Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Style is a simple way of saying complicated things

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Your Look For Less

Zoals jullie vast wel hebben gemerkt is het heerlijk lente weer! Ik hou van het-zonder-jas-naar-buiten-weertje en de vrolijke kleuren die in de natuur te zien zijn. Nou heb ik besloten die vrolijkheid ook wat meer in mijn kleding te verwerken. Mijn kledingkast bestaat voornamelijk uit zwart, bruin en grijs. Heel saai, iets wat ik graag wil opfleuren. Nou ben ik daar al goed mee bezig door wat vaker printjes of andere kleurtjes te combineren.

Nou zag ik bij Your Look For Less ontzettend leuke kleding voorbij komen die me zeker inspiratie gaf om wat meer te combineren. En voor mij ook belangrijk: voor een betaalbare prijs.

 photo 1_zps0925539c.png photo 2_zps219c5615.png

Wat ik ook altijd lastig vind is andere kleuren broeken. Spijkerbroeken heb ik in overvloed maar echt andere kleuren bezit ik niet. Meestal omdat op een spijkerbroek altijd wel wat te combineren valt en ik dit toch wel moeilijk vind op broeken met bijvoorbeeld een printje. Wel koop ik nu vaker broeken met een motiefje erop of een andere kleur dan een gewone spijkerbroek. Een witte broek valt ook altijd goed te combineren met een leuk shirtje.

 photo 3_zpsd8830259.png

Mijn tips voor lente kleding? Breng meer kleur aan in je garderobe, combineer met witte/zachte kleuren en wees gedurft. Koop eens iets wat je normaal zou laten hangen of langs zou lopen met de bedachten: ‘Maar waar kan ik dit nou weer op dragen?’

En wat draag en combineer jij graag in de lente?

Alle foto’s komen van Your Look For Less

0
(online) geshopt, Blog
Previous Story
Next Story

16 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Marcella
  13/04/2014 at 19:22

  Tof, leuke kleren! Ik word blij van al die vrolijke lentekleuren!

 • Reply
  jackie
  12/04/2014 at 20:12

  ik hou van kleur….
  er moet altijd iets kleur in zitten…
  die bloementop, die overgaat in het zwart, die is echt heel mooi en origineel

 • Reply
  Nicole
  12/04/2014 at 07:14

  Ik moet zeggen dat ik graag leggings draag met tuniekjes of jurkjes.
  Maar ik hou ook heel erg van spijkerbroeken!

 • Reply
  Nicky
  12/04/2014 at 01:34

  Hier veel zwart, bruin en blauw. De laatste jaren koop ik wel vaak shirtjes met een print. Heel gewaagd voor mijn doen!

 • Reply
  Louise
  12/04/2014 at 00:54

  Nog nooit van gehoord 🙂 Ik draag in de lente jurkjes in alle kleuren.

 • Reply
  RenéSmurf
  11/04/2014 at 23:32

  ja, de dames vermaken zich daar wel mee, en elkaar. En dat mag.

 • Reply
  Just Love Life
  11/04/2014 at 18:26

  Die rechter top van de bovenste plaatjes vind ik erg mooi!
  Inderdaad goed om van te voren te bedenken waarbij je iets kan dragen 🙂

 • Reply
  Petra
  11/04/2014 at 13:48

  Hier ook een zwart en grijs meisje. Is zo lekker veilig 😉 . Ik probeer wel meer kleur in mijn garderobe te brengen. Ik ben wel meer van de felle, harde kleuren. Pasteltinten staan me niet. Ik ben wel een jurkenmeisje.

 • Reply
  Jess
  11/04/2014 at 13:23

  Ik draag meestal lekker standaard een skinnyjeans. Ben echt een spijkerbroekenmeisje al probeer ik wel een beetje te variëren met verschillende kleurtjes.

 • Reply
  Miss Sentinelli
  11/04/2014 at 12:44

  Leuk artikel! Ik wil ook meer gekleurde broeken hebben, ipv alleen maar jeans haha. Of leuke jurkjes 🙂 . Ik vind de 2e en 3e tops mooi 🙂 .

 • Reply
  Simone
  11/04/2014 at 12:35

  Ik ben echt een broeken-meisje. Hoewel ik wel een paar jurkjes en rokjes heb liggen in de kast, maar toch pak ik eerder een broek. Vooral spijkerbroeken zijn favoriet en heb een paar gekleurde broeken liggen.

 • Reply
  Chantal
  11/04/2014 at 11:45

  Ik ben een echte jeansdrager, zomer en winter. Maar in de lente en zomer ook wel lichte kleuren broeken, soms van lichte dunnere jeans stof

 • Reply
  Jennn
  11/04/2014 at 11:37

  Wat een leuke dingen! DIe witte broek vind ik echt super!

 • Reply
  Linda
  11/04/2014 at 11:28

  De bovenste rechter top vind ik erg leuk!
  Ik ben heel blij dat het weer rokjes en jurkjes weer is en de jeans voor het grootste gedeelte weer terug in de kast kunnen 😉
  En vooral het afwisselen van gekleurde tops vind ik erg leuk, daar word ik vrolijk van!

 • Reply
  Jenny
  11/04/2014 at 11:05

  Die top rechtsboven is leuk!

 • Reply
  Aurelie
  11/04/2014 at 09:56

  Ik draag in de lente ook vooral gekleurde broeken (zoals koraal, munt, kobaltblauw). Een jeans vind ik soms een beetje te warm en ik ben ze eigenlijk wat beu gezien na een hele winter non-stop jeans te dragen.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png