Op dit moment #8

Houdt (nog steeds) van: Mijn man, lieve vrienden, lezen en heerlijk op de bank met een theetje series kijken. Genieten!

Leest: Rosamund Lupton – Zusje, nu al een heel eind op weg in het boek en benieuwd waar het naartoe gaat.

Niets kan de band tussen zussen verbreken…

Als Beatrice tijdens een zondagse lunch een paniekerig telefoontje krijgt over de vermissing van haar jongere zus Tess, stapt ze op het eerste vliegtuig naar Londen.

Naarmate ze meer te weten komt over de verdwijning, neemt de verbijstering toe over hoe weinig ze feitelijk weet van het leven van haar zusje en ze is niet voorbereid op de angstaanjagende waarheden die ze onder ogen moet zien.De politie, haar verloofde en zelfs haar moeder leggen zich erbij neer dat ze Tess hebben verloren, maar Beatrice kan dat niet.

Naarmate ze dichter bij de schokkende waarheid komt, raakt ze steeds geïsoleerder van haar omgeving en wil niemand haar meer geloven….
.
Kijkt: Ik heb laatst Rizzoli & Isles afgekeken en wacht nu met smart op een nieuw seizoen! Ook ben ik een heel stuk verder met CSI, al bij seizoen 5 nu. Castle is ook op tv en volg ik ook weer. Genoeg serie materiaal dus!


Denkt aan: De verbouwing van onze badkamer, can’t wait. We zijn lekker bezig met puzzelen hoe we het willen hebben. Ook zijn we bezig met wanneer we vakantie nemen en hoe we deze gaan invullen. Ook al duurt het nog een tijd, de voorpret is fijn.

Wacht met smart op: Mijn leuke sportkleding die ik in de SALE van H&M heb gekocht.

Geniet ik van: Mijn nieuwe baan, de weekenden/vrije tijd en van het bloggen. Genoeg inspiratie en leuke reacties die ik van jullie krijg! Ook gelijk mijn ‘goede voornemen’ van 2014: genieten van ALLES.

Luistert naar: All of me, een ontzettend mooi nummertje. Plus de oude van Ed Sheeran weer (her)ontdekt. Ook luister ik nog steeds naar de nieuwe CD van The Backstreet Boys.

Werkt aan: Het laten ontspannen van mijn lichaam. Door vorig jaar heb ik nog steeds heel wat spanning in m’n lijf zitten en deze wil ik er dit jaar met veel rust uit krijgen. Zodat ik me weer 100% lekker in m’n vel voel.

Blij met: Onze nieuwe gordijnen in de slaapwoonkamer. Geeft een hele andere sfeer en slaap een stuk beter met de donkere slaapkamer.

Wenst: Dat 2014 een beter jaar wordt dan 2013. Maar dit moet wel gaan lukken, slechter dan 2013 kan het iniedergeval niet worden neem ik aan.

[ Zie hier deel 1 , deel 2 , deel 3, deel 4, deel 5 , deel 6 & deel 7 ]

20 reacties op “Op dit moment #8

  1. Ik ben nu een boek van Tess Gerritsen aan het lezen met Rizzoli en Isles (zustermoord). Ook erg spannend.
    En ik blijf het boek ‘Zusje’ maar overal tegenkomen. Ik word ondertussen wel erg benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *