Nieuwe (werk) agenda voor 2014

Ik liet hem al zien in de blogpost: Mijn aankoopjes van de afgelopen weken. Gewoon, omdat nieuwe spullen the bomb zijn. Mijn nieuwe werkagenda. Nu ik nieuw werk heb hoorde hier ook een nieuwe agenda bij! Mijn ‘persoonlijke agenda’ is een app op mijn telefoon maar voor m’n werk vind ik een papieren agenda toch erg handig. Ik zocht iets gelijks als de Moleskine-agenda’s alleen dan voor een meer betaalbare prijs.

 photo IMG_20131012_162253_zps97dbf701.jpg

 photo 2014_zps161dd5b9.jpg

 photo 20131019_141745_zps26f3a2ac.jpg

 photo 20131019_141727_zps07bd7bf1.jpg
Ik ben vooral erg blij met de rechterkant als notitieblaadje.

 photo 20131019_141756_zpsa7f5d28b.jpg

Te koop bij boekenhandel De Kler voor โ‚ฌ12,95

34 reacties op “Nieuwe (werk) agenda voor 2014

  1. De zonnebloemen zijn mooi! Nou is een nieuwe agenda natuurlijk altijd fijn, althans dat vind ik. Vers papier, onbeschreven.

    Voor mij zou deze agenda niet werken. Ik heb meer ruimte nodig per dag en vind een weekoverzicht op 2 bladzijden overzichtelijker.

  2. Ziet er echt heel leuk uit! Vooral met die tekeningen erin. Ik heb gewoon zo’n standaard agenda, het uiterlijk vond ik niet zo belangrijk haha.

  3. Hij ziet er leuk uit zeg. Ik zit te twijfelen of ik een “gewone” agenda neem of ook รฉรฉn met zo’n notitieblad er naast. Aan de ene kant vind ik dat mega handig, maar ben bang dat ik het amper ga gebruiken.

  4. Ah, nieuwe agenda’s zijn fijn! Ik haal altijd goedkope exemplaren, dan kan ik halverwege het jaar een nieuwe kopen, want ik gebruik ‘m zoveel dat ‘ie tegen die tijd al versleten is ๐Ÿ˜›

  5. Aahw, wat een schatje! En die indeling is inderdaad erg handig. Ik heb altijd Moleskine in die indeling. Links de afspraken, rechts extra informatie daarover en to do listjes. Werkt perfect! Toch blijf ik voor die โ‚ฌ2,- meer voor Moleskine gaan. Dat papier is zo fantastisch en ze altijd mooi! Maar wie weet gebeurt dat bij deze ook wel.

  6. Mooi! Inderdaad een pak goedkoper, met een mooiere kaft en verder net dezelfde indeling. Maar ik grijp toch steeds weer terug naar Moleskine, omdat ik dat papier zo lekker vind schrijven… Wat er ook van zij, nieuwe agenda’s zijn liefde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *