Hip hergebruik: De Dopper

Dit product is ter beschikking gesteld door Bespaarbazaar


(bron)

JEUJ. Ik heb er nu ook eentje. De Dopper. Wie kent hem niet? Het uber hippe waterflesje die ook nog eens duurzaam is. Wegwerpflesjes zijn niet meer nodig met deze super handige en stevige waterfles. Erg leuk ook dat deze flesjes in verschillende kleuren te krijgen zijn en uit verschillende onderdelen bestaan. Ideaal om schoon te maken (zowel met de afwas als in de vaatwasser) en hip om uit te drinken. Ik zeg een goede combinatie! Verder is de fles vrij van BPA en draagt bij aan drinkwaterprojecten in Azië en Afrika.

Aller eerst heb je de stevige plastic fles in een hip kleurtje. Er zit verder een schroefdop op en een kleiner schroefdopje. Je kan drinken als je het kleinste schroefdopje eraf draait maar ook hem gewoon als beker gebruiken door de brede opening. En nog een extra handigheidje: je kan de schroefdoppen beide op elkaar plaatsen en dan heb je een soort glaasje.

 photo dopper4_zps5be7527d.jpg

In de dopper kan iets minder dan een halve liter water. Een aantal keren per dag vul ik hem goed zodat ik vaker water drink. Op werk bijvoorbeeld vergeet ik steeds vaker om te drinken. Echter zet ik de dopper goed in het zicht en dit werkt als een trein.

Ik gebruik hem nu een aantal weken en ben echt dik tevreden met deze drinkfles. De angst dat hij zou lekken in mijn tas was er zeker, maar gelukkig is hij voorzien van een goede aansluiting met alle losse onderdelen.

De leuke Dopper is hier te bestellen voor €12.50 in de kleuren blauw, roze, wit, groen en rood. Ook een leuke site als je graag wilt besparen en duurzame andere producten wilt bestellen. Want héy. We moeten de wereld met zijn allen een beetje mooier maken.

 photo IMG_20140415_102119_zps429cd32c.jpg photo IMG_20140415_102139_zps2e372004.jpg

32 reacties op “Hip hergebruik: De Dopper

 1. Wat een leuke fles! Ik had hem al een paar keer voorbij zien komen, maar ik begreep het idee er achter niet helemaal. Nu wel, dus dankjewel voor dit artikel haha!
  Leuke blog, ik ga je volgen. Zou het leuk vinden als je mij ook zou willen volgen 🙂 x

 2. Super handig! Deze kende ik nog niet, maar lijkt me echt geweldig om deze te hebben!

  Ik heb je trouwens genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award, zie mijn blog voor meer informatie 🙂 .

 3. Ik heb er zelf een van Alladin, die vond ik toen ik hem aanschafte mooier. Het principe blijft hetzelfde, ik koop nooit meer flesjes water, maar vul ze lekker zelf.

 4. Mijn zusje van 7 kreeg er een van Sinterklaas en was door het dolle heen. Dat is blijkbaar momenteel dé hit bij haar in de klas. En het eerste wat ze riep “yesss een dopper die lekken niet”. Zit inmiddels ook te denken om er een aan te schaffen, want nu hergebruik is steeds flesjes tot ze niet meer fris zijn en dan koop ik weer een nieuw flesje.. Dan is zo’n dopper natuurlijk op de termijn goedkoper 😉

 5. Ze blijven leuk! Lijkt mij vooral ook handig voor op reis.

  Overdag drink ook niet genoeg. Mijn waterfles moet in een kastje staan (mag niet in het zicht), dus ik vergeet hem constant te pakken. Nu ik er aan denk… thuis zouden we er wel twee kunnen gebruiken!

 6. Lijkt me heel handig! Ik loop nu vaak met een plastic flesje rond, maar zo’n dopper ziet er wel een stuk meer fancy uit (en beter voor het milieu natuurlijk).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *