Wish Wish Wish

 photo wishwishwish2_zps3dac736d.jpg


Seizoen 1&2 van Rizzoli en Isles
Een muntketting
Pc Game van Criminal Minds
Boek Nora Roberts – Dansen op lucht
Ketting: Vredes duiven
Baggy pants – waarvan ik er nu al eentje heb:

 photo pants_zps9c4c9481.png

En wat staat op jou wensenlijstje?

0

Misschien ook leuk om te lezen...

40 Comments

 1. De vredesduivenketting is heels mooi, leuk vintage ook. Wil zelf nog steeds de Bubbi brushes, patiently waiting for my b-day =]

 2. Oh meis er staat zoveeeeel op mijn wishlist. Maar gelukkig ben ik binnenkort jarig ๐Ÿ™‚ Die kettingen zijn zo super moooii

 3. O ik heb nog zoveel op mijn wensenlijstje, een rijbewijs, een Nikon camera of ga ik toch voor andere lenzen op mijn Canon, een e-reader. En zo nog heel veel meer, leuke boeken, nieuwe winterkleding en noem maar op. Mens moet wat te wensen hebben toch?

 4. Dat zijn leuke broeken! Op het moment heb ik echt teveel dingen op mijn wensenlijstje staan haha ik ben nogal in een *hebbenhebben* mood ๐Ÿ˜‰

 5. Ik wil eens kijken of de serie Once Upon A Time wat is. Heb 2 seizoenen al gedownload. Verder heb ik niet echt is op mijn wenslijst.

 6. Ik ben opzoek naar leuke boots. De winkels staan er vol van maar ze voldoen allemaal niet aan mijn “eisen”. Ja ik ben nogal kieskeurig maar heb vaak genoeg schoenen “voor erbij” gekocht of de “net niet schoenen maar toch wel leuk”. En nu wilde ik toch graag goeie echt leren boots helaas nog niet gevonden…

 7. Bij mij staan de laatste nieuwe seizoenen van Pretty Little Liars, Gossip Girl en The Vampire Diaries op mijn wish list! En misschien een nieuwe ripped skinny jeans ๐Ÿ™‚

 8. Op mijn lijstje staan nog een paar zwarte enkellaarsjes, grijs vestje en grijze broek en verder nog het nieuwe kookboek van Karin Luijten en ach, er zal vast nog wel wat zijn!

 9. Die ketting is echt gaaf! Wat ik het meest nodig heb ik een nieuwe winterjas, maar ik ben erg kieskeurig; hij moet echt perfect zijn of ik loop liever in mijn oude winterjas die nu toch wel tekenen van verslijting begint te tonen. Je draagt zo’n jas immers elke dag en dan moet hij er wel een beetje leuk uitzien.

 10. Pretty stuff, ik ben nog steeds op zoek naar een armband met een kruisje en/of infinity teken. Nu heb ik er wel al een gevonden maar mijn bankrekening wordt er niet vrolijk van als ik deze nu aan ga schaffen, haha.

 11. Ah, Rizzoli en Isles is echt een toffe serie, zat gisterenavond ook weer aan de buis gekluisterd ๐Ÿ™‚ Die ketting is erg mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *