Film’s die ik zeker wil zien (uit 2013)

Ik had het er al een tijdje geleden over: Film’s die ik zeker wil zien. Aangezien ik van die lijst er nu al een aantal heb gezien heb ik een nieuwe lijst gemaakt. Vooral de laatste 2 kijk ik erg naar uit.

Side Effects

J

Side Effects is een psychologische thriller waarin het draait om Dr. Jon Banks (Law), een ambitieuze jonge psychiater die zichzelf wil bewijzen. Als zijn nieuwe, zwaar depressieve patiënte Emily (Mara) niet op gangbare medicijnen reageert, besluit hij om als laatste redmiddel een nieuw medicijn genaamd Ablixa voor te schrijven. Dit werkt; Emily wordt langzaam beter. Maar dan wordt de echtgenoot (Tatum) van Emily op brute wijze doodgestoken en de politie vindt Emily met het mes in haar handen. Ze heeft echter geen flauw idee wat er gebeurd is.

The Lone Ranger

J

John Reid (Armie Hammer) is een man van de wet die zich heeft omgevormd tot The Lone Ranger, de gemaskerde legende van rechtvaardigheid. Samen met zijn Indiaanse compagnon Tonto (Johnny Depp) bestrijdt hij hebzucht en corruptie. Beide onwaarschijnlijke helden zullen ook met elkaar moeten leren samenwerken.

Thor: The Dark World

J

Na de gebeurtenissen in The Avengers strijdt Thor om de orde te herstellen in de kosmos. Maar een oud ras van Duistere Elven onder leiding van de wraaklustige Malekith wil het universum in duisternis onderdompelen. Wanneer zelfs Odin en Asgard niet opgewassen zijn tegen deze vijand, zal Thor zijn meest gevaarlijke en persoonlijke strijd moeten aangaan, die hem opnieuw zal herenigen met Jane Foster en hem zal dwingen tot de ultieme opoffering voor de redding van onze wereld.

Epic

J

Een tienermeisje wordt getransporteerd naar een diepe bosrijke omgeving waar een strijd gaande is tussen de krachten van het goede en de krachten van het kwade. Ze voegt zich bij een groep wezens en samen worden ze belast met de taak om hun wereld te redden, en die van ons.

Prisoners

J

Keller Dover (Hugh Jackman) wordt geconfronteerd met de ergste nachtmerrie van een ouder. Zijn zes jaar oude dochter Anna en haar vriendinnetje Joy worden vermist. Het enige aanknopingspunt is een vervallen camper die eerder in hun straat is geparkeerd. Rechercheur Loki (Jake Gyllenhaal) leidt het onderzoek en arresteert de bestuurder Alex Jones (Paul Dano). Wegens gebrek aan bewijs moet hij de verdachte echter weer laten gaan. Wetende dat het leven van zijn dochter op het spel staat besluit Dover het heft in eigen hand te nemen.

Despicable Me II

J

Gru (Steve Carrell), het duivelse meesterbrein, is terug en heeft zijn leven gebeterd en drie kinderen geadopteerd. Samen met zijn assistent en de kinderen beleven zij een nieuw avontuur, waarbij de Minions weer voor de nodige problemen zorgen. Een paar Minions zijn aan het lanterfanten wanneer ze een geluid horen buiten. In eerste instantie blijkt het een kat te zijn die ze bang maakt, maar vervolgens worden ze ontvoerd door een mysterieuze kracht.

35 reacties op “Film’s die ik zeker wil zien (uit 2013)

 1. Hm, Side effects lijkt me wel wat. Volgende week ga ik eerst met mijn dochter naar The Heat. Het is ladiesnight in de bioscoop. We krijgen een hapje, een drankje en een heuse goodybag!

 2. Ik kan niet wachten op Thor. Ik hou van die films <3. En Despicable Me 2 zal ook wel weer helemaal geweldig zijn.

 3. Thor2 staat ook zeker op mijn lijstje, enkel al was het om Chris Hemsworth in actie te zien. Despicable me II was lachen, die mannetjes echt =]

 4. Haha, zeker dat ik Despicable Me 2 wil zien! Ik ben zelfs in staat om een happy meal bij de Mac te bestellen omdat ik een Minion wil hebben haha!

 5. De side effects trailer ziet er wel erg gaaf uit, maar ook wel een beetje vaag waardoor ik em toch moet kijken nu whahaha ^^
  WHAAAAAAA johnny depp!!! Die film lijkt me te gaaf!
  Thor lijkt me ook een erg gave film!
  Epic heb ik een stukje van in de bios gezien, die willen we zeker zien.
  Oh prisoners lijkt me ook een te gave film.
  verschrikkelijke ikke moet ik alleen al zien samen met dochterlief hahaha (lagen wij ff in een deuk samen om dat kleine stukje trailer hahaha)

 6. Verschrikkelijke ikku en Epic zijn de enige van het lijstje die mij wat lijken. De rest is niet zo mijn genre 😀

 7. Uk is naar Despicable Me geweest hij vond hem erg leuk.
  Even daar voor moest ik natuurlijk wel 100x het filmpje Banana Banana op Youtube van hem zien haha.
  Thor lijkt mij overigens ook wel een goede film.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *