(online) geshopt,  Blog

Omdat je telefoon ook wat leuks verdiend + Winactie (gesloten)

Het hoesje uit deze samenwerking is verkrijgbaar bij Hoesjes.nl

Al eerder schreef ik een artikel over een telefoonhoesje van hoesjes.nl. Ze hebben daar ook zulke leuke telefoonhoesjes dat ik het niet kon laten er eentje te bestellen. Mede doordat ik nu een andere telefoon heb en dringend opzoek was naar een hoesje. Het fijne van deze site is dat het betaalbare hoesjes zijn van goede kwaliteit en een ruim aanbod aan keuze. Zo hebben ze o.a. voor de Samsung Galaxy S5 hoesjes en voor de HTC, Sony en Nokia.

Mijn mening over het nieuwe hoesje:

 photo hoesjebla_zpse9dfcc41.pngHet hoesje is gemaakt van rubber en erg fijn in gebruik. Hij is makkelijk te bevestigen op het toestel en zit er goed omheen. Je krijgt hem alleen met wat druk op de zijkant er goed uit.


Tevens hebben ze de leuke categorie ACCY (waar ik er al een aantal van in bezit heb) met voor veel telefoons een hoop leuke hoesjes. Nou mag ik aan 1 van mijn volgers een hoesje van ACCY weggeven. Klik hier voor het overzicht voor welke telefoons deze beschikbaar zijn.

Het enige wat je hoeft te doen om een hoesje te winnen:

 • Volg me via Bloglovin en like dit bericht.
 • Laat een reactie achter dat je mee doet met een geldig email adres voor als ik contact met je wil opnemen.
 • J
  Over een aantal weken neem ik contact op met de winnaar, die ik random kies.

  0

  20 reacties

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *