(online) geshopt,  Lijstjes & Stokjes

Random Wishlist

 photo wishlist_zps270d312f.jpg

CSI serie box seizoen 1 t/m 5: De serie die ik op tv volg, maar dan door elkaar. Zowel nieuwe als oude afleveringen verschijnen elke week. Zoals van al mijn favoriete series zou ik graag CSI ook op DVD willen hebben.

Kati tea brewing system: Deze beker wil ik zeker hebben, voor mijn losse thee.

Boek Michael Robotham – Zeg dat het je spijt: De vriendinnen Piper en Tash verdwijnen op een gewone zondagochtend. Niemand weet waar ze zijn en de verdwijning houdt het hele land in haar greep. Drie jaar later wordt tijdens de ergste sneeuwstorm in jaren een echtpaar op brute wijze vermoord in de boerderij waar Tash woonde. Een verwarde jongen wordt bij de boerderij opgepakt. Hij zegt dat hij die nacht een meisje heeft gezien dat achterna werd gezeten door een sneeuwman.
Psycholoog Joe O’Loughlin gelooft niet dat de jongen schuldig is, zeker wanneer hij kijkt naar de manier waarop de moordenaar te werk is gegaan. Langzamerhand begint hij te vermoeden dat er een verband is met de twee vermiste meisjes. Maar hoe dichter hij bij de waarheid komt, hoe gevaarlijker de zaak wordt.

Boek Jennifer McMahon – Het eiland van de verdwenen meisjes: Rhonda is nietsvermoedend op weg naar een sollicitatiegesprek als ze zich ineens midden in een misdaadscène bevindt. Terwijl ze in haar auto zit te wachten tot de pompbediende van het tankstation terugkomt om haar te helpen, ziet ze vlakbij iemand die is verkleed als een konijn, een jong meisje uit een auto grijpen. Verward door het absurde konijnenkostuum is Rhonda als in trance, en tegen de tijd dat ze bij zinnen komt zijn de kidnapper en het kind al verdwenen. Geplaagd door schuldgevoel helpt ze mee aan het politieonderzoek. Maar als ze dichter bij de identiteit van de kidnapper komt, komt ze ook dichter bij de waarheid achter de verdwijning van een ander kind – haar beste vriendin Lizzy, die jaren geleden verdween..

Skates: Andere skates dan die we Maandag hebben aangeschaft maar ik wilde ze zeker graag hebben. Super blij en heerlijk met m’n man skaten. *had dit blogje al eerder ingepland dan we de skates hadden gekocht*

0

26 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *