Tea-Time Wishlist, because a day without tea is not a good day

Als echte theeleut vind ik het heerlijk om op het web (en in winkels) te neuzen naar thee-spulletjes. Zo heb ik natuurlijk al Mr. Tea en de Theebloemen & Tea Monkey. Deze onderstaande items zou ik graag aan mijn theeverslaving willen toevoegen:

 photo teatimewishlist2_zpse60c40bd.jpg

(L)   4 Granite Coasters te koop bij Mark & Spencer   (L)   Kirstie Allsopp Porcelain Tea for One Set te koop bij Mark & Spencer   (L)   Eco Cup te koop bij MegaGadgets   (L)   Kop & Schotel TEA Riverdale te koop bij Riverdale (en Intratuin)   (L)

Gelukkig komen er heel wat leuke feestdagen aan waarbij ik dit op mijn lijstje kan zetten.

23 reacties op “Tea-Time Wishlist, because a day without tea is not a good day

  1. Wat een leuke thee goodies! Ik kan niet wachten totdat de Marks & Spencers hier in Den Haag opent, zij gaan vast heel veel leuke spullen verkopen πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *