Tea-Time Wishlist, because a day without tea is not a good day

Als echte theeleut vind ik het heerlijk om op het web (en in winkels) te neuzen naar thee-spulletjes. Zo heb ik natuurlijk al Mr. Tea en de Theebloemen & Tea Monkey. Deze onderstaande items zou ik graag aan mijn theeverslaving willen toevoegen:

 photo teatimewishlist2_zpse60c40bd.jpg

(L)   4 Granite Coasters te koop bij Mark & Spencer   (L)   Kirstie Allsopp Porcelain Tea for One Set te koop bij Mark & Spencer   (L)   Eco Cup te koop bij MegaGadgets   (L)   Kop & Schotel TEA Riverdale te koop bij Riverdale (en Intratuin)   (L)

Gelukkig komen er heel wat leuke feestdagen aan waarbij ik dit op mijn lijstje kan zetten.

About the Author

23 Comments

Sophie

Wat een leuke thee goodies! Ik kan niet wachten totdat de Marks & Spencers hier in Den Haag opent, zij gaan vast heel veel leuke spullen verkopen 🙂

Reply
Jana

Die eco cup lijkt me tof ! Heb zelf eentje wat je overal mee kunt nemen superhandig x Jana

Reply
LNNK

Stuk voor stuk fijne spullen. Ik heb een keepcup, beetje vergelijkbaar met die eco cup. Ik ben daar erg blij mee!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *