Gadgets, gadgets & nog meer gadgets

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door MegaGadgets
Alle uitleg van de artikelen zijn ook van deze site afgehaald.


Op MegaGadgets.nl kan je de leuke spulletjes kopen. Al vaker zat ik er op te neuzen aangezien ze een erg ruim en leuk aanbod hebben. Van leuke cadeautjes, woonkamerspullen tot buiten gadgets. Als ik langs de winkel in Den Haag loop stop ik altijd even om een rondje te maken langs alle leuke dingen. Nu heb ik wat leuke artikelen daar besteld. Zoveel leuke artikelen dat ik het verdeel over 2 blogposten. De andere komt over een tijdje online.

 photo IMG_20130918_182913_zpsac71cd7a.jpg


Mr. Tea
Trek schaamteloos Mr. Tea zijn broek uit en vul zijn broek met een lekker theetje naar keuze. Hang Mr. Tea met zijn armpjes in een kopje heet water, laat hem even relaxen… en klaar is je overheerlijke thee. Zodra Mr. Tea in heet water hangt, wordt de thee gefilterd door zijn broek. Mr. Tea is gemaakt van puur, voedselveilig, flexibel siliconen rubber en kan temperaturen aan van -30 tot 232 graden Celsius. Mister Tea van Fred is duurzaam, leuk en zorgt voor een heerlijk ontspannen thee momentje! Perfect als origineel cadeautjevoor een echte theeleut.

 photo PhotoGrid_1379521548520_zpsdfdd66ba.jpgMijn mening:
Deze wil ik al ZOLANG hebben. Ben dan ook super blij dat hij nu eindelijk in mijn bezit is. Het is een leuk alternatief voor het thee-ei. De losse thee blijft (in tegenstelling tot andere thee-eieren) goed zitten in de broek van Mr. Tea. En het is ook een prachtig gezicht hem zo te zien ‘chillen’ in een bakje thee, vind je niet?! Ik ben er super tevreden mee en het maakt zeker dat ik vaker losse thee ga drinken.Frolicat Twitch
Ook kattenspeeltjes kunnen gadgets zijn blijkt, neem nou de Frolicat Twitch. Een vernuftig apparaatje wat jouw kat urenlang zoet houdt (zelfs als jij de deur uit bent). Dit kekke speeltje kan d.m.v. een zuignap gemakkelijk aan ieder vlak oppervlak worden bevestigt. Door middel van een klein motortje beweegt de De Frolicat Twitch vrolijk heen en weer. Aan het touwtje zit een rood balletje met een veer. Nou voor ons mensen dan… Voor katten is dit het meest onweerstaanbare speeltje wat er bestaat en jouw kat zal je ongetwijfeld zeer dankbaar zijn.

De Frolicat heeft 2 standen waarin jij de speeltijd bepaalt. Druk de knop één keer in voor een sessie van tien minuten. Houd de knop ingedrukt voor een interval van meerdere sessies gedurende de gehele dag. Zo kan jouw Tommy of Minoes ook zonder jou urenlang geëntertaind blijven. Een tjirpend vogel geluid laat weten aan de kat dat er een speelsessei gaat beginnen.

 photo PhotoGrid_1379521490052_zps4deb641b.jpg


Hun mening: Ze vinden het heel interessant. Het apparaat is makkelijk in gebruik. Met 1 druk op de knop zet je het speelapparaat aan en spelen maar! Onze katten zijn erg nieuwsgierig ernaar en zijn er dan ook actief mee bezig geweest. Een enkele keer is hij omgevallen aangezien ik hem niet goed kon vast zuigen aan de houten tafel van ons. Ayla schok zich dan ook een hoedje toen het van de tafel afschoot maar was 1 tel erna er al weer mee aan te spelen. Onze katten vinden het wel leuk maar ik denk dat dit speeltje meer is voor wat jongere/speelse katten. Onze katten reageren meer op het geluid wat hij maakt dan op het speeltje zelf. Maar dit speeltje is zeker een must voor mensen met katten.

Oh en de doos waar alle gadgets in zaten was natuurlijk ook super interessant.Grass Doll Heads
De Grass Doll Head is de nieuwe variant van de Grass Head in de vorm van een mooi porseleinen poppetje. Net als zijn voorganger groeit hier ook gras op zijn hoofdje. Met de Grass Head Doll kan je eenvoudig een klein stukje gras verbouwen. Het is misschien geen voetbalveld maar wel super leuk en grappig! Het is makkelijk in gebruik door alleen water in te gieten. Binnen 7 dagen zal er een mooi grasplantje uitgroeien. Je kan het zo lang laten groeien als je wilt. Vind je de sprietjes te lang? Knip je hem even bij of maak er een leuk kapsel van. Leef je uit! Er zijn 4 verschillende versies verkrijgbaar.

 photo -_zps4c33853c.jpg

Mijn mening: De poppetjes zijn erg schattig en leuk om als cadeau te geven. Zelf zou ik het leuker hebben gevonden als ze wat groter waren. Ik ben super benieuwd hoe ze eruit gaan zien met ‘gras-haar’.

Magi Mags | Magnetisch Tape
Magnetisch tape is er speciaal om lichte dingen op een willekeurig plek te hangen. Het plakband is magnetisch aan de ene kant en plakkend aan de andere kant. Heel handig dus om dingen mee op te hangen! Het kan gebruikt worden op oppervlaktes zoals koelkast, whiteboard, ramen of wat je ook maar wilt gebruiken. Er is geen schaar nodig, je kan het zo met de hand afscheuren! Ook handig om bijvoorbeeld gordijnen te sluiten en gemakkelijk weer open te doen. Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.

 photo PhotoGrid_1380445303713_zps651cf790.jpg

Mijn mening: Het is erg fijn spul en het is makkelijk aan te brengen. Ook heb je er niet veel van nodig om het op te kunnen hangen, waardoor je er heel erg land mee kan doen. Ik had de foto’s op de wijze zoals hierboven opgehangen, scheef over elkaar maar daar is het niet stevig genoeg voor. Je moet dus wel het écht op de ondergrond wat magnetisch is plakken. Verder geen probleem, dus heb ik de nieuwe foto creatie aan de zijkant van onze koelkast op de onderstaande manier opgehangen. Werkt perfect. Het ziet er beter uit dan alle magneetjes en andere dingen die de foto’s moeten laten blijven plakken. Ik ga het zeker ook op ons whitebord gebruiken.

 photo IMG_20130929_115210_zpsa754a93d.jpgIk ben erg tevreden over de service van MegaGadgets en de artikelen zijn van goede kwaliteit. Ik ga er zeker nog eens wat bestellen!

About the Author

28 Comments

Marcella

Wat heb je toffe spullen besteld! Dat thee-mannetje is gaaf, ziet er zeker lekker chill uit zo in je thee. En die potten waar gras uit groeit waren er vroeger ook. Toen heten ze Jeroen Groen 😉

Reply
Inge

OMG, wat een leuke spullen! die magnetische plakband wil ik ook, en zo een theedinges ook, dringend die site eens gaan bekijken… of misschien best niet :s

Reply
Wendy

Mr Tea heb ik zondag nog gezien bij de Kijkshop. Zo leuk! En dat katten-speel-gadget ga ik ook eens even bekijken.

Reply
Michelle

Mr. tea is geweldig! Wil hem zelf ook nog eens bestellen, maar ook het kattenspeeltje lijkt me erg leuk…

Reply
Wanda

Die Mr. Tea is inderdaad wel grappig, verder ben ik normaal niet zo van de gadgets maar een vriendin van me wel dus ik zal haar eens vragen of ze deze site al kent…

Reply
Ilse

Ah dat theemannetje is cool! Ik drink eigenlijk nooit ‘losse’ thee, heb altijd gewone zakjes, maar ik zou nu zelfs een zakje open knippen om zijn broek te vullen haha.

Reply
Niesca

Ohhh die magi mags zijn leuk zeg! Die wil ik ook!
Ik hou van gadgets! Als ergens aan het winkelen ben wil ik altijd van zulk soort zaakjes in!
Leuke revieuw!

Reply
Mandy

Leuk! Ik denk alleen als ik dat speeltje voor mijn kat haalt hij hem binnen twee tellen sloopt. Zoals eigenlijk bij al zijn speeltjes…. 🙁

Reply
Melle

Wat een leuke spulletjes! Het kattenspeeltje lijkt me ook wel een hit. Dat mannetje in het theeglas heb ik al eens gezien in de winkel en heeft mijn vriend onlangs cadeau gedaan. Echt superleuk!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *