Behind the scenes

Oktober was GOOOOOD! (& sometimes bad)

Oktober was een maand met vele hoogte en soms diepte punten. De 2 minder leuke dingen waren natuurlijk het laten verwijderen van mijn 2 verstandskiezen, een hel en het tripje naar de dierenarts met Yara waarbij er een bultje is weggehaald. Gelukkig gaat het goed met haar!

Ik ben begonnen bij mijn super leuke nieuwe baan, heb daarvoor veel vrije tijd gehad door de baanwisseling en erg veel kunnen meeten met lieve vrienden. Ik kocht heel wat leuke broeken waaronder m’n baggy pants en m’n christmas pants waar ik super blij mee ben. De nieuwe tv verslaving Rizzoli & Isles was heerlijk om te kijken (nog maar 3 afleveringen tot de seizoensfinale, slik) en hadden we een gezellig dag samen in de Apenheul.

Nog 2 maanden en we gaan alweer richting 2014. Wat is het hard gegaan. En er staan zeker nog leuke dingen op de planning, zoals al ik al eerder beschreef. Het is een minder jaar geweest en hoop dat 2014 een beter jaar gaat opleveren!

 photo PhotoGrid_13834910786162_zpsf100f071.jpg

 • Volg mij op Instagram
 • 0

  21 reacties

  • Annouska

   Hah nog maar twee maanden inderdaad en voor mij mag 2013 snel voorbij zijn en 2014 een stuk positiever beginnen. Maar Oktober was eigenlijk wel een oké maand, nu maar snel op naar November zonder marteling van de tandarts, dokter en dierenartsen! 😉

  • Anouk

   Brrrrr, krijg iedere keer rillingen bij tandartsen, kiezen en al die woorden, haha. Verder wel een fijne maand gehad! Goed te lezen ook dat je het naar je zin hebt op je werk!

  • Wendy

   Ondanks de minder leuke dingen toch genoeg positiefs wat je er tegenover kunt zetten. Geniet nog maar van die laatste 2 maanden van 2013. 🙂

  • Michelle

   Helaas zijn er tussen de mooie momenten ook de slechte, zolang ze maar in balans zijn is het wel te doen,
   Op naar de volgende maand 😉

  • Wanda

   Time flies… als ik de kerstspulletjes alweer zie liggen, kan ik me daar op dit moment nog helemaal niks bij voorstellen. Voor mijn gevoel hebben we nog maar net de zomer gehad maar het gaat inderdaad alweer hard richting het einde van dit jaar…

  • Simone

   Door dieptepunten zie je ook weer hoogtepunten (niet dat dan de dieptepunten leuk zijn). Het jaar is nog niet om, er kunnen nog een hoop leuke dingen gebeuren! 😀

  • Mandy

   De tijd gaat zo snel. En het lijkt ook elk jaar sneller te gaan. Genieten dus maar van zulke mooie maanden 🙂

  • Nina

   Oeh, ja nog maar 2 maanden en we zitten in een nieuw jaar. Ondanks de narigheid toch ook een lekkere maand gehad!!

  • Rianne

   Voor ik het vergeet: Gefeliciteerd dat het je ondanks de crisis en zo is gelukt om weer een nieuwe leuke baan te vinden en beterschap voor Yara. Neemt zij haar medicijnen trouw in of is het een gevecht?

   • SAS

    Gelukkig vind ze de voeding waar ik het in meng te lekker om te laten staan. Dus gelukkig geen gevecht 🙂 en bedankt voor de felicitatie, ben er dan ook heel blij mee

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *