Omdat je telefoon ook wat leuks verdiend + Winactie (gesloten)

Het hoesje uit deze samenwerking is verkrijgbaar bij Hoesjes.nl

Al eerder schreef ik een artikel over een telefoonhoesje van hoesjes.nl. Ze hebben daar ook zulke leuke telefoonhoesjes dat ik het niet kon laten er eentje te bestellen. Mede doordat ik nu een andere telefoon heb en dringend opzoek was naar een hoesje. Het fijne van deze site is dat het betaalbare hoesjes zijn van goede kwaliteit en een ruim aanbod aan keuze. Zo hebben ze o.a. voor de Samsung Galaxy S5 hoesjes en voor de HTC, Sony en Nokia.

Mijn mening over het nieuwe hoesje:

 photo hoesjebla_zpse9dfcc41.pngHet hoesje is gemaakt van rubber en erg fijn in gebruik. Hij is makkelijk te bevestigen op het toestel en zit er goed omheen. Je krijgt hem alleen met wat druk op de zijkant er goed uit.


Tevens hebben ze de leuke categorie ACCY (waar ik er al een aantal van in bezit heb) met voor veel telefoons een hoop leuke hoesjes. Nou mag ik aan 1 van mijn volgers een hoesje van ACCY weggeven. Klik hier voor het overzicht voor welke telefoons deze beschikbaar zijn.

Het enige wat je hoeft te doen om een hoesje te winnen:

 • Volg me via Bloglovin en like dit bericht.
 • Laat een reactie achter dat je mee doet met een geldig email adres voor als ik contact met je wil opnemen.
 • J
  Over een aantal weken neem ik contact op met de winnaar, die ik random kies.

  About the Author

  20 Comments

  Diana

  Moet mij kapot schamen, ik volgde je nog niet bij bloglovin. Maar nu wel en ik doe gelijk mee met deze winactie.

  Reply
  Laura

  Leuk ik doe ook mee!
  Wist niet eens dat je ook bloglovin had haha! Ga je meteen even volgen enzo 🙂

  Reply
  Louise

  Hoesjes zijn zo leuk 😀 Ik heb al een hele leuke, dus ook ik pas. Maar veel succes aan iedereen die deelneemt!

  Reply
  Birte

  Leuke winactie! Ik heb nog maar pas een hoesje voor mijn gsm, dus ik ga passen, maar: veel succes iedereen!

  Reply
  Niesca

  Ik heb gisteren en hoeje besteld via ebay dus ik sla deze over! Ik heb ook een winactie doe je mee?

  Reply
  Simone

  Rubberen hoesjes zijn erg handig! Ik laat deze keer de winactie aan mij voorbij gaan. 🙂

  Reply
  Aurelie

  Superleuke winactie. Ik ben eens gaan kijken bij de Accy hoesjes en heb al eentje gezien dat ik wel zou willen, hihi!

  Reply
  Marion

  Zo te zien is je telefoon er wel goed mee beschermd! Ik heb het liefst ook met zo’n bumper, voor het geval dat hij valt kan hij niet op het hoekje (glas) vallen 😉

  Reply
  Jennn

  Wat een leuke actie! Ik krijg binnenkort een nieuwe telefoon, dus heb ik dan ook een nieuw hoesje nodig 🙂

  Reply
  Jenny

  Ik won dezelfde prijs laatst al bij Dhini, dus ik doe nu niet mee, maar wens iedereen veel succes 😉 De hoesjes zijn mooi!

  Reply
  Marah

  Leuke winactie! Ik heb net een nieuwe telefoon. Om mijn oude telefoon had ik een erg fijn en mooi hoesje, maar deze nieuwe past er niet meer in. Mijn telefoon is afgeslankt haha. Dus ik doe zeker graag mee!

  Reply

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *