Dagje unpluggen

Zoals jullie weten was Woensdag een dagje unpluggen voor mij. Even geen pc en dergelijke. Hoe dit is verlopen? Nou heerlijk! (en niet helemaal gelukt hihi)

Ik begon de ochtend voor de verandering eens niet met de computer aan. Ik heb heerlijk gezeten, schoongemaakt en naar een muziekje geluisterd. Na een gezellig bakkie thee met m’n moeder en daarna visite van Laura heb ik eindelijk weer op de skates gestaan! Jeuj. Heerlijk was het, bijna 4 km geskate. Ook ben ik erg blij met mijn nieuwe sportband en de sportkleding die ik EINDELIJK heb kunnen uitproberen.

 photo Screenshot_2014-02-19-14-11-58-1_zps087b2c0e.png

Ik heb wel even stiekem in de middag wat emailtjes verzonden, m’n header aangepast en ben op Instagram geweest om foto’s te posten, wel heb ik ze later geplaatst. Appen heb ik ook nog gedaan. En na het avond eten heb ik nog 2 tv programma’s gekeken. Al met al weinig op de computer e.d. gezeten. Het was voor mij meer een bewustwording hoe vaak ik achter de pc kruip: iets wat ik dus minder ga doen.

 photo dezeweekwasawesome_zps3a985edf.jpg

Doen jullie dat wel eens, een dagje unpluggen?

32 reacties op “Dagje unpluggen

 1. Ja wel vaker, nu probeer ik zelfs nog iets vaker! Mooie skeelers en toch sportief bezig.

 2. Zou inderdaad niet zo verkeerd zijn! In de vakantie vind ik het totaal geen probleem om geen pc tot mijn beschikking te hebben maar thuis lijkt het wel of ik helemaal niet zonder kan…

 3. Als ik zou unpluggen moet ik eerst een ouderwets boek kopen want lezen doe ik op mijn iPad! Muziek luisteren ook trouwens. TV, Facebook en email kan ik heel goed missen. Geen moeite mee, gelukkig!

 4. Ik zou het ook moeten doen, ik verspil er eigenlijk veel te veel tijd mee… Van die momentjes dat ik denk dat ik me verveel en het daartegen helpt ofzo, haha.

 5. Zou het ook eens wat minder moeten doen! Ik zit alleen voor mn werk er altijd achter, vaak thuis ook nog voor mn blog en andere opdrachten die ik naast werk doe. Bijna onmogelijk om hem een hele dag uit te laten. Als het een avondje lukt ben ik al blij ๐Ÿ˜‰

 6. Nee eigenlijk niet…Ik wil dit wel een keertje doen lijkt me echt heerlijk ๐Ÿ™‚ ik vind je nieuwe layout leuk!

  1. Dankjewel! Ben zelf ook erg blij met deze layout. Gelukkig bevat deze geen fouten e.d. zodat ik hem waarschijnlijk een hele tijd online kan laten staan ๐Ÿ™‚

 7. Unpluggen, ik zou het eigenlijk moeten doen. Maar lukt gewoon niet. Wel vind ik het heerlijk om de pc ’s avonds gewoon niet aan te raken en gewoon te genieten van mijn avond op de ouderwetse maniet (sporten, tv kijken)

 8. Ik heb het eigenlijk nooit gedaan. Wel probeer ik soms niet meteen alles te gaan checken op twitter enzovoort maar dat wil ook niet altijd lukken. Ik zou het eigenlijk wel een keer moeten doen dat unpluggen. Want soms wil ik zoveel dingen doen (lezen, aan mijn filofax of gewoon andere leuke dingen) en dan zit je toch weer aan dat internet vast.. Pfff

 9. Oe, knap hoor! Ik zou het helemaal niet kunnen haha. Als ik op vakantie ben, vind ik het al verschrikkelijk als ik (bijna) geen internet of tv heb haha ๐Ÿ™‚ . Maar toch…lijkt het me aan de andere kant ook wel lekker. Rust!

 10. Ik heb wel eens een dagje unplugged. Maar dat is echt heel erg moeilijk. Ik faalde er vrij snel in. Maar binnenkort ga ik een heel weekend unpluggen (althans, ik heb geen computer bij de hand). Wish me luck! ๐Ÿ˜‰

 11. Gebeurt eigenlijk wel regelmatig bij mij, zalig gewoon, op zo een momenten besef je dat je al dat internet niet constant nodig hebt…

 12. Heel herkenbaar! Ik begin de dag ook meestal met de computer. Zodra ik uit bed kom zet ik hem bijna al aan, en zodra ik thuis kom uit mijn werk ook. Ik probeer er ook bewuster mee om te gaan de laatste tijd. In de ochtend voordat ik naar het werk ga blijft hij tegenwoordig meestal uit. Hoewel ik dan wel weer mijn telefoon pak…

 13. Ik krijg dan echt afkickverschijnselen denk ik. Mijn pc is toevallig nu weg, omdat ‘ie gemaakt moet worden en ik wist vanochtend echt even niet wat ik ging doen, want normaal ga ik na het ontbijt altijd eerst internetten. Nu dan maar op de pc van mijn ouders, want ik kon toch echt niet zonder…
  Ik heb wel dagen dat ik de pc gewoon niet aanraak, maar dat is vaker wanneer het buiten heerlijk weer is.

 14. Klinkt lekker. Eigenlijk unplug ik alleen als ik op vakantie ben. Ik doe wel eens een dagje lekker niks maar dan vind ik het toch wel leuk om blogjes te lezen!

 15. Tsjah aangezien ik niet veel kan behalve thuis zitten doe ik maar weinig aan unpluggen haha… Maar wie weet dit weekend want dan heb ik best een vol programma.. waaronder zwemmen! Yeah zin in ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *