photo hh_zps61074040.png

Huishoudelijke mededeling #1: Geknutseld aan een nieuwe layout. Wat vinden jullie ervan? Nu alleen nog de ‘Continue Reading’ aanpassen, iemand een idee?!

Huishoudelijke mededeling #2: Al eerder had ik eraan gedacht: vele plaatjes die ik heb gebruikt zonder dat ik de daadwerkelijke bron kon vinden. Eerste schreef ik een stukje bij de About Me pagina erover, maar na het lezen van Tips voor foto’s op je blog van Lnnk.nl toch besloten zoveel mogelijk plaatjes eraf te halen. Bij de meeste blogjes zie je nu dus plaatjes/foto’s van mijzelf. Na 2010 ben ik nog steeds bezig met aanpassen. Van de plaatjes die erop staan staat een link met de bron eronder en ik ben bezig met toestemming vragen aan de eigenaren.

Huishoudelijke mededeling #3: Bij de Menu-balk heb ik een contact-pagina toegevoegd met daaronder mijn Social Media Sites. Ook de About The Blogger pagina is aangepast.

Huishoudelijke mededeling #4: Nog een aanpassing op de About The Blogger pagina: Het stukje over iliveformydreams en de credits heb ik bijgewerkt. Zo weten jullie precies waar ik wat vandaan heb gehaald.

Huishoudelijke mededeling #5: Even een aantal categorieën/blogposten die regelmatig voorbij komen: The Awesome List happylijstjes, Photo Diary foto-overzichtjes, lijstjes van pas gekeken films en films die ik graag wil kijken.

Zijn er nog dingen die jullie graag willen zien of missen op iliveformydreams?

0
22 reacties

22 thoughts on “Huishoudelijke mededelingen #2

 1. Billy schreef:

  je layout is heel mooi, Saskia
  Helder en duidelijk, en goed ingericht.

 2. Merel schreef:

  Leuke layout! En inderdaad, ik ben ook zoveel mogelijk overgestapt op eigen foto’s. Het is sowieso ook superleuk om zelf te fotograferen, dus waarom niet?

 3. Lief meisje schreef:

  Leuke lay-out heb je gemaakt.

 4. Moira schreef:

  Ik vind de layout mooi geworden, hoor!
  Wel goed dat je de foto’s allemaal gaat verantwoorden….. Denk denk denk…. Tis wel veel werk, he?

  1. SAS schreef:

   Zeker veel werk, ik blog sinds 2009 op dit domein en heb ruim 900 artikelen. Toch is het me in 2 dagen (en héél veel uren) gelukt.

 5. LNNK schreef:

  Ik vind je nieuwe layout erg mooi geworden.

  Veel werk he met die foto’s! Succes daarmee.

  1. SAS schreef:

   Zeker veel werk, maar is het waard. En ben zelf lekker creatief bezig geweest met plaatjes/teksten. Ook voelt het fijn toestemming te hebben van mensen om hun plaatjes/foto’s te gebruiken. Ik wilde het al een hele tijd doen maar door jou blogje heb ik het nu daadwerkelijk ook gedaan. Dankjewel!

 6. Annouska schreef:

  Ik vind de layout mooi geworden. Ik ben zelf ook bezig met de plaatjes aanpassen en toestemmingen vragen. Iets waar ik mij nooit mee bezighield maar nu inzie hoe belangrijk het is. Ik wil ook meer zelf gaan schieten maar ik heb geen camera behalve die van mijn telefoon helaas.

 7. Lies schreef:

  Ziet er erg mooi uit!

 8. Mirella schreef:

  Je site ziet er weet super leuk uit, ik had je geloof ik alleen nog niet op twitter, heb je nu toegevoegd gesjellie

  1. SAS schreef:

   Gezellig! Ik heb je toegevoegd 🙂

 9. Maxime schreef:

  Goed bezig! Je lay-out ziet er netjes uit!

 10. Anne Solveig schreef:

  Wat een leuk artikel!

 11. Jess schreef:

  Mooi allemaal hoor meid!

 12. Monique schreef:

  Ziet er goed uit. Vind de veranderingen in je lay-out erg leuk!

 13. Debbie schreef:

  Ziet er mooi uit

 14. Dina schreef:

  Oh jammer dat ik nu net met mijn telefoon kijk, dan kan ik je layout niet zien.

 15. Mandy schreef:

  Goed bezig geweest! 🙂

 16. Diana schreef:

  Ziet er weer goed uit!

 17. Simone schreef:

  Goed bezig! Ziet er goed uit 🙂

 18. Natasja schreef:

  Goed bezig! Mooie kleuren en lekker leesbaar.

 19. Chantal schreef:

  Ziet er gewoon kek uit hier… goed bezig zeg ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *