Geluksmomentjes

Last week’s favorites

Kleding van de HenM

 photo bestellinghampm_zpsb41e8446.jpg

Mijn bestelling bij de H&M. 2 jurkjes, een nieuwe broek en 2 hempjes. Erg blij mee, vooral met de 2 super leuke jurkjes. Zoals jullie weten ben ik geen jurkjes-persoon maar deze 2 jurkjes vind ik zo leuk (en zijn ook een goede lengte, anders loop ik de hele dag hem naar beneden te trekken) en passen goed bij mij. Mijn kast komt steeds meer vol met jurkjes.

Castle

 photo CASTLE_portrait_w858_zpsf6ea7dcb.jpg

Mijn nieuwe serie-verslaving: Castle. Nu nog wachten tot ik S2 in mijn bezit heb.. Kan niet wachten aangezien de laatste aflevering van S1 me erg nieuwsgierig maakt. Heb heerlijk een hele dag S1 gekeken en ben super blij zo’n leuke serie te hebben gevonden. Naast Criminal Minds & CSI is deze toch echt wel een favoriet. Deze box komt dan ook zeker op mijn verlanglijstje te staan.

Bezig met mijn conditie

 photo PhotoGrid_1374645367116_zps5aff18fb.jpg

Skaten, iloveit. Heerlijk om lekker buiten bezig te zijn en dit is een stuk leuker dan hardlopen. Super blij dat ik iets gevonden heb waar ik blij van wordt aangezien beweging heel belangrijk voor me is. Vooral nu ik een baan heb waarbij ik minder beweeg is het heerlijk om ‘s ochtends of na werk even te gaan skaten. Goed idee van M. om hiermee te gaan beginnen (samen).

Lezen

 photo fitzek_zpsceb316d5.png

Het nieuwe boek van Sebastian Fitzek – Wijd open. Het vervolg van het boek De Ogenverzamelaar maar schijnbaar ook goed los van elkaar te lezen) Heerlijke schrijver waar ik (bijna) alle boeken van heb gelezen.
Ben super benieuwd naar dit boek. Ook ben ik nu bezig in een nieuw boek van Nora Roberts. Fijn dat ik de laatste tijd wat meer tijd maak en neem om een boek erbij te pakken en lekker te ontspannen. Waar het boek over gaat?

Fitzek sleurt je mee in een draaikolk van waanzin en geweld Dr. Suker is een befaamd oogchirurg. Overdag voert hij complexe oogoperaties uit, maar ‘s nachts ontpopt hij zich als psychopaat. Zijn vrouwelijke slachtoffers ontdoet hij van hun oogleden om ze daarna te verkrachten. Allen plegen kort daarna zelfmoord. De politie staat voor een raadsel en wendt zich tot de blinde fysiotherapeute Alina. Sinds zij de Ogenverzamelaar ontmaskerde, geldt ze als medium. Zal zij hen ook nu kunnen helpen en informatie kunnen verstrekken over Dr. Sukers volgende ‘patiΓ«nt’?

0

35 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *