Recensie: Het eind van de rivier

Het eerste boek van 2014 is uitgelezen: Nora Roberts met Het einde van de rivier.

Waar het boek overgaat?
Olivia’s ouders vormden onbetwist het meest stralende koppel van Hollywood, tot de nacht waarin het monster kwam. Het monster dat hun imposante huis vernielde en haar moeder gruwelijk vermoordde; het monster met het gezicht van haar vader… Nu, twintig jaar later, merkt Olivia dat haar herinneringen aan die vreselijke nacht zijn vervaagd. Haar moeders familie heeft alles in het werk gesteld om Olivia uit de publiciteit te houden en liet haar opgroeien in de prachtige natuur van de Pacific Northwest.

Maar ondanks de verschrikking en het verloop van de jaren, verlangt een deel van Olivia ernaar om zich die gruwelijke gebeurtenissen te herinneren, om de waarheid over haar jeugd te weten. Schrijver Noah Brady is de zoon van de politieman die Olivia na de moord weggekropen in haar kast vond en wil deze beruchte nacht reconstrueren, en het ware verhaal vertellen over deze tragische episode in de geschiedenis van Hollywood. Door Noah heeft Olivia de kans om zichzelf met haar tragische verleden te confronteren – en met de verlangens in haar eenzame hart. Maar voordat ze de strijd met haar verleden aan kan gaan, moet Olivia haar toekomst veilig stellen. Want het monster is terug…
en waart rond in de bossen rond de Pacific NorthwestEen heerlijk boek om te lezen van mijn favoriete schrijfster. Voor degene die thrillers tΓ© vinden is dit een goed, spannend boek. Niet teveel details maar gewoon een goedlopend verhaal. Het einde is zeer verrassend, wat ik altijd een must vind aan een boek. Tot de laatste bladzijde heeft het boek me geboeid en ik heb hem dan ook in 1 ruk uitgelezen.

Te koop bij Bruna voor 12,50, bij De Kler 10 euro en bij Boekenvoordeel voor maar 6,99. Bij de laatste heb ik hem dan ook vandaan πŸ˜‰ Hoe het verschil in prijs komt voor hetzelfde boek? Geen flauw idee.

Rating: β˜…β˜…β˜…

About the Author

16 Comments

Esmee

Ik kende deze schrijfster nog niet maar het klinkt als een spannend boek! Ik heb ‘m toegevoegd aan mijn to-read lijstje πŸ™‚

Reply
Niesca

Lijkt me echt een goed boek jammer genoeg heb ik echt geen tijd mee rom te lezen. Er is ook een nieuwe van Suzanne evrmeer en die moet ik ook nog lezen! :/

Reply
Jenny

Wat een prijsverschil zeg, vreemd! He boek klinkt goed en de cover spreekt mij ook wel aan. Weer eentje voor op de steeds langer wordende leeslijst..

Reply
Olga

Hoeveel van haar romans heb je inmiddels al verzameld? Als ik de naam van deze auteur ergens tegenkom, moet ik altijd even aan je denken, omdat je de enige blogger bent (die ik ken) die dit leest πŸ™‚

Reply
SAS

Och hoeveel.. Ik heb zo’n 20 boeken in het Engels van haar en de Nederlandse durf ik niet eens te gokken. Ik heb 3x een billy boekenkast, 3 rijen dik boeken staan van haar. En nog lang niet klaar πŸ˜€

Zijn trouwens niet alleen romans, zoals de meeste denken aangezien ze meer een roman schrijfster is. Er zitten ook zeker hele spannende boeken tussen. (meestal de grote uitgaven, pockets zijn meestal romans)

Reply
Diana

Sas, je hebt je eerste boek in 2013 uitgelezen.. denk dat je 2014 bedoelt?! πŸ™‚

Heb nog altijd geen boeken van Nora Roberts gelezen.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *