The Awesome List: Sometimes a girl’s gotta have some chocolate

    Heerlijke weekenden    dat het goed gaat met Yara na het bezoekje aan de dierenarts    m’n nieuwe keep cup    oppassen op lieve Kylie    vaker losse thee drinken    mijn nieuwe christmas pants    plezier hebben in m’n werk    de leuke reacties op blogjes en interactie met m’n lezers    oude pantoffels herontdekken    series kijken    nieuwe apps ontdekken    yellow label tea *hartje*    kleine aanpassingen aan m’n layout    lezen, nu bezig in Zusje van Camilla Läckberg    sint/kerstcadeaus shoppen    middagdutjes om een beetje bij te komen    complimentjes krijgen    vandaag een vrije dag hebben    genieten van chocola    


source

About the Author

22 Comments

Lies

Heel erg leuk lijstje! Ik kan ook niet wachten om voor kerstcadeaus te shoppen, want heb al heel wat leuke dingen gezien. Ik zal alleen eerst mijn no-buy moeten uitzitten haha.

Reply
Esmée

Wat een leuk lijstje! Chocolade is echt heerlijk, het is voor mij echt al heel lang geleden dat ik dit op heb. Nu heb ik er trek in… x

Reply
Wendy

Hmmm, chocola. Sinds ik klaar ben met avond eten smacht ik al naar zoetigheid. Ik ben in staat om nu nog cupcakes te gaan bakken.

Fijn lijstje! 🙂

Reply
Eva

Aah Zusje heb ik volgens mij ook gelezen! Vind Camilla Läckberg altijd in ieder geval wel erg goed 🙂

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *