen beide op elkaar plaatsen en dan heb je een soort glaasje.

 photo dopper4_zps5be7527d.jpg

In de dopper kan iets minder dan een halve liter water. Een aantal keren per dag vul ik hem goed zodat ik vaker water drink. Op werk bijvoorbeeld vergeet ik steeds vaker om te drinken. Echter zet ik de dopper goed in het zicht en dit werkt als een trein.

Ik gebruik hem nu een aantal weken en ben echt dik tevreden met deze drinkfles. De angst dat hij zou lekken in mijn tas was er zeker, maar gelukkig is hij voorzien van een goede aansluiting met alle losse onderdelen.

De leuke Dopper is hier te bestellen voor €12.50 in de kleuren blauw, roze, wit, groen en rood. Ook een leuke site als je graag wilt besparen en duurzame andere producten wilt bestellen. Want héy. We moeten de wereld met zijn allen een beetje mooier maken.

 photo IMG_20140415_102119_zps429cd32c.jpg photo IMG_20140415_102139_zps2e372004.jpg

0

32 reacties

32 thoughts on “Hip hergebruik: De Dopper

 1. annouska says:

  Ja dat is echt een heerlijk ding!

 2. Nicky says:

  Wat een apart ding. Ziet er heel handig uit.

 3. Amarins says:

  Idd een top ding. Sleep het ook overal mee naar toe!

 4. Ines says:

  Oh die lijkt me erg leuk!

 5. Donna Luisa says:

  Wat een leuke fles! Ik had hem al een paar keer voorbij zien komen, maar ik begreep het idee er achter niet helemaal. Nu wel, dus dankjewel voor dit artikel haha!
  Leuke blog, ik ga je volgen. Zou het leuk vinden als je mij ook zou willen volgen 🙂 x

 6. Ik heb ‘m ook! Mijn moeder had hem ergens vandaan voor 1,- haha. Maar dat was in de kringloopwinkel volgens mij!

  Liefs
  Britt

 7. Jorien says:

  Wat een cool ding, ik wil er ook 1!

 8. Laura says:

  Ja de Dopper is erg fijn!

 9. Nicky says:

  Ik heb al jaren hetzelfde wegwerpflesje in gebruik (gooi ‘m gewoon in de vaatwasser trouwens) maar deze is wel heel leuk!

 10. Marcella says:

  Ik gebruik al bijna twee jaar een Dopper. Ideaal en erg fijne fles. Ik kan er niet meer zonder! 🙂

 11. Haha, ik wil die oooook! Ben er alleen nog niet helemaal uit welke kleur 😉

  1. SAS says:

   Jaaaaaa dat snap ik. Ik wil eigenlijk nog een rode<3

 12. Petra says:

  Hij is gaaf! Zal ik of zal ik niet……

 13. Wanda says:

  Lijkt me erg handig, vooral op het werk want daar drink ik nog steeds te weinig water…

 14. Debbie says:

  Ik heb er 1 gekregen op mijn zwangerschap cursus. Handige fles hoor.

 15. Super handig! Deze kende ik nog niet, maar lijkt me echt geweldig om deze te hebben!

  Ik heb je trouwens genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award, zie mijn blog voor meer informatie 🙂 .

  1. SAS says:

   Dankjewel voor de lieve nominatie!

 16. fashionadvies says:

  Wat handig zeg en staat ook leuk haha

 17. LNNK says:

  Ik heb er zelf een van Alladin, die vond ik toen ik hem aanschafte mooier. Het principe blijft hetzelfde, ik koop nooit meer flesjes water, maar vul ze lekker zelf.

 18. Shanti says:

  Mijn zusje van 7 kreeg er een van Sinterklaas en was door het dolle heen. Dat is blijkbaar momenteel dé hit bij haar in de klas. En het eerste wat ze riep “yesss een dopper die lekken niet”. Zit inmiddels ook te denken om er een aan te schaffen, want nu hergebruik is steeds flesjes tot ze niet meer fris zijn en dan koop ik weer een nieuw flesje.. Dan is zo’n dopper natuurlijk op de termijn goedkoper 😉

 19. RenéSmurf says:

  Ik heb niet zo`n ding. Ik drink namelijk graag koffie.

 20. Yvon says:

  Ze blijven leuk! Lijkt mij vooral ook handig voor op reis.

  Overdag drink ook niet genoeg. Mijn waterfles moet in een kastje staan (mag niet in het zicht), dus ik vergeet hem constant te pakken. Nu ik er aan denk… thuis zouden we er wel twee kunnen gebruiken!

 21. Chantal says:

  Ik heb er ook één en ben er erg tevreden mee 🙂

 22. Simone says:

  Dat is handig voor als ik naar yoga ga! 🙂

 23. Iris says:

  Lijkt me heel handig! Ik loop nu vaak met een plastic flesje rond, maar zo’n dopper ziet er wel een stuk meer fancy uit (en beter voor het milieu natuurlijk).

 24. Nicole says:

  Kende het nog niet!

 25. Paul says:

  Dat ziet er inderdaad uit als een prachtige waterfles voor op mijn werk! Ik ga er eentje kopen.

 26. Bente says:

  Ik vind hem er ook altijd erg leuk uit zien! Toch maar eens overwegen er eentje aan te schaffen 🙂

 27. Tamarah says:

  Ja leuk is die hè! Ik heb hem zelf ook!

 28. Wendy says:

  Ik blijf het echt ontzettend leuke flessen vinden. 😀 En ook nog eens handig!

 29. Jennn says:

  Fijn ding, ik heb er ook een! Maar misschien bestel ik er wel een bij 🙂

 30. Joyce says:

  Ik wil er ook graag eentje, loop nu de hele tijd met een spa fles heen en weer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *