Aapies kijken in De ApenHeul

 photo DSC0243522_zps53186150.jpg


Gisteren hadden we een gezellig dagje in de ApenHeul. Een tijdje terug heb ik kaartjes besteld via Vakantieveiligen. Dat zijn tenminste nog eens leuke prijsjes die ze daar hebben. Vroeger ben ik er al een aantal keren geweest en vond het altijd erg leuk. Vooral de aapjes die er los lopen. We hadden mooi weer en hebben heel wat leuke foto’s gemaakt. Kijken jullie mee?


 photo jhbjkhgb---_zps10e16787.jpg

 photo DSC02359_zps4412c746.jpg

 photo DSC02382_zps59d64b1e.jpg

 photo DSC02383_zps2b34cb33.jpg

 photo DSC02406_zps54baab81.jpg

 photo DSC02425_zps19375d01.jpg

 photo DSC02430_zps38fc4a71.jpg

 photo DSC02433_zpsd524ddbe.jpg

 photo IMG-20131026-WA0006_zps36f31993.jpg

 photo IMG-20131026-WA0007_zps9a7a28e2.jpg

 photo IMG-20131026-WA0000_zps23e798c6.jpg

Zijn jullie wel eens in de ApenHeul geweest?

35 reacties op “Aapies kijken in De ApenHeul

 1. Aapjes zijn zo leuk! Ik ben vroeger ook eens in de Apenheul geweest en toen jatte zo’n Pipi Langkous aapje (die kleine weet je wel, doodshoofdaapje denk ik?) de camera van een vrouw. Hilarisch.

 2. Wat een leuke foto’s allemaal! Ik woon zelf in Apeldoorn, maar ben er eigenlijk alleen een keer geweest toen ik een jaar of twee was. Ik kan mij er dus niks meer van herinneren haha. Toch wil ik er wel eens naartoe gaan, want het lijkt mij wel erg leuk.

 3. ja, en het mooiste is natuurlijk die korting, dan is het net of je geld aan het verdienen bent terwijl je plezier maakt! Apen zijn leuk, maar zouden eigenlijk niet in gevangenschap moeten leven.

 4. Oh, ik ben één keer in de apenheul geweest maar vond dat heel erg tegenvallen toen, de meeste apen zaten toen binnen in verblijven die écht zo erg stonken dat ik er niet eens naar binnen ben geweest, vond dat zo zielig toen. Sindsdien ben ik daar nooit meer geweest, ga liever naar een “grote” dierentuin.

 5. enkele jaren geleden ben ik daar ook geweest met mijn gezin. Het was inderdaad leuk tussen al die kleine loslopende aapjes te vertoeven.

 6. Ik ben ook meerdere keren in de Apenheul geweest en de laatste keer was op mijn verjaardag vorig jaar! Heb er echt van genoten.. ik moest ook erg lachen om die neusapen en die doodshoofdaapjes… so cute!

 7. Mooie foto’s! Wat kwamen ze dichtbij. Ik kwam altijd vaak in de apenheul, wel weer eens een leuk idee!

 8. Leuke foto’s! En wat hebben jullie het nog getroffen met het weer zeg! Ik ben er nog nooit geweest, we zouden er ooit op de lagere school heen, dus ik helemaal door het dolle maar toen begonnen er wat ouders te mokken en zijn we uiteindelijk naar Hellendoorn geweest, vond ik wat minder want ik was als kind al niet van de pretparken…

  1. Ik was (en ben) ook niet van de pretparken hoor. Dierentuinen daarin tegen vind ik echt super (L) En we hadden zeker mooi weer, erg fijn!

 9. Aahw aapjes zijn zo leuk en lief! Ik ben er een keer geweest toen ik nog heel klein was, maar dat weet ik eigenlijk alleen nog maar van de foto’s 😉

 10. Wat leuk! Jullie hebben mazzel gehad met het weer
  Ik ben er volgens mij nog nooit geweest (of in ieder geval niet dat ik me kan herinneren). Zou er wel een keer naartoe willen 🙂

 11. Ik wil er ooit nog wel eens naartoe! Lijkt me super gaaf 😀 ik ben in Frankrijk dit jaar ook naar een apenpark geweest waar je de apen allemaal eten mocht geven, zo leuk! Vooral omdat er ook heel veel kleintjes waren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *