Unpluggen

Het is nu Woensdag, sinds vandaag heb ik gewoon al WEEKEND! In de vakantieperiodes werk ik namelijk minder dan de normale schoolweken. Ik heb dus een echte mini-vakantie. Jeuj, voor minivakanties!

Vandaag: Unpluggen op de agenda.
Ik ga lekker genieten van een boek, HOOP TE KUNNEN SKATEN (pretty, pretty, pleaseeee) en anders ga ik lekker naar buiten. Ook ga ik deze dagen grote schoonmaak houden hier in huis.

Binnnekort ben ik weer online. Dit houd dus in dat de reacties even moeten wachten op goedkeuring en het bijlezen van jullie blogjes ook.
Even genieten. Niets meer en niets minder (L)

PS: En morgenmorgenmorgen komt het ingeplande trouw-foto-vragenlijst-blogje online wanttttttt dan zijn wij (alweer!) 1.5 jaar getrouwd.
Hartjes.
Kusjes.
Einde geslijm.

18 reacties op “Unpluggen

  1. lekker hoor ff genieten van je vrijheid en van harte gefeliciteerd met jullie 1,5 jaar man en vrouw zijn. time flies

  2. Eigenlijk super goed van je dat je tijd neemt om te unpluggen, zou ik ook eens moeten doen! Lekker naar buiten en een grote schoonmaak! Ik ben zelf ook bezig met het onder handen nemen van mijn huis, mocht je nog inspiratie zoeken: clean my space & AlejandraTV zijn mijn inspiratiebronnen op youtube voor schoonmaak en organisatie ๐Ÿ™‚ Have fun!

  3. Heerlijk zeg, zo lang weekend! Geniet ervan ๐Ÿ™‚ En het weer ziet er hier in Amsterdam in ieder geval prima uit, dus dat skaten gaat vast wel lukken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *