Blog

Huishoudelijke mededelingen #2

 photo hh_zps61074040.png

Huishoudelijke mededeling #1: Geknutseld aan een nieuwe layout. Wat vinden jullie ervan? Nu alleen nog de ‘Continue Reading’ aanpassen, iemand een idee?!

Huishoudelijke mededeling #2: Al eerder had ik eraan gedacht: vele plaatjes die ik heb gebruikt zonder dat ik de daadwerkelijke bron kon vinden. Eerste schreef ik een stukje bij de About Me pagina erover, maar na het lezen van Tips voor foto’s op je blog van Lnnk.nl toch besloten zoveel mogelijk plaatjes eraf te halen. Bij de meeste blogjes zie je nu dus plaatjes/foto’s van mijzelf. Na 2010 ben ik nog steeds bezig met aanpassen. Van de plaatjes die erop staan staat een link met de bron eronder en ik ben bezig met toestemming vragen aan de eigenaren.

Huishoudelijke mededeling #3: Bij de Menu-balk heb ik een contact-pagina toegevoegd met daaronder mijn Social Media Sites. Ook de About The Blogger pagina is aangepast.

Huishoudelijke mededeling #4: Nog een aanpassing op de About The Blogger pagina: Het stukje over iliveformydreams en de credits heb ik bijgewerkt. Zo weten jullie precies waar ik wat vandaan heb gehaald.

Huishoudelijke mededeling #5: Even een aantal categorieën/blogposten die regelmatig voorbij komen: The Awesome List happylijstjes, Photo Diary foto-overzichtjes, lijstjes van pas gekeken films en films die ik graag wil kijken.

Zijn er nog dingen die jullie graag willen zien of missen op iliveformydreams?

0

22 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *