New in: Trendy zonnebrillen

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door festivalzonnebril

 photo IMG_20140315_1743362_zps5a8b37dc.jpg

Een tijdje terug wil er een doosje op de deurmat (nouja deurmat, in onze brievenbus beneden) Nu het lente is werd ik zeker blij van dit pakketje: 2 zonnebrillen van festivalzonnebril! Deze site heeft een ruim assortiment aan zonnebrillen dus ik zal zeker een kijkje gaan nemen.


Aller eerst ga ik het hebben over de Aviator Mirror Blue, een erg fijne zonnebril die er erg gaaf uitziet. Daarnaast ontving ik de Aviator Classic – Silver Dark , een donkere zonnebril van hetzelfde merk en zelfde formaat. Ik ben er erg blij mee aangezien ik al een langere tijd zo’n soort zonnebril wilde hebben. Hoe ze me staan? Zo dus:

 photo sunglasses_zpsfc0837f9.jpg

Het enige nadeel van beide zonnebrillen is dat ze echt nรฉt passen. Voor iemand met een groter hoofd zou dit net te strak zijn. Ik moet dan ook na een tijdje de zonnebril af doen aangezien ze boven mijn oren een beetje gaan knellen.

Beide zonnebrillen zijn te bestellen en binnen 1-3 dagen op de mat voor โ‚ฌ14,95 per stuk.

About the Author

28 Comments

annouska

Die rechter oogt net even te groot naar mijn mening. Maar ik vind sowieso die linker mooier ^^

Reply
Mayara

Deze model vind ik erg mooi, ik heb eentje in kleur/model rainbow gekocht bij de Kruidvat.

Reply
Ines

Ohja! Staat je moooi! Jammer dat ik niet nog een paar makkelijk kan kopen ๐Ÿ™ (hence op sterkte)

Reply
Mama van Jenthe (Kelly)

Deze staan je mooi! Ik moet altijd een vrij kleine hebben. De meeste vallen altijd van mijn gezicht :'( Haha maar ga ook niet met een kinderzonnebril lopen, lol.

Reply
Nicole

De glazen van de eerste vind ik niet helemaal mijn ding, maar die zit wel beter volgens mij.. als ik het zo zie op de foto dan he ๐Ÿ˜‰

Reply
SAS

In principe is het precies dezelfde bril met alleen andere glazen. Had hem net iets anders opgezet ๐Ÿ˜‰

Reply
Rosanne

Leuke zonnenbrillen heb je! Die met de groen/blauw achtige glazen vind ik onwijs leuk!!
liefs x

Reply
Linda

Gave zonnebrillen! Vooral de blauwe (links) vind ik fijn, zo’n donkere is niet helemaal mijn smaak ๐Ÿ™‚

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *