Very Inspiring Blogger Award

Ik werd heel lief genomineerd door een aantal lieve bloggers. De nominaties bleven binnen stromen terwijl het blogje nog ‘in de wacht’ stond. Echt super lief. Bij deze bedankt: Jenny, Wendy, Bente, Petra, Debbie, Miss Sentinelli, Nicole, Miranda en Scarlett.

De award toon ik hier niet aangezien ik het echt een hele lelijke award vind. Ook geef ik de award niet 15 keer door, bij de meeste heb ik hem al voorbij zien komen. Ik vul deze award dus anders in: het is tenslotte mijn blog.

Hier komen mijn 7 feitjes. Ik heb mijn best gedaan dingen te verzinnen die jullie écht nog niet wisten, aangezien ik erg open ben over mezelf op mijn blog.


ZEVEN DINGEN EN/OF FEITJES

Ik knip nog steeds uit kranten
En wat knip ik dan uit kranten zou je denken? Nou advertenties voor banen. In mijn vakgebied. Die doe ik netjes in een mapje bij elkaar. Als ik dan een keer baanloos ben weet ik naar welke bedrijven ik een open sollicitatie kan sturen. Super handig.

Ik doe aan tellen
… hoeveel uur ik nog kan slapen. Waarom? Ik heb geen idee. (ik ben toch hopelijk niet de enige die dit doet?!) Ook over hoeveel uren ik nog moet werken of hoelang het nog duurt eer m’n vent de deur instapt.

Ik zing in de auto
Ja echt. En ik dans half met mijn hoofd. Trommel op het stuur. Bler mee. Zal er voor de andere mensen wel hilarisch uitzien maar ik vermaak me prima achter het stuur. Ik doe dit wel als ik alleen in de auto zit. Zit M. erbij dan zit ik er heel beschaafd bij.

Plannen, spontaan kan niet bij mij
Oke, dat plannen doe ik minder en vast houden aan dingen ook. Maar ik HOU van het plannen van een dag. Wat ik op een dag allemaal ga doen. Als er dan wat tussen komt en mijn planning door de war gaat kan ik hier niet zo goed tegen. Ik heb het al wat losser gelaten dan eerst maar ik heb er nog steeds best wel moeite mee. Dingen van te voren weten vind ik gewoon prettig, kan ik me erop in stellen.

Mijn angst
Eigenlijk he, ben ik voor niets echt bang. Ook niet voor dieren. Maar er is 1 ding wat ik echt zo’n vreselijke beesten vind: zilvervisjes. Hoe ze lopen al, brrrrrr. Ik krijg er rillen van als ik er aan denk. Je ziet ze me dan ook niet zo snel oppakken (meestal roep ik M. erbij die me dan hard uitlacht) .. Ik zag er ooit eentje in de slaapkamer lopen: ik heb echt serieus eerst de hele kamer gecontroleerd voor ik ging slapen. Vieze beesten brrrrr.

Een vreselijk geluid
Er is 1 geluid waar ik dood ongelukkig van wordt: de nagels die dan worden uitgetrokken door mijn katten. Eens in de zoveel tijd gaan ze zitten en trekken ze aan hun nagels. Het ’terugschiet-geluid’ vind ik echt vreselijk om te horen. Ik corrigeer dan ook altijd m’n katten en roep altijd boos NIET DOEN! Je ziet ze dan kijken van huh? Is er wat…

Ik heb geen geduld
Gewoon niet. Niets. Nada. Ik wil dingen gelijk. Niet moeten wachten op iets. Of als iets langzaam werkt.. Voorbeeld: Ik maakte foto’s voor mijn blog en stuurde deze naar mijn email. Kwamen maar niet aan. 80x geprobeerd. Lukte niet. Dag erna. Jup. 80 mailtjes.

En wisten jullie dit al van mij?
Noem in de reacties 1 feit/ding van jezelf die ik (nog) niet weet

34 reacties op “Very Inspiring Blogger Award

 1. Ik had tot laatst nog nooit gehoord van zilvervisjes. Mijn vriend begon er over en ik dacht het zal wel. Maar van de week liet hij mij zien hoe ze er uit zien: toen zette ik het dus wel even op een gillen. Wat een creepy beestjes!!!

 2. Best herkenbaar. Ik tel en ik zing in de auto. Bij voorkeur met mijn dochter, zingen we lekker samen! Dat kattennagel-geluid zegt me niks. En dat terwijl ik een kat heb! Ik ben ook een planner én ongeduldig. Die tip van die vacatures is goed! Zilvervisjes vind ik ook vies. Wist je dat er een
  middeltje tegen is? Van HG. Geen idee of het werkt, trouwens.

  1. Ja die heb ik hier in de kast staan. Werkt SUPER goed kan ik je zeggen, maargoed ze komen toch altijd nog wel op onverwachte plekken tevoorschijn…

 3. Zingen in de wagen, check! Zingen in de wagen, check! (trouwens de enige plaats waar ik zing, en enkel als ik alleen ben). Zilvervisjes, die heb ik moeten googlen… Alles tellen, check! Ik tel de uren, treden op de trap, echt veel te veel. Geen geduld, I know the feeling…
  Iets over mij… ik haaaaaat naaktslakken, maar echt haat, en dat gecombineerd met een angst ervoor, ideaal gewoon.

 4. Wat ben je vaak genomineerd, heel leuk! Leuke draai heb je eraan gegeven. Zilvervisjes vind ik ook echt vies maar gezien manlief ze nog enger vind ben ik altijd de persoon dat die vieze beestjes moet doden en weghalen.

 5. Haha hij is leuk en heeeeeel herkenbaar. Tellen doe ik ook. En ik zit ook mee te blèren en trommelen in de auto. Geduld wat is dat? Plannen ik kan het niet afleren 🙂

 6. Als ik alleen in de auto zit, zing ik nog weleens mee en ja, ik tel wel het aantal uren dat ik nog kan slapen en ik tel de weken af als er wat leuks op de planning staat, zoals weekendjes weg en vakanties. Wat je nog niet mee van mij zal weten???? Eh… ik kan niet fileparkeren en ik kan geen pannenkoeken bakken! Gaat iedere keer mis…

 7. Haha het tellen en het zingen in de auto doe ik ook.
  Een feitje over mij, hmm…
  Toen Luuk er nog niet was, was ik de hele dag aan het kletsen tegen de hond en de katten.
  Nu Luuk er is klets ik tegen hem en zie ik de hond en de katten reageren en teleurgesteld zijn als ze zien dat ik het niet tegen hun heb hahaha.

 8. Van de zilvervisjes en de kattennagels wist ik al, de rest niet!
  Wat slim van je om die advertenties uit de kranten te knippen, wij hebben niet eens een krant haha!
  Dat is dan mijn feitje haha want ben even totaal niet crea en enorm lui 😉

 9. Ik sluit me aan bij het zingen in de auto! Ik ben echt een maffe wat dat betreft 🙂 Mensen zie je ook wel eens kijken haha, want ik heb als het mooi weer is het raam helemaal open (of in mijn vriend z’n auto het dak), de muziek keihard en dan heel hard meezingen én -dansen! Vooral in de file haha! Mijn vriend doet net zo hard mee dus wij doen ’t ook regelmatig samen 🙂
  Met een goede vriend doe ik dat nog vaker eigenlijk haha, hij heeft giga-boxen in z’n auto dus dat maakt lekker herrie, heerlijk!

  Oh, en ik ben heel nieuwsgierig thuis, lol. We wonen in een doodlopend straatje dus als er een auto de straat inrijdt ga ik altijd stiekem kijken (we wonen op één hoog) wie het is haha!

 10. Super leuk dat je hem ingevuld hebt 🙂 . Leuke feiten om te lezen en sommige zijn ook zeer herkenbaar…nee je bent niet de enige die uren telt hahaha, altijd als ik ga slapen of als ik op het werk ben…

  En plannen, daar ben ik ook goed in en ik hou er van 🙂 . Als er iets tussenkomt, dan kan ik er ook niet tegen haha.

 11. Dat tellen doe ik ook altijd. Gelukkig laat mijn telefoon het ook zien als ik de wekker aan zet ’s avonds (“Nog 7 uur en 25 minuten”). Iets waar ik echt-echt-echt niet tegen kan is piepschuim. Hoe het voelt als je aan je handen, het geluid als iemand het vast pakt of uit een doos haalt. Ik krijg daar echt rillingen van over mijn rug. Brrr.

 12. Haha, leuke feitjes! Gefeliciteerd met deze nominatie. Feitje van mij: een paar jaar geleden heb ik 2 jaar zangles gehad. Helaas is er nu nog maar weinig over van mijn zangstem.

 13. mmm, ik geloof dat ik ook tel… Niet eens echt ooit over negedacht, maar denk idd regelmatig nog zo lang en dan….
  Ik zing op kantoor, echt, wahahaha… Radio hard en gaan… maar ook alleen als ik alleen ben…..

  Leuke weetjes…
  iets wat jij nog niet van mij weet, en wat een leuk weetje is…
  eens ff denken hoor..
  Ik loop bijna altijd zonder jas, en als ik een jas aanheb is die meestal open….

 14. Nee, de meeste dingen wist ik nog niet van je 🙂 Haha dat tellen is afschuwelijk, dat doe ik ook.. Vooral als je in bed ligt en heel graag wilt slapen en je ziet de uren langzaam voorbij gaan…
  Een feitje over mij dat je niet kent, lastig! Ik heb jaaaren geleden op tennis gezeten en zou er nu ook wel weer op willen maar er zijn bij mij in de buurt helaas geen lessen voor mensen van mijn leeftijd 🙁 (alleen kinderen of privé les en dat is ook weer overdreven!)

 15. Ik tel ook vaak hoeveel uur ik nog kan slapen en ik zing in de auto 😉 Ik weet alleen niet precies wat je met dat ’terugschiet-geluid’ bedoelt, is me bij Chuck nog nooit opgevallen. En brr.. zilvervisjes..

 16. Leuk om te lezen, de meeste dingen wist ik inderdaad niet van je 🙂
  Wist je dat ik: vaal alles symetrische wil hebben? Vooral in onze inrichting heb ik dat heel erg. Twee potjes hier, twee potjes daar. 1 grote pot? Dan twee waxinelichthouders aan beide kanten.

 17. Wat slim dat knippen uit kranten! dat vind ik nou echt bijzonder geniaal gevonden! Iets fysiek kunnen vasthouden is sowieso altijd fijner als digitaal vind ik. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *