Geluksmomentjes

The Awesome List: Happiness is like a kiss.. You must share it to enjoy it

    Uiteraard ons super toffe nieuwe leeshoekje    & details    na een koude regenbui heerlijk onder een warme douche gaan staan    mijn nieuwe lettertype voor mijn layout    de 100 happy days challenge, ik word er vrolijk van! (22 April komt het eerste blogje online met een samenvatting van de foto’s)    kinderen op werk die je activiteiten keer op keer super leuk vinden    na een slechte nachtrust genieten van een heerlijk zonnetje    catselfies met Yara    leuke dates hebben staan met vriendinnetjes, lunchennnnnn    heerlijk lezen met een theetje erbij    de aankomende super toffe samenwerkingen, ook erg leuke producten gekregen waar binnenkort wat reviews van verschijnen    eindelijk weer eens CSI kijken    onze katten die praten met vogels & heerlijk in het zonnetje liggen    eindelijk na een week niet skaten Vrijdag 6.74 km geskate    

 photo hug_ina_cupweb_zps653b472a.jpg
So true! *zelfgemaakt

0

23 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *