Last week’s favorites #2

Bestelling bij de HenM – SPORTKLEDING

 photo hmprod1_zps4aa91d78.jpg

Aangezien ik binnenkort (als het weertje een beetje meezit) weer wil gaan beginnen met skaten leek het me een goed idee daar eens wat nieuwe spulletjes voor aan te schaffen! Bij de H&M hebben ze nieuwe sportkleding waar ik in de SALE even wat leuke items heb gekocht: waaronder de bovenstaande. Ik heb er nu al zin in!

Om blij van te worden

 photo IMG_20140109_135938_zpsaf764396.jpg  photo IMG_20140110_165354_zps576f0775.jpg

Mijn nieuwe contract met meer uren was een tijdje terug binnen! *doet een dansje* Super blij dat ik wat uurtjes erbij heb gekregen, ook al zijn het nu nog steeds niet ‘heel veel’ uren die ik maak elk klein beetje is meegenomen. Nog steeds heb ik het super naar mijn zin op werk.

Theetjes, theetjes ennnnn nog meer theetjes. En boeken. En series.

 photo IMG_20140112_104424_zpse19c0aff.jpg  photo IMG_20140108_110018_zps1fa4687f.jpg

De laatste tijd probeer ik zeker wat tijd voor mezelf te nemen. Mijn vrije uurtjes ben ik eigenlijk áltijd bezig met van alles en ik neem nu meer Saskia-tijd. Ook heb ik een nieuwe hashtag op Instagram: #relaxenopwoensdag, mijn enige vrije dagje. Ik ga hem waarschijnlijk nóg meer waarderen aangezien ik de aankomende weken extra werk op de Woensdagen. Ik drink theetjes, maak ons huisje schoon, lees en kijk mijn favoriete series.

Home Sweet Home

 photo 20131227_2218212222_zpsfa61fa54.jpg

We zijn zoals jullie weten veel bezig geweest in ons huisje. Nieuwe gordijnen voor de slaapkamer en woonkamer en onze slaapkamerkast, waar ik ook super blij mee ben! De onderstaande foto is het open gedeelte in de kast. Ik vind het heerlijk knus staan en vind het dan ook zeker een aanwinst voor onze slaapkamer.

En wat zijn jullie favorieten van afgelopen weken?

Last week’s favorites 1

21 reacties op “Last week’s favorites #2

  1. Leuke hashtag voor je vrije woensdagen. En ook al moet je straks wel extra werken op die dagen, blijf genieten van je Saskia-tijd! Fijn dat er in elk overzicht thee staat. Zouden zo mijn foto’s kunnen zijn. Ben een onwijze theeleut!

  2. Gefeliciteerd met je nieuwe contract. En mijn hoogtepunten zijn eigenlijk ook gewoon kleine dingetjes. Mijn nieuwe DVD van Jillian Michaels die is binnengekomen, lekker thuis op de bank film kijken, in bad met een goed boek… Heerlijk!

  3. Gefeliciteerd met je nieuwe contract! Mijn favoriet vandaag was de pan chili con carne die Vriendje-lief gemaakt had toen ik (natgeregend) uit mijn werk kwam. Mjammie!

  4. Leuk om te lezen! Mijn favorieten? Tja, afgelopen weekend was wel erg gezellig en leuk, ontdekt dat Den Bosch een hele leuke stad is en ja, dat ik ook gewoon zin in sporten heb!

  5. Gefeliciteerd met de meerdere uurtjes ^^ Altijd fijn! En zo wardeer je de vrije dagen extra. De afgelopen weken waren bij mij niet zo bijzonder, en we mogen van mij ook wel een aantal weekjes verder zijn.. ( school drukte, spanningen, onderzoeken)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *