The Awesome List: Let it go

 photo 525339_520755637967138_705352849_n_zpsc14ce52f.jpg

  Photobucket  Positief denken  Photobucket  complimentjes krijgen  Photobucket  de babyshower van lief vriendinnetje Wendy  Photobucket  het heerlijke zonnetje en dan met zonnebril op de fiets genieten ervan  Photobucket  lachen bij Despciable Me II  Photobucket  dit weekend een nieuwe kast hebben staan  Photobucket  skeelers kopen om een aantal keren per week mee te gaan rijden  Photobucket  dit weekend mijn boekenkast eens uitpluizen/opruimen  Photobucket  lieve appjes  Photobucket  fysiotherapie die rustgevend werkt  Photobucket  slipper-time  Photobucket  gisteren 6 jaar samen waren  Photobucket  een fotocollage op de zijkant van onze koelkast  Photobucket  Vector is ook nog steeds heul handig  Photobucket  heerlijke muziekjes van Hitzone 66  Photobucket  vrije tijd voor mezelf  Photobucket  de nieuwe thee van Pickwick  Photobucket  Skaten, love itttttt

0

Misschien ook leuk om te lezen...

22 Comments

  1. Oww, vorig jaar had ik skates gekocht en toen ging ik elke week minstens รฉรฉn keer skaten. Stand nu in 2013? Nog geen enkele keer geweest. Stom! Maar wat een fijn lijstje heb je weer. Super!

  2. Leuk lijstje! En ja, vrije tijd voor jezelf is inderdaad erg belangrijk, dat moet ik ook nodig weer eens gaan doen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *