The Awesome List: Let it go

 photo 525339_520755637967138_705352849_n_zpsc14ce52f.jpg

    Positief denken    complimentjes krijgen    de babyshower van lief vriendinnetje Wendy    het heerlijke zonnetje en dan met zonnebril op de fiets genieten ervan    lachen bij Despciable Me II    dit weekend een nieuwe kast hebben staan    skeelers kopen om een aantal keren per week mee te gaan rijden    dit weekend mijn boekenkast eens uitpluizen/opruimen    lieve appjes    fysiotherapie die rustgevend werkt    slipper-time    gisteren 6 jaar samen waren    een fotocollage op de zijkant van onze koelkast    Vector is ook nog steeds heul handig    heerlijke muziekjes van Hitzone 66    vrije tijd voor mezelf    de nieuwe thee van Pickwick    Skaten, love itttttt

22 reacties op “The Awesome List: Let it go

  1. Oww, vorig jaar had ik skates gekocht en toen ging ik elke week minstens รฉรฉn keer skaten. Stand nu in 2013? Nog geen enkele keer geweest. Stom! Maar wat een fijn lijstje heb je weer. Super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *