The Thankful Project #1


Zoals jullie weten hoe ik erg van Happy-lijstje. Niet voor niets heb ik een categorie The Awesome List. Op TheChasingHappyBlog kwam ik een leuk blog projectje tegen: The Thankful Project.
28 dagen een lijstje van gratitude. Nu maak ik er een aantal posten van, en niet het oorspronkelijke idee van elke dag een blogje. Ik doe per keer zo’n 10 stuks of gratitude. We beginnen nu dus met deel #1!

#1: A Person Heel clichΓ© en waarschijnlijk wel verwacht: Mijn man M. Ik ben erg dankbaar dat ik met hem mijn leven mag delen. Hij is m’n maatje, beste vriend en partner voor het leven. Ik heb in al deze jaren ups & downs samen meegemaakt maar we zijn nog steeds gelukkig met elkaar. Ruim 6 jaar samen en ruim 1 jaar getrouwd. (L)
Daarnaast (ook al mag ik maar 1 persoon opnoemen) ben ik erg blij met m’n nicht Paula, m’n beste vriendinnetje Wendy en m’n vriendinnen Julie, Laura & Sabine. En ook zeker m’n ouders verdienen hier een plekje!

#2: A Role You’ve Played Ik vind het héérlijk een getrouwde vrouw te zijn. Hem ‘mijn man’ te mogen noemen en gekozen te hebben voor zijn achternaam. De rol van Mrs. H. bevalt me uitstekend.

3#: A Place There’s No Place Like Home. Ik ben erg blij met ons huisje en het is steeds meer echt een plekje geworden van ons. Ik kom altijd met een fijn gevoel binnen.

#4: An Experience Voor het eerste terug vliegen vanuit ItaliΓ« in 2007. Nog nooit gevlogen, nog nooit zonder ouders op vakantie geweest, nog nooit echt in het buitenland geweest en nog nooit op een camping geweest. Dat camping gebeuren doe ik nooit meer maar vliegen vind ik (ondanks de oorpijn die ik altijd heb) heerlijk.

#5: A Talent You Have Om dingen moeilijker te maken dan ze zijn.

#6: A Failure Voor mijn gevoel is 2x in 1 jaar je baan kwijt raken wel een failure. Misschien niet geheel mijn schuld maar het geeft je echt wel een naar, falend gevoel.

#7: A Job Zoals jullie weten heb ik nu weer een super leuke nieuwe baan in de kinderopvang. Het heeft me laten inzien dat het leuk vinden van je baan toch het aller belangrijkste is. Met tegenzin naar werk gaan en lichamelijke klachten hiervan krijgen is toch echt geen pretje.

#8: Words Liefde, vriendschap, eerlijkheid, gezondheid, geluk en dankbaarheid.
Woorden die veel voor me betekenen.

#9: A Photo Een foto van onze ondertrouw, een erg mooi moment.
Deze foto is geposeerd aangezien alle formulieren al getekend waren, lol
 photo DSC00403------_zps3b02ca0e.jpg

#10: A Memory Hoewel ik vele mooie herinneringen heb zou ik dan toch gaan voor de ouderlijke kat Blacky. Doordat ik enig kind was zag ik deze kat toch wel als mijn beste maatje. Ik ben dan ook erg verdrietig geweest toen we haar met 18 jaar moesten laten inslapen.

Doen jullie ook mee aan dit leuke dankbaarheids-projectje?

35 reacties op “The Thankful Project #1

  1. Wat een mooi project!! Hele mooie antwoorden en eerlijk;)! Heb m al bij vele bloggers gezien die hem hebben overgenomen. Als ik deze week tijd heb vul ik hem graag in!

  2. Wat een mooie foto van jullie samen zeg, leuke man heb je ook hihi.

    Thankfull project heb ik nog nooit van gehoord, ik ga eens kijken lijkt me wel leuk

  3. Wauw, dit vind ik erg leuk. Ik zie een tag naar voren komen in bloggerswereld! hihi ik ga het zeker overnemen!

  4. Haha als talent dingen moeilijker maken dan ze al zijn, die is erg herkenbaar. Verder word ik erg gelukkig van je lijstje, mooi om te zien dat je zo happy bent! Houd dat vast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *