Tea-Time Wishlist, because a day without tea is not a good day

Als echte theeleut vind ik het heerlijk om op het web (en in winkels) te neuzen naar thee-spulletjes. Zo heb ik natuurlijk al Mr. Tea en de Theebloemen & Tea Monkey. Deze onderstaande items zou ik graag aan mijn theeverslaving willen toevoegen:

 photo teatimewishlist2_zpse60c40bd.jpg

(L)   4 Granite Coasters te koop bij Mark & Spencer   (L)   Kirstie Allsopp Porcelain Tea for One Set te koop bij Mark & Spencer   (L)   Eco Cup te koop bij MegaGadgets   (L)   Kop & Schotel TEA Riverdale te koop bij Riverdale (en Intratuin)   (L)

Gelukkig komen er heel wat leuke feestdagen aan waarbij ik dit op mijn lijstje kan zetten.

0

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

23 Comments

Sophie

Wat een leuke thee goodies! Ik kan niet wachten totdat de Marks & Spencers hier in Den Haag opent, zij gaan vast heel veel leuke spullen verkopen 🙂

Reply
Jana

Die eco cup lijkt me tof ! Heb zelf eentje wat je overal mee kunt nemen superhandig x Jana

Reply
LNNK

Stuk voor stuk fijne spullen. Ik heb een keepcup, beetje vergelijkbaar met die eco cup. Ik ben daar erg blij mee!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.