40 reacties op “Wish Wish Wish

 1. Die baggy pants lijkt me lekker zitten! Waar koop je zo iets?

  Mijn wishlist:
  – Nieuwe laarzen
  – Nieuwe jas

  En volgens mij nog wel meer ๐Ÿ™‚

 2. O ik heb nog zoveel op mijn wensenlijstje, een rijbewijs, een Nikon camera of ga ik toch voor andere lenzen op mijn Canon, een e-reader. En zo nog heel veel meer, leuke boeken, nieuwe winterkleding en noem maar op. Mens moet wat te wensen hebben toch?

 3. Dat zijn leuke broeken! Op het moment heb ik echt teveel dingen op mijn wensenlijstje staan haha ik ben nogal in een *hebbenhebben* mood ๐Ÿ˜‰

 4. Ik wil eens kijken of de serie Once Upon A Time wat is. Heb 2 seizoenen al gedownload. Verder heb ik niet echt is op mijn wenslijst.

 5. Wat een leuke broek! Ik wil wel weer eens shoppen. Mag eigenlijk wel weer wat winterkleding aan gaan schaffen.

 6. Ik ben opzoek naar leuke boots. De winkels staan er vol van maar ze voldoen allemaal niet aan mijn “eisen”. Ja ik ben nogal kieskeurig maar heb vaak genoeg schoenen “voor erbij” gekocht of de “net niet schoenen maar toch wel leuk”. En nu wilde ik toch graag goeie echt leren boots helaas nog niet gevonden…

 7. Bij mij staan de laatste nieuwe seizoenen van Pretty Little Liars, Gossip Girl en The Vampire Diaries op mijn wish list! En misschien een nieuwe ripped skinny jeans ๐Ÿ™‚

 8. Wat een leuke ketting! Op mijn wishlist staat vooral ons nieuwe huisje en daar leuke, nieuwe spulletjes voor.

 9. Op mijn lijstje staan nog een paar zwarte enkellaarsjes, grijs vestje en grijze broek en verder nog het nieuwe kookboek van Karin Luijten en ach, er zal vast nog wel wat zijn!

 10. Leuke wishlist! Op mijn wish-list staat een Portuguese Theologie boek en verschillende Christelijke boeken.

 11. Hey die baggy pants is van de Action die op je wish-list staat! Heb er pas wat over geschreven haha. Zitten super lekker! Echt een goede aankoop geweest!

  x Marjo

 12. De ketting met die duif vind ik heel leuk. Ik wil graag lekkere warme truien voor de herfst en de winter.

 13. Die ketting is echt gaaf! Wat ik het meest nodig heb ik een nieuwe winterjas, maar ik ben erg kieskeurig; hij moet echt perfect zijn of ik loop liever in mijn oude winterjas die nu toch wel tekenen van verslijting begint te tonen. Je draagt zo’n jas immers elke dag en dan moet hij er wel een beetje leuk uitzien.

 14. Pretty stuff, ik ben nog steeds op zoek naar een armband met een kruisje en/of infinity teken. Nu heb ik er wel al een gevonden maar mijn bankrekening wordt er niet vrolijk van als ik deze nu aan ga schaffen, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *