The Awesome List: Sometimes a girl’s gotta have some chocolate

  Photobucket  Heerlijke weekenden  Photobucket  dat het goed gaat met Yara na het bezoekje aan de dierenarts  Photobucket  m’n nieuwe keep cup  Photobucket  oppassen op lieve Kylie  Photobucket  vaker losse thee drinken  Photobucket  mijn nieuwe christmas pants  Photobucket  plezier hebben in m’n werk  Photobucket  de leuke reacties op blogjes en interactie met m’n lezers  Photobucket  oude pantoffels herontdekken  Photobucket  series kijken  Photobucket  nieuwe apps ontdekken  Photobucket  yellow label tea *hartje*  Photobucket  kleine aanpassingen aan m’n layout  Photobucket  lezen, nu bezig in Zusje van Camilla Läckberg  Photobucket  sint/kerstcadeaus shoppen  Photobucket  middagdutjes om een beetje bij te komen  Photobucket  complimentjes krijgen  Photobucket  vandaag een vrije dag hebben  Photobucket  genieten van chocola  Photobucket  


source

0

Misschien ook leuk om te lezen...

22 Comments

  1. Heel erg leuk lijstje! Ik kan ook niet wachten om voor kerstcadeaus te shoppen, want heb al heel wat leuke dingen gezien. Ik zal alleen eerst mijn no-buy moeten uitzitten haha.

  2. Wat een leuk lijstje! Chocolade is echt heerlijk, het is voor mij echt al heel lang geleden dat ik dit op heb. Nu heb ik er trek in… x

  3. Hmmm, chocola. Sinds ik klaar ben met avond eten smacht ik al naar zoetigheid. Ik ben in staat om nu nog cupcakes te gaan bakken.

    Fijn lijstje! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *