Blog,  Reizen en uitstapjes,  Terugblik

For the first time

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Selectcamp

Bij alle vakanties heb ik natuurlijk goede en mooie herinneringen. Echter is er 1 vakantie die er wel bovenuitspringt: de vakantie in 2007. De áller eerste zonder ouders en met mijn partner, net in het begin van onze relatie.

Nog steeds vind ik het super leuk de foto’s terug te kijken. De heenreis úren in de auto (ik wordt snel wagenziek en zo kan je bedenken hoe verliefd ik wel eigenlijk was) – (sterker nog in had onwijze last van m’n blaas en heb toen niets gezegd aangezien ik echt zo graag mee wilde). Samen op de camping, samen stadjes bezoeken, samen het game-centre onveilig maken. Samen een pizza delen, mega veel ijsjes eten, 100x uit de tent ‘s nachts om te plassen (bij terugkomst bleek ik dus een blaasontsteking te hebben).

 photo DSC00626_zpsaaeed85e.jpg

Echter zal ik zelf nooit meer op een camping gaan staan. Niet omdat je het sanitair moet delen met anderen of met je wc rolletje over het veld lopen maar puur omdat ik graag een slot op m’n deur heb. Niks tent of camper. Gewoon een hotelletje of appartement. Wel vond ik Italië super mooi en ik ga er zeker nog eens een keertje terug. Venetië lijkt me echt prachtig!

Mooie herrineringen, om te koesteren en met een lag op terug te denken. Oh en op de terug weg zijn we met het vliegtuig gegaan. Voor het eerst alleen op vakantie, voor het eerst met m’n vriend op vakantie, voor het eerst op een camping en voor het eerst in een vliegtuig.

De Italiaanse vakantie op de camping naast Bella Italia vergeet ik zeker nooit meer!

0

18 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *