The Awesome List: It’s all about quality of life and finding a happy balance between work, friends and family.

    Mijn nieuwe blog layout, erg blij mee en laat hem voorlopig zo staan    inspiratie voor nieuwe blogjes    nieuwe samenwerkingen met bedrijven voor m’n blog, jeej!    glazen theestokjes voor de thee mee te roeren    de leuke interactie op m’n blog/Instagram    de leuke vooruitzichten voor 2014 (met daarbij nog onze huwelijksreis dunnetjes over doen en naar een show van Roue Verveer)    het boek van Nora Roberts die ik uitgelezen heb, goed boek!    deze muziekjes    de nieuwe krabton die we voor onze kitties hebben aangeschaft, ze zijn er blij mee    het jaar 2013 is voorbij, richten op een nieuw jaar vol nieuwe kansen/uitdagingen     de vakantie die we hebben gehad eind 2013    onze nieuwe gordijnen voor de slaapwoonkamer    8 februari lekker high tea’en met m’n vriendinnen    mijn nieuwe trui    heerlijk winkelen    de vele boeken die nog staan te wachten om te lezen    over een aantal weken lekker een Vrijdagje vrij genomen    beginnen in een nieuw boek    een date hebben staan met Leona de 25ste    nieuw thema op m’n smartphone    oppassen op de liefste Kylie    elke dag met plezier naar je werk gaan    hard zingen (of eerder bleré) in de auto    en en en en: mijn nieuwe contract kwam gisteren binnen!
(nog bedankt voor alle lieve reacties op Instagram)    

 photo njvbjnkbn_zps350a94c8.png
Even lekker wat eten&drinken met m’n lief tijdens het shoppen..

20 reacties op “The Awesome List: It’s all about quality of life and finding a happy balance between work, friends and family.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *