Geluksmomentjes

The Awesome List: Sometimes a girl’s gotta have some chocolate

    Heerlijke weekenden    dat het goed gaat met Yara na het bezoekje aan de dierenarts    m’n nieuwe keep cup    oppassen op lieve Kylie    vaker losse thee drinken    mijn nieuwe christmas pants    plezier hebben in m’n werk    de leuke reacties op blogjes en interactie met m’n lezers    oude pantoffels herontdekken    series kijken    nieuwe apps ontdekken    yellow label tea *hartje*    kleine aanpassingen aan m’n layout    lezen, nu bezig in Zusje van Camilla Läckberg    sint/kerstcadeaus shoppen    middagdutjes om een beetje bij te komen    complimentjes krijgen    vandaag een vrije dag hebben    genieten van chocola    


source

0

22 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *