The Awesome List: Happiness is like a kiss.. You must share it to enjoy it

  Photobucket  Uiteraard ons super toffe nieuwe leeshoekje  Photobucket  & details  Photobucket  na een koude regenbui heerlijk onder een warme douche gaan staan  Photobucket  mijn nieuwe lettertype voor mijn layout  Photobucket  de 100 happy days challenge, ik word er vrolijk van! (22 April komt het eerste blogje online met een samenvatting van de foto’s)  Photobucket  kinderen op werk die je activiteiten keer op keer super leuk vinden  Photobucket  na een slechte nachtrust genieten van een heerlijk zonnetje  Photobucket  catselfies met Yara  Photobucket  leuke dates hebben staan met vriendinnetjes, lunchennnnnn  Photobucket  heerlijk lezen met een theetje erbij  Photobucket  de aankomende super toffe samenwerkingen, ook erg leuke producten gekregen waar binnenkort wat reviews van verschijnen  Photobucket  eindelijk weer eens CSI kijken  Photobucket  onze katten die praten met vogels & heerlijk in het zonnetje liggen  Photobucket  eindelijk na een week niet skaten Vrijdag 6.74 km geskate  Photobucket  

 photo hug_ina_cupweb_zps653b472a.jpg
So true! *zelfgemaakt

0

Misschien ook leuk om te lezen...

23 Comments

  1. dat is wel heerlijk ja om van t weer te genieten als je niet goed hebt geslapen!
    ik hoop dat t snel weer wat warmer wordt πŸ˜€ leuk om dan te skaten πŸ˜€

  2. haha, ja, de lettertypes, daar heb ik dan ook al weer niks mee, als het maar leesbaar is! Grappig he, dat dat je blij maakt en dat een ander dat niks doet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *