Snapshots Week #3/2014

 photo Outlook1_zpse5047545.jpg

1. Deze week stond in het teken van werken, werken & nog eens werken. Veel extra gewerkt (dus extra centjes), met heel veel plezier. Wel heerlijk genoten van de natuur. 2. Ayla zegt: ‘Kiekeboe!’ Vooral zij is erg blij met onze nieuwe krabton en gebruikt hem dan ook regelmatig. 3. Dit raampje kwam ik tegen bij de overblijf. Mooi te zien, zulke oude gebouwen. 4. Daarnaast heb ik in mijn pauzes lekker veel gelezen in het boek Zusje met een theetje erbij.

 photo Outlook11_zps546b02ae.jpg

5. Woensdagochtend was minder. Ik was de vaatwasser aan het inruimen en er stond een scherp mes omhoog. AU. Heb dus een lelijke snee zitten en voelt nu aan als een grote blauwe plek. Rustig aan doen dus. 6. Verder kreeg ik deze email die ik in Januari 2013 naar mezelf had gestuurd. Ik wist toen nog niet dat ik 2 keer mijn baan zou verliezen. Wil je jezelf ook een email sturen? Dat kan! Ik ga weer een nieuwe maken voor volgend jaar. 7. In mijn pauze heerlijk gewinkeld met daarbij een theetje in m’n KeepCup. Een nieuwe boek gekocht en wat leuke setjes BH’s bij de sale van H&M. 8. Verder erg veel genoten van de tijd tussen het werken door, door veel te lezen. Hierdoor heb ik het boek Zusje uitgelezen. Een erg goed boek, binnenkort een recensie op m’n blog te lezen!

J

 • Volg mij op Instagram
 • 36 reacties op “Snapshots Week #3/2014

  1. Fijn dat je zoveel leest in je pauze, lekker ontspannen. Een collega doet ’t ook vaak. Ik lees steeds vaker een boek onderweg in de trein. Ook lekker relaxt!

  2. Wat een mooi idee om jezelf zo’n brief te schrijven… nooit over nagedacht.. maar echt een mooi idee. Ben benieuwd naar zusje.. durf er niet aan te beginnen, is het mooi?

  3. Awww sweet kitteh <3 Een email naar je toekomstige zelf sturen is best een slim iets, ik geloof dat ik dat maar ga schrijven, thanks voor de tip!

  4. Jezelf mailen, wel een grappig idee! Ik zal dat ook eens doen.

   Leuk druk weekje zo te zien allemaal.
   Bij mij lijkt het allemaal wat stabieler, ook veel werken en dan weer naar huis.

  5. Aaah ieeeks, die snee! Beterschap voor je hand! En wat heerlijk dat je gewoon de tijd neemt met een kop thee een boek te lezen. Ik kan daar de rust echt niet voor vinden (tenzij ik op vakantie ben).

  6. Wij hebben ook zo’n krabton en eigenlijk doen ze er niks mee. Ja, één van de twee zet heel soms zijn nagels er in om even uit te rekken, maar die gaten hadden er niet in hoeven zitten. Hahaha.

  7. Ik heb eens gegoogled op keepcup, maar ik kwam niet echt wat nuttigs tegen. Wat is het precies en hoe lang blijft je thee heet?

   En die kattenfoto is leuk!

  8. Heerlijk weekje! Eind deze maand komen 2 logjes online en toevallig had ik ook z’n beetje dezelfde titel. Heb je daar bezwaar tegen of kan ik het gewoon zo laten? :$

  9. Leuke foto’s nouja 1 foto wat minder dat je hebt bezeerd aan een mes 🙁 wat een leuk idee om jezelf een mail te sturen

  10. Wat tof, zo’n mail aan jezelf sturen! Ergens ook een beetje eng; wat als het jaar nu super tegen is gevallen? Ik sla die site even op en denk erover na 😉

  11. Wat leuk dat ze zo blij zijn met hun nieuwe krabton! Hopelijk voelt je hand al iets beter aan, zijn lastige plekken..
   Wens je nog een heel fijn weekend ^^
   Ps: ik heb je doorgelinkt op mijn blog, bij Op dit Moment.

  12. Auw, een snee in je handpalm. Wat een rotplek. Vroeger schreef ik zulke brieven (met de hand) altijd rond mijn verjaardag en met de volgende verjaardag mocht ik ze dan open maken. Erg leuk!

  13. Zusje ben ik afgelopen zomer in begonnen, nooit uigelezen. Sindsdien eigenlijk ook helemaal niks meer gelezen. *oops*

   1. Klopt. de tussenuren kan ik lekker lezen of shoppen. Echter om half 7 van huis gaan en (als het mee zit) half 7 weer thuis komen zijn wel erg lange dagen.

  14. Wat schattig je poes in de krabton.. lijkt me inderdaad erg fijn voor de beestjes! En hoe gaaf een brief naar jezelf sturen, dat ga ik ook zeker doen! Vooral met de verandering die eraan zit te komen hihi…

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *