photo random_zps2a2a172d.png

 photo IMG_20131022_085239_zps616210a5.jpg
Heerlijk m’n haartjes laten knippen bij de kapper. Was wel echt nodig aangezien ik niet zo vaak naar de kapper ga.
(heb er dan ook echt een bloedhekel aan)

 photo IMG_20131022_182626_zps2376ce74.jpg
Nieuwe producten gekocht voor m’n krullende nieuwe coupe.

 photo IMG_20131022_143153_zpsb47db485.jpg
Heerlijk lezen met een knuffelende Yara op schoot.
Ook nog steeds super blij met m’n baggy pants.

 photo IMG_20131022_190613_zpsa15597dc.jpg
Even een herfst kleurtje aangeschaft voor op mijn nagels.
M. vind het niet mooi, deste meer ga ik hem dus opdoen ^^

 photo IMG_20131024_113832_zps56584766.jpg
Het was heerlijk weer en de katten genoten ook zichtbaar in het zonnetje.

 photo IMG_20131024_145534_zps15ddd50d.jpg
Met Yara naar de dierenarts, wat klonk ze zielig! Ze heeft een bultje zitten in haar nek waar we naar hebben laten kijken. Mevrouw was er absoluut niet blij mee, ze hebben (met z’n 2e) met een handdoek over haar heen naar het plekje moeten kijken. Gelukkig was het niets ergs maar we moeten het wel in de gaten houden. Update: inmiddels is het plekje groter geworden en gaan we het waarschijnlijk preventief laten weghalen. Ook klom madam van de tafel en ging al grommend en blazend onder de kast zitten van de dierenarts. Met veel pijn en moeite weer in de mand gekregen (om nog maar te zwijgen van het er thuis in krijgen om weg te gaan) Na me een uurtje te hebben genegeerd trok ze weer bij en kwam heerlijk bij me knuffelen. Eigenlijk hadden haar nagels nog geknipt moeten worden maar dit durfde de dierenarts niet aan.

 photo IMG_20131025_092920_zps2fa5daad.jpg
Heerlijk wandelen en genieten van de mooie herfst natuur.
Lekker boodschapjes gehaald in de vroeger ochtend.

 photo IMG_20131025_133217_zpsd53e164f.jpg
Een dagje vrij betekend series kijken.
Heel wat afleveringen die ik had opgenomen gekeken van CSI.

 photo Naamloos_zps0f08a4a3.png
Zaterdag hadden we een heerlijk dagje gehad in de ApenHeul

 • Volg mij op Instagram
 • 0
  47 reacties

  47 thoughts on “Random foto’s van week 43

  1. Lief meisje schreef:

   Leuk overzichtje van de afgelopen week. Katten zijn rare wezens bij de dierenarts.

  2. Annouska schreef:

   Ah heerlijk zo kunnen genieten van je vrije dag. Wel balen dat je nog een keer terug moet naar de dierenarts zeg..

  3. Merel schreef:

   Hoe kan je nou een hekel hebben aan de kapper, haha!? Ik baal er echt zoooo van dat ik van mezelf niet meer vaker mag gaan dan eens per 3 maanden nu ik het langer laat groeien. Vroeger ging ik bijna elke 5 weken, haha, HEERLIJK.

   1. SAS schreef:

    Ahh nee dat kan ik me echt niet voorstellen haha. Dat gefrunnik aan je haar.. Nee, doe maar niet. Ik ga zo min mogelijk 😉

  4. Jenny schreef:

   Ik heb tegenwoordig een hele gezellige kapster, altijd dikke lol! Dat maakt het kappersbezoekje leuker.

  5. Jana schreef:

   Leuke foto’s ! x Jana

  6. Fijn overzichtje! CSIIIIII, ook heel fijn haha.

  7. Miriam schreef:

   Wat een superleuk overzichtje heb je gemaakt zeg!!

   Wat sneu van je kat.. hoe gaat het nu?

   Prachtige nagellak!! en de kapper is nodig maar mijn hobby is t ook niet hihi

   1. SAS schreef:

    Ik ben nu aan het proberen informatie te krijgen over het weghalen van het bultje. Vind het zo sneu en ze heeft er geen last van, maarja beter voorkomen dan genezen!

  8. RenéSmurf schreef:

   ja, dat doet me denken aan dat ik ook weer eens geknipt moet worden, maar dat komt wel. Ja, lekker tv kijken is soms heerlijk he, ergens helemaal in op gaan.

  9. Swaen schreef:

   Arme kat!

  10. Mieke schreef:

   Fijne foto’s!

  11. Miranda schreef:

   Wat een heerlijk overzichtje weer, blijft toch leuk!

  12. Billy schreef:

   het gebeurt zelden dat ik hoor dat een vrouw een hekel heeft aan naar de kapper gaan!
   Groetjes

   1. SAS schreef:

    Haha kan me voorstellen. De meeste vrouwen vinden het heerlijk: ik haat het echt

  13. Wanda schreef:

   Het merendeel had ik natuurlijk op Instagram al voorbij zien komen maar het is gewoon leuk om het verhaal erachter nog eens te lezen! Ik moet er ook niet aandenken om met mijn kat naar de dierenarts te moeten, Clooney is ook nogal vinnig dus dat wordt dan vast een hele strijd…

  14. Kelly schreef:

   Wat een leuke foto’s. 🙂

  15. Merel schreef:

   Leuke foto’s! En haha, ik heb zelf ook katten en ik herken het genietende koppie zo hard. Het harde leven van een kat… verder een leuk artikel! 🙂

  16. Anouk schreef:

   Wat een fijne foto’s! Die laatste is zo lekker herfstig, leuk een dagje apenheul! Blij met je nieuwe haar:)!?

   1. SAS schreef:

    Ja ben er zeker blij mee. Lekker de doden punten eraf, mijn haar leeft weer!!

  17. Song- Thanh schreef:

   Ah lieve katten heb je!

  18. Emma schreef:

   Je baggy pants zijn echt zo leuk! <3

   1. SAS schreef:

    Jaaaaa vind ik ook. En hij zit heerlijk<3

  19. Monique schreef:

   Je baggy pants zijn echt geweldig. Leuk patroontje ook!

   1. SAS schreef:

    Ben er zelf ook nog steeds super blij mee<3

  20. Marije schreef:

   Fijne foto’s! 😀 Lekker he naar de kapper gaan 😀 X

  21. Miranda schreef:

   Wat vervelend dat je kat een bult heeft, sterkte ermee. Leuke foto,s weer de meeste kende ik al.

  22. Simone schreef:

   Leuke foto’s! Wat minder van Yara. Hopelijk gaat het gauw beter met haar!

  23. Lyanne schreef:

   Leuke foto’s!

  24. Mandy schreef:

   Leuke foto’s! Heerlijk nog even van de week dat zonnetje. Dat is nu wel echt voorbij met die storm 🙁

  25. Laura schreef:

   Wat een fijne foto’s!

  26. Wendy schreef:

   Ik zag je foto’s van de Apenheul voorbij komen en ik riep gelijk tegen mijn vriend dat we daar echt een keer naar toe moeten. Ik ben er voor het laatst geweest toen ik nog in de buggy zat, dus kan me er niks meer van herinneren.
   Wat kunnen katten zielig en boos zijn als ze naar de dierenarts moeten hè? Die van mij hebben er gelukkig niet heel veel moeite mee. Ik vind het zelf altijd vervelender dan hun, maar dat is omdat ik een bepaalde dierenarts daar gewoon niet mag.

   1. SAS schreef:

    Ja echt doen hoor, super leuk! Ayla heeft niks van de dierenarts maar Yara wordt een een XXL-bitchy kat dan ineend. Grommen, zielig miauwen, blazen, krabben en wegkruipen… Zo zielig maarja beter even naar laten kijken…

  27. Saar schreef:

   Lekker weekje! Goed dat je toch even naar het plekje hebt laten kijken!

  28. Veronica schreef:

   Leuk overzichtje! Mooi ook die herfstige foto’s!

  29. Mayara Esther schreef:

   Haha ik durf het niet meer om in Nederland naar de kapper te gaan, alle keren die ik toen ben geweest hebben ze mijn haar ver boven mijn schouders geknipt zonder mijn toestemming. Ik heb dus besloten dat ik alleen maar in Kaapverdië naar de kapper ga. En ik hoop dat er niets aan de hand is met Yara, beterschap voor haar. 🙁

   1. SAS schreef:

    Ja heel vervelend. Bij die kapper laat ik me ook maar door 1 persoon knippen, die knipt altijd gewoon wat ik vraag

  30. Iris schreef:

   Leuk! Wat zielig voor Yara :(, hopelijk is ze er snel vanaf.

  31. cheyenne schreef:

   leuke foto’s! klinkt als een fijne, rustige week 🙂
   xo, cheyenne

  32. Moira schreef:

   Ow ziet er super uit op je plaatjes. Heerlijk, poezenbeest op schoot. Hoop dat het plekje niets ernstigs is…. Fijne week gewenst!

  33. Marcella schreef:

   Leuke dingen, fijn lijstje! Wel naar dat je kat een bultje heeft wat weggehaald moet worden. Maar preventief er op tijd bij zijn lijkt me wel fijn. Scheelt toch zorgen! Onze katten liggen ook zoveel mogelijk in de zon als deze in huis schijnt. Mooi om te zien hoe ze dan liggen 😉

  34. Iris schreef:

   Haha ik ga ook veeel te weinig naar de kapper. Ook omdat ik er zo’n hekel aan heb. Vooral omdat ik er meestal 3 uur moet zitten met verven en alles, gaap. Ik moet ook snel weer eens gaan!

  35. Chantal schreef:

   Nagels lakken> dat doe ik nu nooit, vreemd he

  36. Anke schreef:

   Oh met een kat naar de dierenarts is nooit leuk. Al moet ik zeggen dat de onze de reis vervelender vindt dan bij de arts zelfs zijn, haha. Laatste keer dat we er waren hebben we er inderdaad ook een nagelschaartje gekocht, nu onze kat zo oud is dat ze niet meer zelf haar nagels stomp krabt.

   1. SAS schreef:

    Onze andere kat heeft er ook geen last van maar Yara wordt echt een bitchy-kat :’)

  37. Malou schreef:

   Leuke foto’s 🙂

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *