Style is a simple way of saying complicated things

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Your Look For Less

Zoals jullie vast wel hebben gemerkt is het heerlijk lente weer! Ik hou van het-zonder-jas-naar-buiten-weertje en de vrolijke kleuren die in de natuur te zien zijn. Nou heb ik besloten die vrolijkheid ook wat meer in mijn kleding te verwerken. Mijn kledingkast bestaat voornamelijk uit zwart, bruin en grijs. Heel saai, iets wat ik graag wil opfleuren. Nou ben ik daar al goed mee bezig door wat vaker printjes of andere kleurtjes te combineren.

Nou zag ik bij Your Look For Less ontzettend leuke kleding voorbij komen die me zeker inspiratie gaf om wat meer te combineren. En voor mij ook belangrijk: voor een betaalbare prijs.

 photo 1_zps0925539c.png



 photo 2_zps219c5615.png

Wat ik ook altijd lastig vind is andere kleuren broeken. Spijkerbroeken heb ik in overvloed maar echt andere kleuren bezit ik niet. Meestal omdat op een spijkerbroek altijd wel wat te combineren valt en ik dit toch wel moeilijk vind op broeken met bijvoorbeeld een printje. Wel koop ik nu vaker broeken met een motiefje erop of een andere kleur dan een gewone spijkerbroek. Een witte broek valt ook altijd goed te combineren met een leuk shirtje.

 photo 3_zpsd8830259.png

Mijn tips voor lente kleding? Breng meer kleur aan in je garderobe, combineer met witte/zachte kleuren en wees gedurft. Koop eens iets wat je normaal zou laten hangen of langs zou lopen met de bedachten: ‘Maar waar kan ik dit nou weer op dragen?’

En wat draag en combineer jij graag in de lente?

Alle foto’s komen van Your Look For Less

About the Author

16 Comments

jackie

ik hou van kleur….
er moet altijd iets kleur in zitten…
die bloementop, die overgaat in het zwart, die is echt heel mooi en origineel

Reply
Nicole

Ik moet zeggen dat ik graag leggings draag met tuniekjes of jurkjes.
Maar ik hou ook heel erg van spijkerbroeken!

Reply
Nicky

Hier veel zwart, bruin en blauw. De laatste jaren koop ik wel vaak shirtjes met een print. Heel gewaagd voor mijn doen!

Reply
Petra

Hier ook een zwart en grijs meisje. Is zo lekker veilig 😉 . Ik probeer wel meer kleur in mijn garderobe te brengen. Ik ben wel meer van de felle, harde kleuren. Pasteltinten staan me niet. Ik ben wel een jurkenmeisje.

Reply
Simone

Ik ben echt een broeken-meisje. Hoewel ik wel een paar jurkjes en rokjes heb liggen in de kast, maar toch pak ik eerder een broek. Vooral spijkerbroeken zijn favoriet en heb een paar gekleurde broeken liggen.

Reply
Jess

Ik draag meestal lekker standaard een skinnyjeans. Ben echt een spijkerbroekenmeisje al probeer ik wel een beetje te variëren met verschillende kleurtjes.

Reply
Miss Sentinelli

Leuk artikel! Ik wil ook meer gekleurde broeken hebben, ipv alleen maar jeans haha. Of leuke jurkjes 🙂 . Ik vind de 2e en 3e tops mooi 🙂 .

Reply
Linda

De bovenste rechter top vind ik erg leuk!
Ik ben heel blij dat het weer rokjes en jurkjes weer is en de jeans voor het grootste gedeelte weer terug in de kast kunnen 😉
En vooral het afwisselen van gekleurde tops vind ik erg leuk, daar word ik vrolijk van!

Reply
Chantal

Ik ben een echte jeansdrager, zomer en winter. Maar in de lente en zomer ook wel lichte kleuren broeken, soms van lichte dunnere jeans stof

Reply
Aurelie

Ik draag in de lente ook vooral gekleurde broeken (zoals koraal, munt, kobaltblauw). Een jeans vind ik soms een beetje te warm en ik ben ze eigenlijk wat beu gezien na een hele winter non-stop jeans te dragen.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *