For the first time

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Selectcamp

Bij alle vakanties heb ik natuurlijk goede en mooie herinneringen. Echter is er 1 vakantie die er wel bovenuitspringt: de vakantie in 2007. De áller eerste zonder ouders en met mijn partner, net in het begin van onze relatie.

Nog steeds vind ik het super leuk de foto’s terug te kijken. De heenreis úren in de auto (ik wordt snel wagenziek en zo kan je bedenken hoe verliefd ik wel eigenlijk was) – (sterker nog in had onwijze last van m’n blaas en heb toen niets gezegd aangezien ik echt zo graag mee wilde). Samen op de camping, samen stadjes bezoeken, samen het game-centre onveilig maken. Samen een pizza delen, mega veel ijsjes eten, 100x uit de tent ’s nachts om te plassen (bij terugkomst bleek ik dus een blaasontsteking te hebben).

 photo DSC00626_zpsaaeed85e.jpg

Echter zal ik zelf nooit meer op een camping gaan staan. Niet omdat je het sanitair moet delen met anderen of met je wc rolletje over het veld lopen maar puur omdat ik graag een slot op m’n deur heb. Niks tent of camper. Gewoon een hotelletje of appartement. Wel vond ik Italië super mooi en ik ga er zeker nog eens een keertje terug. Venetië lijkt me echt prachtig!

Mooie herrineringen, om te koesteren en met een lag op terug te denken. Oh en op de terug weg zijn we met het vliegtuig gegaan. Voor het eerst alleen op vakantie, voor het eerst met m’n vriend op vakantie, voor het eerst op een camping en voor het eerst in een vliegtuig.

De Italiaanse vakantie op de camping naast Bella Italia vergeet ik zeker nooit meer!

About the Author

18 Comments

Wanda

Terugkijken op vakanties is altijd leuk om te doen! Met een tent of toercaravan op pad zie ik ons ook niet meer zo snel doen, een stacaravan huren hebben we nu 2 keer gedaan en dat is ons goed bevallen. Dan heb je in ieder geval je eigen sanitair en dat vind ik wel een vereiste…

Reply
Regina

Haha niet? Ik kan echt genieten van het kampeerleven, maar ik snap ook wel wat je bedoelt.

Reply
Whitney

Oh ik ken dat! Ging in 2010 voor het eerst zonder me moeder, zus en broertje op vakantie. Naar mijn vriend zijn geboorteland. De heenreis was ik zo misselijk! Voor het eerst met de auto, 26 uur over gedaan omdat ik telkens wilde stoppen =D Ben echt gewend aan het vliegtuig haha.. Super om aan zulke momenten te terug te kunnen denken.

Reply
Shanti

Heerlijk om zo terug te kijken! Ik maak na de vakantie vaak kleine boekjes met foto’s ervan, die liggen onder de tafel bij de bank en soms kan ik echt gewoon met een glimlach op de bank zitten, terwijl ik door die boekjes blader.

Reply
Niesca

Leukkk ik vind het ook altijd zo leuk om oude fotos terug te kijken! en daarom maak ik eigenlijk ook altijd best veel foto’s leuk voor later

Reply
Inge

Camperen vind ik wel leuk, vorig jaar in Frankrijk gedaan, zalig gewoon, dit na jaren op hotel gaan en chambre d’hotes.

Wagenziek dan, ik ken het, toen we naar Italië zijn geweest ben ik ziek geworden toen we net in Oostenrijk binnenreden, bah, ni normaal.

Reply
Swaen

Leuk! Ik ben 2 jaar geleden voor het eerst met mijn lief op fietsvakantie geweest, super leuk! Tentje mee op de fiets en gaan maar! Afgelopen zomer zijn we twee weken wezen zeilen, ook een super leuke vakantie 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *