Wish Wish Wish

 photo wishwishwish2_zps3dac736d.jpg


Seizoen 1&2 van Rizzoli en Isles
Een muntketting
Pc Game van Criminal Minds
Boek Nora Roberts – Dansen op lucht
Ketting: Vredes duiven
Baggy pants – waarvan ik er nu al eentje heb:

 photo pants_zps9c4c9481.png

En wat staat op jou wensenlijstje?

About the Author

40 Comments

Mama van Jenthe (Kelly)

Die baggy pants lijkt me lekker zitten! Waar koop je zo iets?

Mijn wishlist:
– Nieuwe laarzen
– Nieuwe jas

En volgens mij nog wel meer 🙂

Reply
Jasmine

De vredesduivenketting is heels mooi, leuk vintage ook. Wil zelf nog steeds de Bubbi brushes, patiently waiting for my b-day =]

Reply
Miranda

O ik heb nog zoveel op mijn wensenlijstje, een rijbewijs, een Nikon camera of ga ik toch voor andere lenzen op mijn Canon, een e-reader. En zo nog heel veel meer, leuke boeken, nieuwe winterkleding en noem maar op. Mens moet wat te wensen hebben toch?

Reply
Ann

Dat zijn leuke broeken! Op het moment heb ik echt teveel dingen op mijn wensenlijstje staan haha ik ben nogal in een *hebbenhebben* mood 😉

Reply
Diana

Ik wil eens kijken of de serie Once Upon A Time wat is. Heb 2 seizoenen al gedownload. Verder heb ik niet echt is op mijn wenslijst.

Reply
Danique

Wat een leuke broek! Ik wil wel weer eens shoppen. Mag eigenlijk wel weer wat winterkleding aan gaan schaffen.

Reply
Niesca

Ik ben opzoek naar leuke boots. De winkels staan er vol van maar ze voldoen allemaal niet aan mijn “eisen”. Ja ik ben nogal kieskeurig maar heb vaak genoeg schoenen “voor erbij” gekocht of de “net niet schoenen maar toch wel leuk”. En nu wilde ik toch graag goeie echt leren boots helaas nog niet gevonden…

Reply
Kiss & Make-up

Bij mij staan de laatste nieuwe seizoenen van Pretty Little Liars, Gossip Girl en The Vampire Diaries op mijn wish list! En misschien een nieuwe ripped skinny jeans 🙂

Reply
Michelle

Wat een leuke ketting! Op mijn wishlist staat vooral ons nieuwe huisje en daar leuke, nieuwe spulletjes voor.

Reply
Wanda

Op mijn lijstje staan nog een paar zwarte enkellaarsjes, grijs vestje en grijze broek en verder nog het nieuwe kookboek van Karin Luijten en ach, er zal vast nog wel wat zijn!

Reply
Mayara Esther

Leuke wishlist! Op mijn wish-list staat een Portuguese Theologie boek en verschillende Christelijke boeken.

Reply
Marjolein | A Spoonful of Dork

Hey die baggy pants is van de Action die op je wish-list staat! Heb er pas wat over geschreven haha. Zitten super lekker! Echt een goede aankoop geweest!

x Marjo

Reply
Mandy

De ketting met die duif vind ik heel leuk. Ik wil graag lekkere warme truien voor de herfst en de winter.

Reply
Kirsty

Die ketting is echt gaaf! Wat ik het meest nodig heb ik een nieuwe winterjas, maar ik ben erg kieskeurig; hij moet echt perfect zijn of ik loop liever in mijn oude winterjas die nu toch wel tekenen van verslijting begint te tonen. Je draagt zo’n jas immers elke dag en dan moet hij er wel een beetje leuk uitzien.

Reply
Janine

Pretty stuff, ik ben nog steeds op zoek naar een armband met een kruisje en/of infinity teken. Nu heb ik er wel al een gevonden maar mijn bankrekening wordt er niet vrolijk van als ik deze nu aan ga schaffen, haha.

Reply
Sylvia

Ah, Rizzoli en Isles is echt een toffe serie, zat gisterenavond ook weer aan de buis gekluisterd 🙂 Die ketting is erg mooi!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *